Şimdi Ara

Xbox Çoklu Hesap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende iki adet Xbox var . Tekini bugün sattım. Satmış oldugum konsolda hesabımdan nasıl cikicam. Hesap ikisinde de açık olduğu için şuan aktif olarak kullandığım konsolda ne zaman açsam bana şifre soruyor 6 haneli. Sattığım konsolda hesapdan çıkınca bu şifreyi yine sormaya devam edicekmi . Ve iki hesap olduğu için bitanesi ana hesap olarak gorunuyodur diye düşünüyorum . Hangisi ana hesap onu nerden anliyacam

• account.microsoft.com'dan cihazlarıma bakıp, sattığın xbox'ı silmen gerekir... yada o civarlarda "cihazlardan çıkış yap" gibi bir seçenek olabilir...

öte yandan konsolda şifre sorması senin yaptığın bir ayar... konsoldaki ayarlar bölümünden güvenlik ve girişle ilgili kısımlara bakabilirsin...

hesabın tek konsolun çift, hangisi ana konsol bunu da konsolda ayarlardan "ev xbox'ı yap" diyerek elindekine çevirebilirsin...
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Bu hesabı kaldır.diye bir ibare var da komple.hesabin silinmesinden korkuyorum. Yanlış bişey yapmam heralde dimi
  • ado1231 A kullanıcısına yanıt
    şu seçenek, konsolu senin ana konsolun olmaktan çıkartır...
    Xbox Çoklu Hesap

bir altındaki ise konsol ile senin hesabın arasındaki bağlantıyı komple kaldırır...

hesabı kaldır kısmı nerede anlamadım...

ayrıca cihaz zaten ev konsolun(ana cihazın) değilse seçenekler şöyle çıkıyor:
    Xbox Çoklu Hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 25 Mart 2020; 11:6:0 >

• GCGorusu kullanıcısına yanıt
    Aynen çıkardım usta. Şimdi bide format atınca komple sifirlanicak dimi konsol benim hesapla alakası kalmiyacak.
    Valla ilgin alakan için çok sağol
  • ado1231 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle, ben de boş vakitlerimi dolduruyorum böyle, önemli değil...

Ve evet, makineyi sıfırladığında zaten komple hesap vs her şey temizlenir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.