Şimdi Ara

XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
53.915
Cevap
1.425
Favori
2.923.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dead or alive, ori the blind forest,resident evil revelations 2 ve DMC almayı düşünen varsa hepsi 5000 ruble tutuyor yaklaşık 220 lira p1 veya p2 farketmez ona göre konuşuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA
    My home xbox yaparsan sen sorunsuz oynarsın diğer taraflar hesaba bir kere girip çıkıp kendi hesapları ile oynarlar hiç bir sorun teşkil etmiyor tek konsola sınırsız(tam emin değilim 10'da olabilir) lisans alabilirsin ana hesabındada sorunsuz oynarsın tabiri caizse çatır çatır achievements kasarsın

Ama şöyle bi durum var ruble kodları kendi hesabınla al diğer hesaplara yükle ama oyun almak için diğer hesaplara ödeme yöntemi girmen lazım sanalkart veya ininal eklersin sonrada silersin.hesap açarkende mail adresi Rusya menşeli olmak zorunda değil haberin olsun tr hesaptanda alabilirsin Rusya store'dan

Cevap için teşekkürler, taşlar şimdi yerine oturdu.
    Birçok mesaj okumuştum ama kimse bu kadar açık yazmadığı için sora sora netleştirmek gerekti :)

Benim zaten alacağım toplam 10 tane oyun olmaz, her hesap ile de en az 2 oyun alırım, tek oyun için uğraşmaya değmez.
    Öyle 2 tane gibi sınır olmasın da gerisi sorun değil. Zaten öyle oturup achievement kasabilen biri değilim.

Bu arada, ruble kodları al dediğiniz şey, Rusya marketten alınan gift card mı ?
    Rusya olmayan ana hesabımla nasıl ruble kod alabilirim ?
    Gift card kod şeklinde mi geliyor ? O kodları Rusya hesabı ile redeem edip mi oyun almak gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 13 Mart 2015; 15:10:25 >

• Şimdi bende iki hesap var.birini my xbox olarak kaydetsem gold ve oyunları diğer hesapta kullanabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

My home xbox yaparsan sen sorunsuz oynarsın diğer taraflar hesaba bir kere girip çıkıp kendi hesapları ile oynarlar hiç bir sorun teşkil etmiyor tek konsola sınırsız(tam emin değilim 10'da olabilir) lisans alabilirsin ana hesabındada sorunsuz oynarsın tabiri caizse çatır çatır achievements kasarsın

Ama şöyle bi durum var ruble kodları kendi hesabınla al diğer hesaplara yükle ama oyun almak için diğer hesaplara ödeme yöntemi girmen lazım sanalkart veya ininal eklersin sonrada silersin.hesap açarkende mail adresi Rusya menşeli olmak zorunda değil haberin olsun tr hesaptanda alabilirsin Rusya store'dan

Cevap için teşekkürler, taşlar şimdi yerine oturdu.
    Birçok mesaj okumuştum ama kimse bu kadar açık yazmadığı için sora sora netleştirmek gerekti :)

Benim zaten alacağım toplam 10 tane oyun olmaz, her hesap ile de en az 2 oyun alırım, tek oyun için uğraşmaya değmez.
    Öyle 2 tane gibi sınır olmasın da gerisi sorun değil. Zaten öyle oturup achievement kasabilen biri değilim.

Bu arada, ruble kodları al dediğiniz şey, Rusya marketten alınan gift card mı ?
    Rusya olmayan ana hesabımla nasıl ruble kod alabilirim ?
    Gift card kod şeklinde mi geliyor ? O kodları Rusya hesabı ile redeem edip mi oyun almak gerekiyor ?

