Şimdi Ara

Xbox Games Showcase + Starfield Direct 11 Haziran 2023 20:00 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
9
Favori
22.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Effsaneydi be xboxa yakışan bir sunum oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önceden açıklanmıştı o zaman da dedim zaten 10 kişi yapıyorlar triple-a bir şey beklemeyin diye. Disco Elsyium kafasında bir şey bekliyordum beklediğim gibi oldu.
    RPG elementleri olarak doyurucu olursa kritik anlamda ciddi puan alır. Disco Elsyium 97 puan aldı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkolet

Hocam daha önceden açıklanmıştı o zaman da dedim zaten 10 kişi yapıyorlar triple-a bir şey beklemeyin diye. Disco Elsyium kafasında bir şey bekliyordum beklediğim gibi oldu.
    RPG elementleri olarak doyurucu olursa kritik anlamda ciddi puan alır. Disco Elsyium 97 puan aldı.
    Yok ben obsidian a böyle oyunlar yakıştıramıyorum sadece. Firmanın çapı çok daha büyük. Böyle çerçöple uğraştırmak yerine adam gibi proje verseler daha iyi. Disco elsyium kaliteli bir oyun ama bu onun kadar bile görünmüyor. Bence yazık ediyorlar.

Hocam 10 kişi zaten 30 kişi Grounded da geri kalan 200-250 kişi Avowed da. Bence buradaki tek sıkıntı Xbox 1P yapım sürelerinin ciddi uzun olması. Şöyle bir yapımı Avowed yanında gösterseler kimse bir şey demezdi.

Bir umut extended sunumda bir şeyler bekliyorum ekstradan ama şu 12 ay olayını 1 hafta önceden bile söyleseler herkes beklentisini ona göre ayarlardı.

• Silkolet kullanıcısına yanıt

Fallout New Vegas'ın proje direktörü ve baş tasarımcısı Josh Sawyer'ın tutku projesi zaten.Adamın bu kadar da lüksü olsun , zaten dediğin gibi 10 kişi yapıyor.Gamepass'in güzelliği de bu zaten , satış kaygısı olmadan tutku projelerini yapabiliyor yapımcılar.

Ama tıpkı Diablo 4'ü açıklamadan Diablo İmmortal'ı duyuran Blizzard'ın tepki alması gibi , Avowed gameplay'i gösterilmeden bu oyun duyurulunca insanlar tepki gösterdi.

Bence de sunum öncesi sadece Redfall , Forza Motorsport ve Starfield gameplay olacak deselerdi bu kadar tepki olmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 13 Haziran 2022; 10:14:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkolet

Hocam 10 kişi zaten 30 kişi Grounded da geri kalan 200-250 kişi Avowed da. Bence buradaki tek sıkıntı Xbox 1P yapım sürelerinin ciddi uzun olması. Şöyle bir yapımı Avowed yanında gösterseler kimse bir şey demezdi.

Bir umut extended sunumda bir şeyler bekliyorum ekstradan ama şu 12 ay olayını 1 hafta önceden bile söyleseler herkes beklentisini ona göre ayarlardı.
    Bak grounded dedin oda ayrı bir çöp.

Obsidian ın ne işi var böyle oyunlarla hayret verici gerçekten.

New Vegas hikayesini tamamlamış bir yapım, 2. oyunun çıkması için sebep yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

New Vegas hikayesini tamamlamış bir yapım, 2. oyunun çıkması için sebep yok.
    Farklı bir hikaye anlatır yada farklı bir falloutda yapılabilir problem değil. Obsidian işi değil grounded vs. Hakaret gibi firmaya, ayıptır.

• wither kullanıcısına yanıt

Kesinikle katılıyorum bu tarz farklı işlerinde olması lazım. Sadece kendi stüdyolarında ciddi AAA eksikliği var aslında bu da bir yandan ABK e ne kadar ihtiyacı olduğunu gösterdi. Ben herkesin sene başında monopoly muhabbetlerini bu yüzden çok garipsiyordum.

Hocam firma içindekilerin hep AAA yapayım diye düşüncesi olmuyor. Bazen kafalarına bir fikir geliyor ve onu hayata geçirmek istiyorlar. Josh Sawyer örneğin Icewind Dale 2, FNW, PoE de game lead designer PoE 2 de ise director olarak çalışmış. Bu saydıklarımın hepsi oldukça sağlam RPG ler.

Bütün firma Avowed u bırakıp küçük çaplı oyunlar yapsa size katılırdım fakat 250 kişilik ekipten 10 kişi ayırıp yaptıkları farklı projelere bir şey diyemem ben çıksın oynarım her türlü.

