Şimdi Ara

XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Capoeira19 , muhammetdsdn , muhammetdsdn Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
53.974
Cevap
1.422
Favori
2.929.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • horizon 2 ve gta 5 arıyorum uygun fiyata olursa alabilirim
  • arkadaşlar p2 olarak girdim diyelim herhangı bır sorun yasamadan makınede dırek oynayabılıyorum degılmı sınırsız sekılde?
  • Kinect sport rival oyunu vardır
    xbox one icin
    Microsoft Store
    Kinect Sports Rivals Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://store.xbox.com/tr-tr/Xbox-One/Games/Kinect-Sports-Rivals/fc400a87-6790-46ff-971d-9a583b3b3056

Hesaba tanimli tr hesap
    alacak var mi?

Bunu burada satabiliyoruz degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 1 Mart 2015; 16:41:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınık p1 ya da p2 hakkı olan FORZA HORIZON 2 aranıyor....
    Alınık P1 yada P2 hakkı olan FORZA MOTORSPORT 5 aranıyor....
    Herhangi biri yada 2 sine de talibim...
    Teklifler pm den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılık p1 SUNSET OVERDRIVE oyunu.
    40tl.

GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 12 Mart 2015; 0:04:53 >
  • Satilik takaslik tomb raider definitive edition

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler xbox one live gold uyelerine bugüne özel RAYMAN LEGENDS oyununu ücretsiz indiriyorsunuz.Sömürün.....:))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 7 Mart 2015; 13:03:06 >
  • Alınık just dance 2015,
    p1 ya da p2 hak olabilir.yada tek dijital kod olabilir.
    İşbankası hesabınız varsa Canlıyı hesabınıza anlık geçiricem..

• Kinect sport rival hesap satiliktir
    P1 ve p2 kullanilmamistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 7 Mart 2015; 18:34:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanfall deluxe edition p1 ve p2 kullanılmamış hesap ==>> 35 TL
  • Alınık Forza Horizon 2 p1 ya da p2 arıyorum.Teklifler pm den.
  • merhaba,

elimde xbox 360 var ve 1,5 yıldır doğru düzgün konsol kullanmıyordum, yeni xbox one aldım haftasonu elimde olacak.

kardeşlik sistemi hakkında bu konuyu ve bazı diğer konuları okudum, mantığı genel olarak anladım.

eğer kendine güvenilir bir ortak arayan varsa benimle irtibata geçebilir.
    ama tuhaf yollardan oyun almış olan, iki gün sonra karar değiştirecek olanlar irtibata geçmesin lütfen.

öyle çok oyun oynayan biri değilim ama elimin altında popüler oyunlar olmasını isterim tabi.
    bu nedenle tek tek oyun almak yerine toplu oyunlarına ortak arayan varsa benim için daha iyi olur.
  • Arkadaşlar bende dün itibariyle one ailesine katıldım. P1 ve P2 olarak hak almıl olduğum oyunu sadece kendi hesabıma yanımlayıp kullanabilirmiyim? Başka bit hesap adı almadan? Birde daimi kardeşlik nasıl oluyor?
    Özeylersek hocam ben popüler bi kaç oyın istiyorum en ucuz nasıl oynarım anlatın yahu

• Xbox One Gold uyeyim. Oyun kardesi arıyorum. 2 ayda 1 tane oyun alıyorum, bazen 3 ayda 1. (yani cok sık oyun alamıyorum ama hiç almıyor da degilim)

NBA2K15, Kinect Sports Rivalry, Titanfall, Dance Central oyunlarım var. (bedava gelen gold oyunlarını saymıyorum Rayman Legends)

helal sut emmiş, huyu huyuma, ssk'sı olan bir xbox one kardesi arıyorum :)

o da nasiplensin ben de nasipleneyim
  • aral çıkışlı killer instinct oyununu 25 tl ye satıyorum
  • Elimde GTA V kutulu olarak var. 1 aydan kısa bir süre önce amazondan geldi. Almak isteyenler ulaşabilir.

Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadu -- 13 Mart 2015; 14:43:59 >
  • arkadaşlar öncelikle merhaba.foruma yeni katıldım.

aranızda DARK SOULS 2 SCHOLAR OF THE FIRST SIN oyununu digital almak isteyen varmıdır? kardeş olarak.
  • GTA V ve Pes 15 arıyorum kardeşlikle veya uygun fiyata kod ve kutulu da olur.
  • Merhaba,

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103690300

Yukarıdaki mesajıma bakıp net bilgi verebilecek olan var mı ?

Özetle,

Birden fazla Rus hesabı açıp,
    Her bir Rus hesabı ile farklı oyunlar alıp,
    Sonra her bir Rus hesabını farklı kişilere P2 olarak satıp,
    Kendi konsolumda her bir Rus hesabını "my home xbox" olarak seçip, sonra hesapları kaldırıp ve yalnızca kendi hesabımı kurulu bırakıp,
    Her bir Rus hesabı ile aldığım oyunların tamamını hem offline ve hem online olarak kendi asıl Türk hesabımla oynayabilir miyim ?

Yani istediğim kadar (diyelim ki 10 tane) Rus hesabı açıp her birini kendi konsolumda "my home xbox" olarak gösterebilir miyim ?

Şimdiden teşekkürler, ama lütfen tahmin değil kesin bilgi paylaşalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

Merhaba,

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103690300

Yukarıdaki mesajıma bakıp net bilgi verebilecek olan var mı ?

Özetle,

Birden fazla Rus hesabı açıp,
    Her bir Rus hesabı ile farklı oyunlar alıp,
    Sonra her bir Rus hesabını farklı kişilere P2 olarak satıp,
    Kendi konsolumda her bir Rus hesabını "my home xbox" olarak seçip, sonra hesapları kaldırıp ve yalnızca kendi hesabımı kurulu bırakıp,
    Her bir Rus hesabı ile aldığım oyunların tamamını hem offline ve hem online olarak kendi asıl Türk hesabımla oynayabilir miyim ?

Yani istediğim kadar (diyelim ki 10 tane) Rus hesabı açıp her birini kendi konsolumda "my home xbox" olarak gösterebilir miyim ?

Şimdiden teşekkürler, ama lütfen tahmin değil kesin bilgi paylaşalım :)

My home xbox yaparsan sen sorunsuz oynarsın diğer taraflar hesaba bir kere girip çıkıp kendi hesapları ile oynarlar hiç bir sorun teşkil etmiyor tek konsola sınırsız(tam emin değilim 10'da olabilir) lisans alabilirsin ana hesabındada sorunsuz oynarsın tabiri caizse çatır çatır achievements kasarsın

Ama şöyle bi durum var ruble kodları kendi hesabınla al diğer hesaplara yükle ama oyun almak için diğer hesaplara ödeme yöntemi girmen lazım sanalkart veya ininal eklersin sonrada silersin.hesap açarkende mail adresi Rusya menşeli olmak zorunda değil haberin olsun tr hesaptanda alabilirsin Rusya store'dan

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.