Ana hesabınla kodları alırsan daha temiz olur hesap bölgesinin hiç önemi yok forumda konusu var diğer hesaplara kodu girmek için konsoldan hangi hesaba girilecekse o hesabı konsolda açıp cihaz dilini Rusya yapıp kolayca girebilirsin kodları.herhangi bir bölge değişimi olmadan kodlar aldığın zaman mail olarak geliyor 500-1000-2000 şeklinde gift kart seçenekleri mevcuttur rus store'da

Bu konuda nasıl gift kart alacağını detaylı şekilde anlatmış arkadaş

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102039574&p=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21y -- 13 Mart 2015; 15:23:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

Şimdi bende iki hesap var.birini my xbox olarak kaydetsem gold ve oyunları diğer hesapta kullanabilirmiyim

Gold hangi hesapta ise onu My home xbox yap konsoldaki bütün hesaplar gold özelliğini kullanır indirimler hariç o sadece gold olan hesaba geçerli olur. eğer bulursan bir kardeş oda faydalanır yeterki birinizde olsun iyice kelepire getirisin oyunları ve Gold üyeliği

• quote:

Gold hangi hesapta ise onu My home xbox yap konsoldaki bütün hesaplar gold özelliğini kullanır indirimler hariç o sadece gold olan hesaba geçerli olur. eğer bulursan bir kardeş oda faydalanır yeterki birinizde olsun iyice kelepire getirisin oyunları ve Gold üyeliği

Bu durumda ana hesabı başkası ile paylaşmak gerekmeyecek mi ?

Benim kendi normal hesabımda Gold üyeliğim var.
    Sadece oyun paylaşımı için Rus hesaplar açacağım (diyelim ki 5 tane) ve onlarla aldığım oyunları 5 kişi ile paylaşacağım.
    Rus hesaplarda Gold olmayacak ama varsın olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Bu durumda ana hesabı başkası ile paylaşmak gerekmeyecek mi ?

Benim kendi normal hesabımda Gold üyeliğim var.
    Sadece oyun paylaşımı için Rus hesaplar açacağım (diyelim ki 5 tane) ve onlarla aldığım oyunları 5 kişi ile paylaşacağım.
    Rus hesaplarda Gold olmayacak ama varsın olmasın.

Bu dediğim devamlı kardeşlik içindi sen zaten farklı kişilere kardeşlik yapacağın için gold olup olmaması önemli değil ana hesabı sadece devamlı kardeşlik yapacağın kişi makinasına lisanslar sende onunkini kendi hesabını diğer durum içinde kendi ana hesabını makinaya My home xbox yapma boşuna lisans hakkın bitmesin senede 3 lisans hakkı var bir hesap için belki devamlı kardeşlik yapacak birini bulursun

• Arkadaşlar aşağıda yazılı oyunları en uyguna nasıl alabilirim? Kardeşlik olur, p1 p2 olur, dijital olur farketmez amacımız üzüm yemek bağcıyı dövmek değil :)

PES 2015
    FORZA
    HALO
    GTA
    NEED FOR SPEED
    CALL OF DUTY
  • @MISHIMA

Ben biraz acemilik kurbanı oldum. Kendi ana hesabımı ayrı tutup, başka bir hesap üzerinden oyun kardeşliği yapayım diye bir Rus hesabı açtım ve gift card aldım.

Ama aldığım gift kartlardan 2 tane 1.000 ruble olanı yanlışlıkla kendi ana hesabıma ekledim (dil değiştirip restart yapınca ana hesaba dönmüş farketmemişim).

Şimdi ben ana hesabımdaki 2.000 ruble'yi yeni açtığım diğer Rus hesabına transfer edebilir miyim ?

Sonra canımı sıktı gittim vpn aldım ve doğrudan garanti sanal kartım ile Rus hesabıma oyun aldım ama ana hesabımdaki parayı kurtarmam gerekiyor :)
  • Titanfall için kardeş aranır.32.5 tlye geliyo

• arkadaşlar bihayli xbox kullanıcısı oldu şu dijital oyun paylşım olayını işler hale getirelim artık özellikle oynayıp bitirip kenarda duracak oyunlarınızı ayrı hesap açıp alın ve olay işlerlik kazansın, bakın xbox daki sistem ps4 den çok çok daha mantıklı şuan ps4 de p2 kullanıcısı achivment alamıyor kendi ana hesabına, burda p1 p2 arasında nerdeyse fark yok p2 sadece oyun hesabını arkada açıp kendi hesabına giriyor ps4 de p2 oyun hesabında oynadığı için arkadaş listesi party olayı falan hep sorun, elimizde kullanmaya çok müsait bir sistem var kullanalım, rusya store olayıda zaten çok hesaplı rusya store dan alacağımız oyunları taksa sokarsak çok ekonomik olur paramız cebimizde kalır.
  • quote:

