Bildirim
Xbox'da donma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:38:13 > -
bende xbox360 slim kullanıyorum orjinal kullanıyorum bende bir kaç kez donma sorunu yaşadım anormal bir durum olduğunu zannetmiyorum -
Memory kısmından "Clear the Cache" yap. Bazen yardımı dokunabiliyor. (Clear the cache oyun yamalarını siler.) -
fifada yaşıyosan rahat ol herkesde olan kronik bi sorun -
Kopya oyun u nasıl oynuyorsunuz slim kasa da. Dvd yimi değiştirttiniz ? -
Arada oluyor öyle ama sık sık olmuyor yani bi problem yaratmadı şimdiye kadar -
Evet DVD'yi değiştirdim. -
Fifa11 de bende de donma oluyor ara sıra -
fallout new vegas oyarken 1 saat arayla sürekli oluyor bu meret doğru düzgün oynayamıyorum. nasıl bir sorunla karşı karşıyayım, bilen var mı ? :D -
Fifadaki donma olayı ayrı yalnız herkesde oluyor yanılmıyorsam. -
Fifa 11 oynarken parti teklifini kabul etmek istediğimde bendede makina donmuştu. Kapatıp açtım bir daha olmadı inşallahta olmaz. -
bendeki elite'de arada bir donma yapıyor hatta hiç bir tuşda işe yaramıyor, ana menu tuşu dahil hiç bir tuş tepki vermiyor, internete ethernetten alıyorum, bağlantı kopunca veya sorun olduğunda kitleniyor... -
benim problemim fallout: new vegas'ın kendisiymiş. cihaz sağlam. maşallah -
Fat kasa olsa Xbox için Zincirlikuyu'da yer beğen derdim ama slim'lerde donmaların zaman zaman olabildiğini forumlarda takip ediyorum, bence normal gibi geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sea_wolf
Fat kasa olsa Xbox için Zincirlikuyu'da yer beğen derdim ama slim'lerde donmaların zaman zaman olabildiğini forumlarda takip ediyorum, bence normal gibi geliyor.
niye ki , benimki jasper ve fat kasa elite , 2 yıldır kullanıyorum, internetten koptuğunda falan bazen donuyor, dashboard'a bile dönmüyor, bu normal yazılımsal bir problem ;) -
Bende de oluyor arada fazla yüklenince. Hatta dün de oldu. Çakıyorum restartı düzeliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Bende de oluyor arada fazla yüklenince. Hatta dün de oldu. Çakıyorum restartı düzeliyor.
Evet ilacı restart, banada oluyor arada -
geçen ac:broterhood oynarken birden dondu
tam kapatıcam tekrar çalışmaya başladı oyun hdd ye yüklü idi.heralde bu donmalar hdd ile alakalı
fazla ısındı falan diyemi düüşündüm ama daha 10 dakka olmuştu açalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 30 Kasım 2010; 10:49:03 > -
black opsda herseferinde aynı yerde donuyor geçemiyorum yine donuyor. yeni iso çektim denedim yine doldu, hdd den sildim tekrar install ettim yine dondu, hdd i çıkarıyom yine donuyo, daha başka olasılık varmı ayar oldum ben.
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox çocuk oyunları
- en iyi hayatta kalma oyunları
- the witcher 4. sezon ne zaman
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- grand theft auto vi çıkış
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X