Şimdi Ara

XBOX | Dijital Oyun ve Hesap Satış ve Alış (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
53.915
Cevap
1.425
Favori
2.923.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gta 5 lazım istanbuldayım yokmu kimsede bide xboxone spot oyun satan nere var istanbulda bulamadım
  • gta5 p2 hakkı arayan varsa pm atsın
  • Arkadaslar far cry4 u 1 2 gune bitircem.sonra ucuza saticam.eger satin almak isteyen varsa ozel mesaj atabilir.oyun kutulu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadıköy kahraman elektroniğe bakabilirsin.

• ortak bf4 premium almak isteyen arkadaş varsa alalım. şöyle rus storedan felan ucuz a gelecek şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Dying light ultimate oyununa 2. kişi arıyorum.
    Sonra alırım,parasını sonra veririm veya oyunu alacağımı unuttum demeyecek kişi olması gerekiyor.

Güncel...

• Xbox da ortak nasıl olunuyor. Bir kişi oyunun alınan profilden diğeri ise istediği profilden mi oynuyor? Yoksa ikisi de istediği profilden oynayabiliyor mu?
  • elimde titanfall deluxe edition var kardeşlik filan yapmadım aldım duruyor öyle. elimden çıkaracağım. isteyenler pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 8 Şubat 2015; 11:59:58 >
  • call of duty advanced warfare

çift hak ve komple mail hesabı ve şifresi ile 110tl

takas

forza horizon 2 gene komple mail hesabı ile takaslarım çift hakkı ile veya

pre order battlefield hardline ile iki oyunun secondary leri takaslayabiliriz
  • arkadaşlar bende bf4 var. ama premium almak istiyorum elinde olan yada ortak almak isteyen varsa bana ulaşırsa çok sevinirim. hardline beta pek sarmadı daha 1 sene bf4 oynarım en kötü
  • ilkbilir İ kullanıcısına yanıt
    İkisi de kendi profilinden oynayabiliyor ama p2 olanın sürekli net bağlantısına ihtiyacı var çünkü oyunun alındığı hesapla oturum açması gerekiyor.
  • Yani P2 olan sadece o hesaptan oynayabiliyor. Ps4 teki gibi. Forumda profil satanlar var. Onlardan alsak o zaman o hesaptan oynamak zorundayız o zaman.
  • Elimde tomb raider definitive edition hesap var.

Her türlü oyun ile takas olur. 30 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Yani P2 olan sadece o hesaptan oynayabiliyor. Ps4 teki gibi. Forumda profil satanlar var. Onlardan alsak o zaman o hesaptan oynamak zorundayız o zaman.

arkaplanda birden fazla oturum açık olabiliyor xbox'da. konsoldaki istediğin hesaptan oynayabilirsin.
  • Kardeşlik falan yapmadığım titanfall hesabım var. İsteyen pm atsın çok ucuza verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

elimde titanfall deluxe edition var kardeşlik filan yapmadım aldım duruyor öyle. elimden çıkaracağım. isteyenler pm atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Kardeşlik falan yapmadığım titanfall hesabım var. İsteyen pm atsın çok ucuza verebilirim

çok ucuz derken bi pm alayım gerçekten çok ucuzsa alabilirim
  • CD li cok cok az kullanilmis gta arayan yokmu ?
  • quote:

Yani P2 olan sadece o hesaptan oynayabiliyor. Ps4 teki gibi. Forumda profil satanlar var. Onlardan alsak o zaman o hesaptan oynamak zorundayız o zaman.

Önce oyunlu hesaptan oturum açıp sonra kendi hesabına geçip oynayabiliyor. Ps4 e göre o konuda avantajlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

quote:

Önce oyunlu hesaptan oturum açıp sonra kendi hesabına geçip oynayabiliyor. Ps4 e göre o konuda avantajlı.

myxbox yaptıktan sonra bidaha o hesabı açmasına gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.