Şimdi Ara

XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saricoban38 , TaRZaN FC Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
53.975
Cevap
1.422
Favori
2.929.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Neden bu konu cok durgun
    Xbox sahipleri neden kardeslik yapmiyor
    Ps de herkes kardeslik yapiyor neredeyse
    Buranin da canlanmasi lazim
    Kardeslik yapmayanlar nedenini yazabilir mi

Arkadasa aynen katılıyorum. Cihaz 10 numara ama kardeşlik sayfası çöp.degerini bilmek lazım aslında ki xbox kardeşliği şartları da çok iyi PSN plus à göre.

Kardeşlik çok iyi ama güvenebilecek birini bulmak kolay değil. Neticede suistimale açık bir olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdisindaki forumlarda bir organizatör oluyor guvenilir biri forumda taninan bilinen.Tum hesaplari o aciyor ve para odemeleri ona yapiliyor..ve bunlari bi dosya olarak tutuyor hangi oyunu kimler almis kim p1 ve p2 seklinde.oyunlar satilirkende organizatore bilgi verilmeden satilamiyor.olasi bir sorunda organizator hemen sifre degisimi yapiyor ve o kisi kara listeye alinip banlaniyor.Risk sifira iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 1 Nisan 2015; 21:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    O sitelerden biz de yararlanabiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

O sitelerden biz de yararlanabiliyor muyuz?

Ben rus forumlarindan aliyorum.ama para transferi icin ordan bi hesap işini cozmeniz lazim.yada avrupada da bu sekilde forumlar vardir onlarida bir arastirmak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Yurtdisindaki forumlarda bir organizatör oluyor guvenilir biri forumda taninan bilinen.Tum hesaplari o aciyor ve para odemeleri ona yapiliyor..ve bunlari bi dosya olarak tutuyor hangi oyunu kimler almis kim p1 ve p2 seklinde.oyunlar satilirkende organizatore bilgi verilmeden satilamiyor.olasi bir sorunda organizator hemen sifre degisimi yapiyor ve o kisi kara listeye alinip banlaniyor.Risk sifira iniyor.

Hocam o tarz olayların şuan bu forumda olması mümkün değil burda bi oyun almak veya satmak için kırk takla atmak lazım velhasıl xbox bölümünde organizasyon yapmak sıkıntı yapanlara saygı sıfır ama konsolu savunma o biçim. Yapılırsa bu tarz bi havuz sistemi katılırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

quote:

Yurtdisindaki forumlarda bir organizatör oluyor guvenilir biri forumda taninan bilinen.Tum hesaplari o aciyor ve para odemeleri ona yapiliyor..ve bunlari bi dosya olarak tutuyor hangi oyunu kimler almis kim p1 ve p2 seklinde.oyunlar satilirkende organizatore bilgi verilmeden satilamiyor.olasi bir sorunda organizator hemen sifre degisimi yapiyor ve o kisi kara listeye alinip banlaniyor.Risk sifira iniyor.

Hocam o tarz olayların şuan bu forumda olması mümkün değil burda bi oyun almak veya satmak için kırk takla atmak lazım velhasıl xbox bölümünde organizasyon yapmak sıkıntı yapanlara saygı sıfır ama konsolu savunma o biçim. Yapılırsa bu tarz bi havuz sistemi katılırım.

Ben burda bu konuyu acarken aslinda o tip bir havuz sistemi kurulup yalilir diye acmiatim ama cok fazla ilgilenen yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

quote:

Ben burda bu konuyu acarken aslinda o tip bir havuz sistemi kurulup yalilir diye acmiatim ama cok fazla ilgilenen yok.

Her sayfada neredeyse mesajım var bi kişi bile yanaşmadı oyun almaya diyecem herkez kutulu oyun alıyor oda yok sebebini anlamış değilim.

• Belki de Xbox One almamamda ki en büyük neden bu konunun ölü olmasi. Ps4 kardeşlik konusunda 10dk da kaç tane ilan yazıliyor burada günlerce mesaj yok olsa bile alan-satan-takaslayan kimseler yok. Oyun fiyatlari kutulu vs malum ülkemizde. Az biraz ps4 kardeslik konusuna göz atip bu konuda toparlansa insanlar buraya ilgi gösterse çok ucuz fiyarlara insanlar ne oyunlar oynar. Hem de bizim gibi xbox one almayi düşünenler bu oyun fiyat firsatlarida cihaza daha ılımli yaklasir.