Sana hitap etmiyor olabilir hocam, ben güncellemeyi bekliyordum. Değişik bir konsepti var.

Yarınki sunumdan sonra belki bunları konuşmayız bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Sana hitap etmiyor olabilir hocam, ben güncellemeyi bekliyordum. Değişik bir konsepti var.

Yarınki sunumdan sonra belki bunları konuşmayız bile.
    Yarın ne sunum olacak belirli birşeyler varmı? Saat vs? Ciddi birşey olsaydı dün gösterirlerdi sanırım.

Dünkü sunum önümüzdeki 12 ay için gösterimdi. Yarın extended sunum var yani 12 ay içerisinde çıkmayacak oyunları görebiliriz.

• yarın dünkü saçma sapan sıç... sıvama olmaz adam gibi şak şak gösterirler bişiler üstüne hala call of duty ile ilgili bişi yok mw2 bile gamepass için gösterilmedi

• asko56 kullanıcısına yanıt

Anlaşma onaylanmadan hiç bir AB oyunu gamepass'e gelmez.Activision oyunlarını gamepass'e ekleyen bir firma değildi zaten.Anlaşma da Temmuz 2022 - Haziran 2023 arasında onaylanacak sorun çıkmazsa.Boşuna bekleyip hayal kırıklığı yaşama hocam.

• İsterse 50 kat güçlü olsun microsoft bu kafayla sonyi asla geçemez geçemeyecek de, oyunların yine %99'u pastel boya dandik dandik çizgi film tarzında, sony sadece uncharted 5 duyursa şu konferansı silip süpürür.

Beklemekten kasıt bari insanların agzına bir bal çal şirket olarak 7 milyarı saydıysan en azından 1 tane cod oyunu ve yeni gelecek olan mw2 gamepass a ekle ki yeni abone çek dünkü sunumda beni tatmin eden oyun starfield oldu gerisi hoşuma gitmedi. sen ms olarak milleti beklentiye soktun herkes hype yaptı bekledi fos üstü fos bir sunumdu ayın 14 ünde eger adam gibi bişi yapmazlarsa xbox kendi kendini bitirmeye devam edicektir diye düsünüyorum yani ben böyle okuyorum

• Playstation 5 sahibi olarak dün açıp izleyeyim dedim yeminle içim sıkıldı bayıldı bunaldı bu ne abi Xbox ta oyun yok resmen. Starfield bile vuruş hissi çok kötü görünüyordu

• asko56 kullanıcısına yanıt

Gamepass varken Xbox bitmez bence , hele ki bu kadar ip ellerindeyken.

Planlamayı beceremiyorlar şu anlık , pandemiyi iyi yönetemediler belli ki.En az 1 yıl rötarlı gidiyor stüdyolar.Sunum yetersiz geçti diye bu oyunlar iptal olmadı sonuçta.

Ama Microsoft'tan Last of Us 2 kalitesinde oyun bekleyen hayal kırıklığı yaşar.Microsoft'un elinde henüz öyle bir stüdyo yok.Beklentiyi ona göre ayarlamak lazım.

Sony az çeşit , sayı olarak az ama çok kaliteli oyun , Microsoft bol çeşit , sayı olarak çok ama orta çaplı ve iyi oyunlar yapacak.Bir iki istisna dışında senaryo böyle işler tahminim.

Hocam tek piyasada gamepass olsa neyse sony de artık bu işin içinde rekabet bu kadar kızmısken bu sunum bence başarısız

ben şahsen last of us 2 kalitesinde oyun da beklerim sen milyar dolarlar saç dünya oyun sirketi al adam gibi 1 oyun sunma adamların elinde dünya şirket var kardeşim bu kadar şirket 1-2 tane baba oyun yapamıyorsa niye aldılar bu sirketleri.

Ozaman niye xbox paraları saçıyor trilyonları gidiyor act-blizard-betestayı alıyor git kardeşim o trilyonları git şaç gamepass a en iyi oyunları getir servisden yürü ozaman hem daha az para harcarsın derdin abone ise atıyom millet en çok cod-fifa en çok satanlar listesine bak o oyunlara öyle bir para verisin ki adam day one getirirdi pass a oyunu sende dersin adamlar servise öyle baba oyunlar getiriyor git xbox al dersin şimdi şurda xbox al diyebilicegin bir oyun varmı görüyormusun misal pass a gelicek xbox aldıracak oyun varmı yok suanlık.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.