Şimdi Ara

XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saricoban38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
53.979
Cevap
1.420
Favori
2.930.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #23
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece tek bir oyun içinde kardeşlik oluyor mu yardımcı olur musunuz nasıl oluyor ?
  • battlefield 4 kutulu 70tl

need for speed rivals kutulu 70tl

fiyatlar son beyler elden teslim istanbuldan
  • uygun fiyattan alınık ryse son of rome
  • Sevgili arkadaslar ;

Benim kulllandigim asıl hesabim var Gold uyeligim bu hesaba bagli diyelim.
    Herhangi biri İle ortak oyun Satin almak veya daha onceden satin Alinip herhangi biriyle paylasimda bulunulmamis bir oyunu konsoluma indirip daha sonra bu hesabi konsolumdan kaldirdigim halde ; 1-kendi ana hesabim ile oynamaya devam edebilmek mumkun mu ?
    2-eger 1 .madde mumkun ise bunu kac kere yapma sansim var ?
    3-eger 1 .madde mumkun ise benim oyunu indirdgim hesapta daha sonra olacak degisiklikler ( benden baska biriyle de bu yolla Oyun alisverisi veya hesabin sifresinin degistirilmesi gibi ) durumlar beni etkiler mi ?
    4-Yukaridaki durumlar gerceklesebilirse eger yasal midir ?

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polanski TR -- 12 Nisan 2015; 5:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortal Kombat X için kardeş aranıyor.p1 veya p2 farketmez.Arkadaş şu xbox onenin her şeyini sevdim fakat dh de bu bölüm ölmüş.Kardeşlik yapacak kimse yok mu yav?
  • Fifa 15 p2 hakki 30 tl e satiyorum.referanslarima bakabilirsiniz

• daha öncede yazdım birkez daha yazayım xbox bölümünde bu işin olması mümkün değil şuanki durumda. bakıyorum kutuluda almıyor millet oyunu digital alıyor fakat kardeşlik yapan yok.son çare olarak daha detaylı bir konu açılıp en ince ayrıntısına kadar herşey anlatılacak ve her kardeşlik yapanın nick'i vs yazılacak ve söylemeden edemeyeceğim bazı arkadaşlar kazık fiyattan satmayı bir kere bırakacak görüyorum adamlar aldığı fiyatında üstüne satmaya çalışıyor.zaten dead or alive 5 last round aldım oyuncu bulma sıkıntısı var bu mkx'tede tekrarlanırsa goodbye liverpool(xbox) derim kesinlikle.

tabi bu iş için baya zaman gerekli uzun zamanı olan birisi olursa destekleriz bu sorunu yaşayanlarla birlikte

@kirchoff_01
    @abel xavier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21y -- 12 Nisan 2015; 17:07:16 >

• Satılık FIFA 15, Ankara içi elden teslim edebilirim. 120 tl düşünüyorum ama piyasasını bilmiyorum, pazarlık payı var.
  • tek oyunluk kardeşlik daha iyi değil mi

en azından her oyun için ayrı hesap açılmalı

çünkü hesabı satarken hesapta A ve B oyunu olsun
    alan kişi A oyununu istiyor B yi istemiyor ama alırken ikisini de alacak israf olacak

• Ben dediğim gibi sıcak bakmıyorum. Zaten her oyuna tek tek hesap acmak ilede ugrasamam. Eski hesabimi komple satmistim. Simdiki hesabimda da 12 civarı oyun ea access ve 1 yillik gold var. Benim amacim hesabimdaki oyunlardan para kazanmak degil, simdi ve bundan sonra cikacak oyunlari ucuza almak. Önce güven olsun. Para çok önemli değil. İllaki anlaşılır makul bir yerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • para kazanmak değil zaten benim dediğim bedava vermeyeceğin için tek tek hesap açmak daha iyi

ps4 bölümünde öyle görünüyor her oyun ayrı hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

para kazanmak değil zaten benim dediğim bedava vermeyeceğin için tek tek hesap açmak daha iyi

ps4 bölümünde öyle görünüyor her oyun ayrı hesap

Uğraşmak isteyene saygı duyarım =)

Ben dediğim gibi oyun bazında değil kalıcı kardeşlik olursa yapabilirim. Yada tek tabanca devam ederim.

• Arkadaslar elinde hicbir sekilde kullanilmamis TR hesabinda ilerki zamanlarda probleme neden Olmayacak oyun kodu satan varmi ? Oyun ismi ve bedeli seklinde pm den mesaj attiklarinda anlasirsak odemesi havale yada.nakit olarak yapilacaktir. Onceliklerim
    Nfs rivals
    Wolfenstein new order
    Call of duty ghosts
    Fifa 15

• şöyle bi sıkıntı da yaşadım.Bi arkadaş bana hesabını veriyo.onu home xbox olarak kaydediyorum.Başka bi arkadaş daha veriyo onuda kaydediyorum.Sonra bi bakıyorum ilk hesabı home xbox olmaktan çıkarmış.
  • Xbox fitness içindeki p90x programını aldım, zoo tycoon da almayı düşünüyorum. Ortak olmak isteyen olursa yarı yarıya bölüşürüz.

• Bu işi çözmemiz gerekiyor artık.Bu tek başına ve kutulu alan arkadaşlar kardeşlik yapıp alsa,onun gibi 3-4 oyun daha alabilir.Yani bu işten herkes karlı çıkar ama niye böyle birşey yapıyorlar anlamıyorum.Herkesin kendi tercihidir saygı duyarım lakin böyle bir fırsat varken önlerinde tepiyorlar resmen.Bir kardeşimle kardeşlik konusunda anlaşmaya varmak üzereyiz.Eğer bu olay gerçekleşirse,yeni konu açarak ya da bu konunun sahibi arkadaşla vakit buldukça ss'lerle detaylandırmaya çalışacağım.Aslında daha önce kardeşlik yapanlar yapsa böyle birşeyi tadından yenmez tabi vakti el verdikçe
  • Battlefield hardline olan arkadaşlar ortak istiyorlarsa olabilirim
  • ac unity ac black flag ve ryse son of rome yüklü hesabın p2 si 55 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Zoo tycoon indirimi ne zaman bitiyor ?

Yarın sonmuş iyi ki sordun

• arkadaşlar merhaba;

dün pes15 i bir türlü party de açamadık. bu konuda bir bilginiz veya oynayan arkadaşlarımız varmıdır.

modemden portları da yönlendirdik. nat open diyor şu an.

join the game

ve invite the game bir türlü aktif olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.