Zira ps4 alirken adam bakiyor kardeslik konusuna far cry 4, driveclub, ac unity, nba 2k15 vs vs. Oyunlarin 2. Haklari 20-35 tl civarina aliniyor bu da cihazi aldirmaya daha da itiyor. Bitincede oyun istersen baskasiyla kafa kafaya takasla yada sat keyfine kalmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayko10 -- 1 Nisan 2015; 22:22:02 >
  • Kardeş arıyorum Xbox one kullanıcısıyım oyunları daha indirimli almak için
  • emretasman30 kullanıcısına yanıt
    kardeşlik için GT: tanersinem ekle yada cepten mesaj atabilrisiniz 5067066111
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayko10

Belki de Xbox One almamamda ki en büyük neden bu konunun ölü olmasi. Ps4 kardeşlik konusunda 10dk da kaç tane ilan yazıliyor burada günlerce mesaj yok olsa bile alan-satan-takaslayan kimseler yok. Oyun fiyatlari kutulu vs malum ülkemizde. Az biraz ps4 kardeslik konusuna göz atip bu konuda toparlansa insanlar buraya ilgi gösterse çok ucuz fiyarlara insanlar ne oyunlar oynar. Hem de bizim gibi xbox one almayi düşünenler bu oyun fiyat firsatlarida cihaza daha ılımli yaklasir.

Zira ps4 alirken adam bakiyor kardeslik konusuna far cry 4, driveclub, ac unity, nba 2k15 vs vs. Oyunlarin 2. Haklari 20-35 tl civarina aliniyor bu da cihazi aldirmaya daha da itiyor. Bitincede oyun istersen baskasiyla kafa kafaya takasla yada sat keyfine kalmiş.

Ps4 kardeslik konusunun yaninda xbox one kardeslik konusu solda sıfır...
    Sabah sabah seytan diyor ki xbox'i sat ps4 al...

• valla güven sorunu olduğunu düşünmüyorum sonuçta burda eski, referanslı üyeler var bence insanların kafasındaki soru aldıktan sonra takaslayamamakla, satamamakla ilgili bu yüzden kimse bu işe girmediği içinde olay kısır döngüye dönüşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

valla güven sorunu olduğunu düşünmüyorum sonuçta burda eski, referanslı üyeler var bence insanların kafasındaki soru aldıktan sonra takaslayamamakla, satamamakla ilgili bu yüzden kimse bu işe girmediği içinde olay kısır döngüye dönüşüyor.

Ben Ps4 almayı ciddi ciddi düşünüyorum...
    Gel beraber satalım Ps4 ile yeni kardeşliklere yelken açalım
    Oyun alsan bir türlü satmaya veya takaslama kalksan bir türlü...
    Hem Psn kardeşlik hem de sıfır dijital oyun fiyatları xbox ile kıyasla daha uygun.

Forum olarak saitates arkadaşımın dediği gibi havuz oluştururuz o zaman bu tür sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum.
    Önemli olan organizasyonu yapmakta.

• hocam bende ps4 de var zaten ama xbox one dan sonra arayüz vs kullanım açısından ve gamepad sebebiyle çok sıcak gelmiyor, exc. oyunları oynuyorum şuan ama siz tek konsol üzerinden gidicekseniz ve xbox exc. lerini çok önemsemiyorsanız maddi açıdan düşünüldüğünde özellikle türkiye şartlarında en mantıklısı olur sizin için. özellikle alıp bitirip sattığınız oyunlarda nerdeyse cebinizden hiç para vermeden oyun oynayabiliyorsunuz ps4 de, xbox one da malesef kullanıcıs sayısı ps4 e göre çok az olduğu için bu piyasa oluşamıyor bir türlü.
  • Mortal Kombat X için ikinci kişi aranıyor.

Edit: MISHIMA arkadaş ile oyunu aldık. 14 nisanı bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic09 -- 10 Nisan 2015; 12:11:29 >
  • xbox live üyeliği için kardeşlik arıyorum
  • Halo mcc için kardeş arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

Mortal Kombat X için ikinci kişi aranıyor.

PM

• quote:

Orijinalden alıntı: alyy

hocam bende ps4 de var zaten ama xbox one dan sonra arayüz vs kullanım açısından ve gamepad sebebiyle çok sıcak gelmiyor, exc. oyunları oynuyorum şuan ama siz tek konsol üzerinden gidicekseniz ve xbox exc. lerini çok önemsemiyorsanız maddi açıdan düşünüldüğünde özellikle türkiye şartlarında en mantıklısı olur sizin için. özellikle alıp bitirip sattığınız oyunlarda nerdeyse cebinizden hiç para vermeden oyun oynayabiliyorsunuz ps4 de, xbox one da malesef kullanıcıs sayısı ps4 e göre çok az olduğu için bu piyasa oluşamıyor bir türlü.

Hocam dediğin doğru..xbox'i almak ps4 daha mantıklı.

• battlefield hardline için kardeşlik arıyorum ilgilenen varmı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.