Şimdi Ara

XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mkkadi Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.915
Cevap
1.425
Favori
2.923.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Eger p1 ve p2 farkını terar etmek gerekirse:

P1-oyunun alındıgı profile ihtiyaç duymaz-internet bağlantısı gerektirmez-Ama Eğer hesabı satmak yada takaslama ister se bu işlemi yılda 3 kere yapabilir..

P2-oyunu alındığı hesap konsolda olması gerekir-internet bağlantısı ister-Ama takas veya Satışta sınırlama yoktur..."

burda p1 oyunu satın alan ve paylaşan anlatılmış.çünkü yılda 3 kez paylaşm yapabilir denmiş.
    p2 de oyunu paylaşımla alan olarak anlatılmış. bunun için oyunu aldığı arkadaşının hesabının konsolda olmasına gerek yok. 1 kez myxbox yapar ve silebilir hesabı. oyunuda paylaşamaz.

ben arkadaşımdan oyun almıştım ve internete bağlamadan oynuyordum. satın alan arkadaş internet olmadan oynayamıyodu. hala aksini idda eden varsa xbox one ına bahse girelim.
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    P2 için internet şart, kimse bahse girmez sanırım
  • @Jude Law dostum senin daimi kardeşinse arkadaşın onun hesabı sende my home xbox tır bu yüzden hesap onda olsa dahi sende my home olduğu için böyle bişi olmuş olabilir, aksi halde arkadaşın ısrarla anlatmaya çalıştığı gibi my home yapmayan hesap yani burda "p2" oluyor, internete bağlı olup alttan hesabı açık tutmak zorunda.
  • abi konuda p1 oyunu satın alan, p2 arkadaşından paylaşımla alan olarak geçiyor. niye inat ediyosunuz
    Arkadaş'tan fifa aldım. O hesabın sahibi. Ve hesap onun makinesinde my home xbox olarak ayarlanmış durumda. O hesap P1 hesabı yani.

Ben de aynı hesabı ekledim. O hesabı açmadan Fifa'yı açamıyorum. İnternet yokken de o hesabı açıp Fifa oynaymıyorum. Bendeki de P2 hesabı.

Bunlar örnek değil, gerçek
  • P2 my home yapamaz yapar ise lisansi kendi ustune alir ve P1 bu sefer p2 konumuna duser.O yuzden hesap bir konsolda my home secili iken diger konsolda online olmasi gerekmektedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum sen anlamamakta ısrarcısın burda sadece 1 oyunu ortak almak için bir araya gelen 2 kişiden bahsediliyor, sen daimi kardeşlikle karıştırıp hem kendi kafanı hem milletin kafasını karıştırıyorsun, daimi kardeşlikte arkadaşın oyun alırsa onun hesabı sende my home olduğundan sen p1 gibi olmuş oluyorsun burda anlatına göre, sen oyun aldığında da, senin hesabın onda my home xbox olduğundan o p1 gibi olmuş oluyor, burda bahsedilen farklı my home yapan adam p1 dir yapmayan p2 , p2 yani o hesabı my home xbox yapmayan adam hiç bir şekilde internet olmadan oynayamaz bu kadar basit dahada anlamazsan başka yazacak bişi kalmadı.
  • Günaydın
    Titanfall deluxe edition var elimde
    Aldigim fiyata veririm (35 lira) kardeslik yapmadim, cihaza yuklemedim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 16 Şubat 2015; 10:24:21 >
  • sizin bahsettiğiniz olay sıkıntılı aynı hesabı iki konsolda kullanmaktan bahsediyorsunuz yanlış anlamadıysam. ben oyun alıcam arkadaşa hesabımı vericem benim hesapla kendi konsolunda oynayacak bundan bahsediyorsanız bu yüzden ban yiyenler olduğunu duymuştum.
    Benim bahsettiğim tek hesap 2 ayrı konsolda. Bu şekilde fifa oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

Benim bahsettiğim tek hesap 2 ayrı konsolda. Bu şekilde fifa oynuyorum.

tamam ama o hesapla 2 konsolda online olmuyosun yanlışmıyım. birinde myxbox olarak tanımlı ama başka hesaptan oynuyosun diğerindede satın alınan hesaptan. çünkü aynı hesapla 2 konsolda oynamak sıkıntı diye duydum
    "P1 ve P2 kendi profillerinden aynı anda oyunu açabilir hatta Birbirleriyle bile oynayabilirler. "

Herkes kendi hesabından oynuyor. Satın alınan hesaptan değil. Satın alınan hesap sadece p2 hakkı olan xboxta online oluyor. Aynı anda online olmaıyorsun zaten birini atıyor konsol, offline a düşüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

