Bildirim
Xbox diskli oyun satmayı bırakıyor: Avrupa’da Xbox oyunları mağazalardan kaldırılıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir dönem daha kapanıyor şimdiden özledim orijinal kutulu oyunlara bakmayı. Çocukken en sevdiğim mağaza hep oyun mağazası idi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dijital köleliğe bir adım daha,,,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah gerçek haberdir. Kutulu oyunların devri bitti ama hala bazıları kabullenmiyor. Oyunların boyutu o kadar yüksek ki bluray disc'e sığmıyorlar zaten.
-
İğrenç bir karar. Fiziksel oyunların verdiği zevk ve avantaj kadar iyisi yok ama salak dijital kanadı benimseyen saf çoğunluk bu işi öldürdü.
-
Disk hazirlayip dagitip satmaya calismasinlar oyunlarin fiyatini dusursunler. Buyuk tasarruf edecekleri kesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox'ın kendisi kutulu oyun satmayı bırakıp anlaşmalı bir firmaya verecekler komple çekilme durumu yok. Saçma sapan haberler yapıyorsunuz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dijital köleliğe bir adım daha,,,
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X