Titanfall için kardeş aranır.32.5 tlye geliyo

Hocam bende istiyorum titanfall ancak bekle istersen nisan ayında ücretsiz olabilir ya da oldukça fiyatı dusurebilirler yakın zamanda.bende bekliyorum inmesini.dlc leri indirdik beleş é ana oyunu bekliyoz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Hocam bende istiyorum titanfall ancak bekle istersen nisan ayında ücretsiz olabilir ya da oldukça fiyatı dusurebilirler yakın zamanda.bende bekliyorum inmesini.dlc leri indirdik beleş é ana oyunu bekliyoz.

titanfall deluxe edition p1 ve p2 kullanılmamış hesap ==>> 35 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

arkadaşlar bihayli xbox kullanıcısı oldu şu dijital oyun paylşım olayını işler hale getirelim artık özellikle oynayıp bitirip kenarda duracak oyunlarınızı ayrı hesap açıp alın ve olay işlerlik kazansın, bakın xbox daki sistem ps4 den çok çok daha mantıklı şuan ps4 de p2 kullanıcısı achivment alamıyor kendi ana hesabına, burda p1 p2 arasında nerdeyse fark yok p2 sadece oyun hesabını arkada açıp kendi hesabına giriyor ps4 de p2 oyun hesabında oynadığı için arkadaş listesi party olayı falan hep sorun, elimizde kullanmaya çok müsait bir sistem var kullanalım, rusya store olayıda zaten çok hesaplı rusya store dan alacağımız oyunları taksa sokarsak çok ekonomik olur paramız cebimizde kalır.

Kesinlikle

• arkadaşlar gta 5 arıyorum,

forza 5, fifa 15, sunset overdrive verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Nisanda vermezlerse alcam artık

• dead or alive 5 last round için kardeş aranıyor p1 veya p2 farketmez duruma göre konuşuruz.
  • Xbox One FİFA 15 ve Forza 5 indirme kodu gta 5 ve watch dogs indirme kodu ile takas edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimDogru -- 18 Mart 2015; 20:55:56 >
  • BF Hardline yüklü bağımsız hesap için kardeş arıyorum.

Ben bu oyuna özel olarak bir email hesabı açtım ve Türkiye mağazasından bu oyunu aldım. Bu hesabı kendi konsoluma kurdum ve "my xbox home" yaptım, sonra hesabı kaldırdım.

Siz P2 hakkını almış olacaksınız ve sizin konsolunuzda kurulu kalacak. Kesinlikle "my xbox home" yapmayacaksınız, yalnızca oyunu oynamadan bu bağımsız hesaba giriş yapıp sonra kendi asıl hesabınıza döneceksiniz ve kendi asıl hesabınızla oynayacaksınız. Yani oyunu her açarken disk takarmış gibi o hesaba giriş yapıp kendi hesabınıza döneceksiniz, 3-5 saniye sürmez.

Hesapta ayrıca 1 aylık EA Access var. 1 ay boyunca BF4 ve diğer EA Access Vault oyunlarını ücretsiz oynayabilirsiniz.

İlgilenenler pm göndersin lütfen.
  • Xbox One'um ile bu pazartesi buluşmayı hedefliyorum PS4'ü sattım birde Xbox One'a bakalım PS4 kardeşlikte bir çok alışverişim oldu burda yeniyim referanslarım var güvenilirimdir

AC Bundle'ını alıyorum muhtelemen oyunlar kod olarak yer alacaktır ben hem AC4 hemde AC Unity'i bitirdim ilgilenenler varsa yazabilir piyasası hakkında bilgim yok takas olabilir direkt kod olarak yada p1 veya p2'sini satabilirim

edit : Rus store'un linkini atarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanKarahaNEO -- 19 Mart 2015; 22:33:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.