"P1 ve P2 kendi profillerinden aynı anda oyunu açabilir hatta Birbirleriyle bile oynayabilirler. "

Herkes kendi hesabından oynuyor. Satın alınan hesaptan değil. Satın alınan hesap sadece p2 hakkı olan xboxta online oluyor. Aynı anda online olmaıyorsun zaten birini atıyor konsol, offline a düşüyorsun.

anladım da mantık olarak kalıcı kardeşlikten bi farkı yok aslında. sadece oyun alınan hesapla online olmuyorsun bu sistemde. birinde myxbox yapıyosun diğeride hesaptan oynuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 16 Şubat 2015; 10:37:47 >
  • ben bu durumla ilgili sıkıntı yaşayan duymadım okumadım daimi kardeşlikten farkı yok aslında bunda 1 oyun almak için biraraya geliyorsun, elinde tutmayı düşünmediğin seneryo bazlı oyunları takaslamak veya satmak için bu yöntem çok mantıklı üstelik ps4 den çok daha güzel işliyor sistem ps4 de p2 kendi hesabıyla oynayıp trophy alamıyor sanırım split screen oyunlar haricinde, xbox da p2 de kendi orjinal hesabında achivment ları alabiliyor. oyun alan arkadaşlar özellikle bitirip sonra tekrar oynamayı düşünmediği oyunları bu şekilde alsa bi piyasa oluşur ama xbox tarafı bu açıdan kişi sayısıylada bağlantılı olarak biraz zayıf, bende bu şekilde oyunumu ilk defa geçen hafta aldım forumdan bir arkaşla, sistemi bilmediğim için denememiştim hiç.
  • Bizim forumda cok aktif degil bu yontem.Ama yurtdisinda bu isi organize eden guvenilir forum yoneticileri var..herseyi kont eden ve cok aktif.Benim cok sık kullandigim yontem ozellikle senaryo bazli oyunlarda

• kavgayı kesin :))

p1 my home xbox yapar, internetsiz ve hesabı açmadan oyun oynar.
    p2 sürekli olarak hesabı login yapar, şifre girer , internetsiz oyun oynayamaz.

canlı örneğiyim
    Kardeş sen ne inatçı çıktın ya :) Sen olayı ezbere yaptığın için karıştırıyorsun mantığını kavrarsan çözersin. Senin burada anlattığına göre my home xbox yaptığın için sen P1 oluyorsun. Burada P1 illa oyunu alan kişi demek değildir, my home xbox yapan yani hesabı konsoluna lisanslayan kişi P1 oluyor. Diğeri de P2. Yani sen my home yaptığın için oyunu alan arkadaşın da olsa o artık P2 bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 16 Şubat 2015; 18:37:21 >
  • Ilanimdaki xbox oneyi sattigim icin 10aylik live hesabi ve buna bagli olan
    bf4 premium
    fifa15
    fifa14
    forza5
    horizon2
    nfs
    rivals
    ufc
    cramsondragon
    madden25
    titanfall
    ds4
    warfame
    worms batlegrounds
    sparks
    pinpall arcade
    power star golf
    peggle 2
    killer inatinct
    chatiot ve aklima gelmeyen bir kac oyunun daha uyeligi olan 10aylik live hesap satiliktir FİYAT OLARAK 1.HAK 300 2.HAK 250tLDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitguz

Ilanimdaki xbox oneyi sattigim icin 10aylik live hesabi ve buna bagli olan
    bf4 premium
    fifa15
    fifa14
    forza5
    horizon2
    nfs
    rivals
    ufc
    cramsondragon
    madden25
    titanfall
    ds4
    warfame
    worms batlegrounds
    sparks
    pinpall arcade
    power star golf
    peggle 2
    killer inatinct
    chatiot ve aklima gelmeyen bir kac oyunun daha uyeligi olan 10aylik live hesap satiliktir FİYAT OLARAK 1.HAK 300 2.HAK 250tLDİR

Hesabı alan kişi lisans hakkını başka cihazda kullanabilir. 2. hakkı alan kişi mağdur olabilir. Sonra başınız ağrımasın.
  • 10aylik live hesabi ve buna bagli olan
    bf4 premium
    fifa15
    fifa14
    forza5
    horizon2
    nfs
    rivals
    ufc
    cramsondragon
    madden25
    titanfall
    ds4
    warfame
    worms batlegrounds
    sparks
    pinpall arcade
    power star golf
    peggle 2
    killer inatinct

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitguz -- 17 Şubat 2015; 13:36:16 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.