Şimdi Ara

XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cmkyn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.973
Cevap
1.422
Favori
2.929.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba;
    GTA V arıyorum sıfır olması ilk tercihimdir.

not: elimde açılmamış sıfır poşetinde fifa 2015 var. GTA V 'in üzerine fark'ı verilerek ile takas yapabilirim.

(buldum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonself -- 12 Şubat 2015; 8:28:01 >
  • Nba2k15 ve evolve oyunlarının 2.hakkı için ortak arıyorum.
    Oyunları rus store üzerinden alacağım.
    Nba2k15 75 TL - 2.hak bedeli 30 TL
    Evolve dijital delux 161 TL - 2.hak bedeli 70 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    P1 için öyle, p2 için gerek var.

• Arkadaşlar p1 ve p2 oyunu aynı anda oynayabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryder1511

Arkadaşlar p1 ve p2 oyunu aynı anda oynayabiliyor mu?

evet
  • Ilanimdaki xbox oneyi sattigim icin 10aylik live hesabi ve buna bagli olan
    bf4 premium
    fifa15
    fifa14
    forza5
    horizon2
    nfs
    rivals
    ufc
    cramsondragon
    madden25
    titanfall
    ds4
    warfame
    worms batlegrounds
    sparks
    pinpall arcade
    power star golf
    peggle 2
    killer inatinct
    chatiot ve aklima gelmeyen bir kac oyunun daha uyeligi olan 10aylik live hesap satiliktir ilgili arkadaslarin fiyat pmlerini bekliorum saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitguz -- 13 Şubat 2015; 1:52:36 >
  • İlanımdaki Forza 5'i WWE2K15 veya AC Unity ile takaslayabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_102654713/f_//tm.htm#102654713
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Nba2k15 ve evolve oyunlarının 2.hakkı için ortak arıyorum.
    Oyunları rus store üzerinden alacağım.
    Nba2k15 75 TL - 2.hak bedeli 30 TL
    Evolve dijital delux 161 TL - 2.hak bedeli 70 TL

Nba iptal oldu.
    Evolve oyununu Ally ile birlikte aldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

elimde titanfall deluxe edition var kardeşlik filan yapmadım aldım duruyor öyle. elimden çıkaracağım. isteyenler pm atsın.

satılık titanfall deluxe edition veya ps4 oyunuyla takaslık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

P1 için öyle, p2 için gerek var.

yok kardeşim bilmiyosun iddalaşma. sadece myxbox yaparken ihtiyacın var o hesaba sonra sil gitsin
    Bu yeni hesap açarak paylaşma olayını ana konuda ilk anlatan bendim sanıyorum :) Senin dediğin p1 için doğru, p2 olanın o hesaptaki oyunları oynaması için internete ve oturum açmaya ihtiyacı var.
  • quote:

Bu yeni hesap açarak paylaşma olayını ana konuda ilk anlatan bendim sanıyorum :) Senin dediğin p1 için doğru, p2 olanın o hesaptaki oyunları oynaması için internete ve oturum açmaya ihtiyacı var.

aile paylaşım konusunu bi incele istersen bu şekilde yazdıysan yanlış anlatmışsın. oyun benim ve ben bunu biri ile paylaştığımda paylaştığım kişi çevrimdışıda oynayabilir. çünkü paylaştığın makinede ana hesap görünüyor hesabın. paylaşan kişi kendisi oyunu oynamak için online olmak zorunda. yoksa açmaz oyunu. denemesi bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 13 Şubat 2015; 17:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

aile paylaşım konusunu bi incele istersen bu şekilde yazdıysan yanlış anlatmışsın. oyun benim ve ben bunu biri ile paylaştığımda paylaştığım kişi çevrimdışıda oynayabilir. çünkü paylaştığın makinede ana hesap görünüyor hesabın. paylaşan kişi kendisi oyunu oynamak için online olmak zorunda. yoksa açmaz oyunu. denemesi bedava

"paylaşan kişi kendisi oyunu oynamak için online olmak zorunda"

Aynı şeyi söylüyorsun ama farkında değilsin. Sen burada p2 oluyorsun zaten..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

"paylaşan kişi kendisi oyunu oynamak için online olmak zorunda"

Aynı şeyi söylüyorsun ama farkında değilsin. Sen burada p2 oluyorsun zaten..

Player2-Hesabı konsolunda açar,oyunun indirir daha sonra kendi hesabına kendi profilinden oyunu oynar.hediyeler kazanır vs.ama oyunun bulundugu hesabı konsolundan silemez..
    İnternet bağlı olması gerekir.

bu yanlış birr

ayriyeten her seferinde önce oyunun ana hesabı sonra kendi hesabımızı açıp oynayabileceğimizi söylemişsinki burdan çıktı tartışma. aynı şeyi söylemiyoruz. buda yanlış ikii

P2 yani konsolunda "my home xbox" yapmayanın oyunun alındığı hesapla internete bağlı şekilde oturum açmadan o oyunları oynayabildiğini ispatlarsan sana bir oyun hediye edeceğim, burada açıkca söylüyorum. Yok bunu yapamayacaksan daha fazla uzatma git kendini başka yerlerde tatmin et. Saçma sapan tartışmalar çıkarıyorsun. Burada ortaklık için yeni hesap açıp oyun alma üzerine konuşuyoruz ana hesapların paylaşımını değil.. Herkes yanlış biliyor bi sen doğru biliyorsun heralde..
  • quote:

P2 yani konsolunda "my home xbox" yapmayanın oyunun alındığı hesapla internete bağlı şekilde oturum açmadan o oyunları oynayabildiğini ispatlarsan sana bir oyun hediye edeceğim, burada açıkca söylüyorum. Yok bunu yapamayacaksan daha fazla uzatma git kendini başka yerlerde tatmin et. Saçma sapan tartışmalar çıkarıyorsun. Burada ortaklık için yeni hesap açıp oyun alma üzerine konuşuyoruz ana hesapların paylaşımını değil.. Herkes yanlış biliyor bi sen doğru biliyorsun heralde..

kardeş oyunu alan p1 oyunu paylaşımla alan p2 olmuyormu konuda öyle bahsedilmemiş mi. sen bunu bi cevapla tartışalım
    P1 oyunun alındığı hesabı my home xbox yapan kişi, p2 de diğeri. Yani senin dediklerin p1 için geçerli.

• P2 hesabin online olmasi gerekli yani internet baglantisi olmalidir lisans kontrolu icin.

• Rayman legends için ortak aranıyorR

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.