Şimdi Ara

Xbox'da donma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Xbox 360 S kullanıyorum,3 farklı oyunda 1'er kere donma sorunu yaşadım,bu kötü bireşyin göstergesi mi ya da sorun ne olabilir?Dvd mi yoksa makinenin kendi mi,bu arada kopya oyun kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundy -- 1 Kasım 2010; 23:56:01 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:38:13 >
  • bende xbox360 slim kullanıyorum orjinal kullanıyorum bende bir kaç kez donma sorunu yaşadım anormal bir durum olduğunu zannetmiyorum
  • Memory kısmından "Clear the Cache" yap. Bazen yardımı dokunabiliyor. (Clear the cache oyun yamalarını siler.)
  • fifada yaşıyosan rahat ol herkesde olan kronik bi sorun
  • Kopya oyun u nasıl oynuyorsunuz slim kasa da. Dvd yimi değiştirttiniz ?
  • Arada oluyor öyle ama sık sık olmuyor yani bi problem yaratmadı şimdiye kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x donma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PS4 Donma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    PS4 slim kasma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet DVD'yi değiştirdim.
  • Fifa11 de bende de donma oluyor ara sıra
  • fallout new vegas oyarken 1 saat arayla sürekli oluyor bu meret doğru düzgün oynayamıyorum. nasıl bir sorunla karşı karşıyayım, bilen var mı ? :D
  • Fifadaki donma olayı ayrı yalnız herkesde oluyor yanılmıyorsam.
  • Fifa 11 oynarken parti teklifini kabul etmek istediğimde bendede makina donmuştu. Kapatıp açtım bir daha olmadı inşallahta olmaz.
  • bendeki elite'de arada bir donma yapıyor hatta hiç bir tuşda işe yaramıyor, ana menu tuşu dahil hiç bir tuş tepki vermiyor, internete ethernetten alıyorum, bağlantı kopunca veya sorun olduğunda kitleniyor...
  • benim problemim fallout: new vegas'ın kendisiymiş. cihaz sağlam. maşallah
  • Fat kasa olsa Xbox için Zincirlikuyu'da yer beğen derdim ama slim'lerde donmaların zaman zaman olabildiğini forumlarda takip ediyorum, bence normal gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sea_wolf

Fat kasa olsa Xbox için Zincirlikuyu'da yer beğen derdim ama slim'lerde donmaların zaman zaman olabildiğini forumlarda takip ediyorum, bence normal gibi geliyor.

niye ki , benimki jasper ve fat kasa elite , 2 yıldır kullanıyorum, internetten koptuğunda falan bazen donuyor, dashboard'a bile dönmüyor, bu normal yazılımsal bir problem ;)
  • Bende de oluyor arada fazla yüklenince. Hatta dün de oldu. Çakıyorum restartı düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Bende de oluyor arada fazla yüklenince. Hatta dün de oldu. Çakıyorum restartı düzeliyor.

Evet ilacı restart, banada oluyor arada
  • geçen ac:broterhood oynarken birden dondu
    tam kapatıcam tekrar çalışmaya başladı oyun hdd ye yüklü idi.heralde bu donmalar hdd ile alakalı
    fazla ısındı falan diyemi düüşündüm ama daha 10 dakka olmuştu açalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 30 Kasım 2010; 10:49:03 >
  • black opsda herseferinde aynı yerde donuyor geçemiyorum yine donuyor. yeni iso çektim denedim yine doldu, hdd den sildim tekrar install ettim yine dondu, hdd i çıkarıyom yine donuyo, daha başka olasılık varmı ayar oldum ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.