geçen ac:broterhood oynarken birden dondu tam kapatıcam tekrar çalışmaya başladı oyun hdd ye yüklü idi.heralde bu donmalar hdd ile alakalı fazla ısındı falan diyemi düüşündüm ama daha 10 dakka olmuştu açalı
bazı oyunlarda oluyo ozellikle genis haritalı oyunlarda bende de Halo:Reach de olmustu soyle bi 5 sn falan dondu sonra devam etti alet bazen pasiflesiyo yuklemesi gereken yerde yuklemiyo ama allahtan takılınca aklı basına geliyo
Merhaba Arkadaşlar Bende Xbox 360 Slim 250Gb olan modelinden var cihazı alalı 2 ay oldu fakat arada bir donma oluyor ve cihazı düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. bu sorunu neden yaşıyor olabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. ve cihazım cok ısınıyor bu yüzden donuyor olabilir diye düşünüyorum cihaz orjinaldir kopya oynatmıyorum lütfen bilgilendirin kötü bişeyle karşılaşmak istemiyorum.
2 aydır Slim kullanıyorum. Bu süre içinde 5-6 tane oyun bitirdim ve sadece 1 oyunda yaşadım bu sorunu. Önceki Falcon'da da 2.5 sene içinde 2-3 kere olmuştu. Telaşlanacak bir durum yok, rahat olun
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
2 aydır Slim kullanıyorum. Bu süre içinde 5-6 tane oyun bitirdim ve sadece 1 oyunda yaşadım bu sorunu. Önceki Falcon'da da 2.5 sene içinde 2-3 kere olmuştu. Telaşlanacak bir durum yok, rahat olun
:)) cihaz elimizde kalmasın diye telaşımız o kadar para verdik.. malum parada kolay kazanılmıyor :) teşekkürler bilgi için
bu arada sizin kulübe gelmek isterim 3 sene ps3 kullandım orjınal simdide xbox kullanıyorum korsan gibi düşüncem hiç olmadı olmayacakta emeğe saygı diyorum bu duruma online olarak oyun oynamak çok keyifli türk arkadaşlar olması iyi olur ama bulamıyorum :) sizin gurubu yeni gördüm katılabilirmiyim yaş 25 :) 26 yakındır :) saygılar
İlk sayfada kurallar yazıyor hocam, incele istersen
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
İlk sayfada kurallar yazıyor hocam, incele istersen
Kulübümüze Katılmak İsteyen Kişilerin Dikkatine suan burayı inceliyorum :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme