Şimdi Ara

Xbox'da donma (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dayyahi

geçen ac:broterhood oynarken birden dondu
    tam kapatıcam tekrar çalışmaya başladı oyun hdd ye yüklü idi.heralde bu donmalar hdd ile alakalı
    fazla ısındı falan diyemi düüşündüm ama daha 10 dakka olmuştu açalı

bazı oyunlarda oluyo ozellikle genis haritalı oyunlarda bende de Halo:Reach de olmustu soyle bi 5 sn falan dondu sonra devam etti alet bazen pasiflesiyo yuklemesi gereken yerde yuklemiyo ama allahtan takılınca aklı basına geliyo

• Merhaba Arkadaşlar Bende Xbox 360 Slim 250Gb olan modelinden var cihazı alalı 2 ay oldu fakat arada bir donma oluyor ve cihazı düğmesinden kapatmak zorunda kalıyorum. bu sorunu neden yaşıyor olabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. ve cihazım cok ısınıyor bu yüzden donuyor olabilir diye düşünüyorum cihaz orjinaldir kopya oynatmıyorum lütfen bilgilendirin kötü bişeyle karşılaşmak istemiyorum.
  • 2 aydır Slim kullanıyorum. Bu süre içinde 5-6 tane oyun bitirdim ve sadece 1 oyunda yaşadım bu sorunu. Önceki Falcon'da da 2.5 sene içinde 2-3 kere olmuştu. Telaşlanacak bir durum yok, rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

2 aydır Slim kullanıyorum. Bu süre içinde 5-6 tane oyun bitirdim ve sadece 1 oyunda yaşadım bu sorunu. Önceki Falcon'da da 2.5 sene içinde 2-3 kere olmuştu. Telaşlanacak bir durum yok, rahat olun

:)) cihaz elimizde kalmasın diye telaşımız o kadar para verdik.. malum parada kolay kazanılmıyor :) teşekkürler bilgi için
  • bu arada sizin kulübe gelmek isterim 3 sene ps3 kullandım orjınal simdide xbox kullanıyorum korsan gibi düşüncem hiç olmadı olmayacakta emeğe saygı diyorum bu duruma online olarak oyun oynamak çok keyifli türk arkadaşlar olması iyi olur ama bulamıyorum :) sizin gurubu yeni gördüm katılabilirmiyim yaş 25 :) 26 yakındır :) saygılar
  • İlk sayfada kurallar yazıyor hocam, incele istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

İlk sayfada kurallar yazıyor hocam, incele istersen

Kulübümüze Katılmak İsteyen Kişilerin Dikkatine suan burayı inceliyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.