Şimdi Ara

XBOX ELITE İÇİN YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Elite amerikada rahat bulunuyor mu acaba.Benim arkadaşım Miami civarına gidecekmiş.Şimdi aklım karıştı valla.Acaba elite mi alsam PS3 yerine off ya

Amazon'dan temin edebilir Elite modelini fiyatı 479.99$.Bende birsey aldıracağım zaman kuzen Amazon'dan alıyor getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 8 Ağustos 2007; 3:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

Orjinalden alıntı: quad_65

Ya merak ettim, diyelim onu DHL ile gönderdiler, gümrüğe takıldı. Kağıt gelse, gitsek, vergisini ödesek alamaz mıyız? Gümrük memurunun keyfine mi kalıyoruz?

200 dolar öderim diyorsan tabi ki alırsın

%20 alsalar 200$ olmaz. Nasıl 200$ rakamına ulaştınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

Elite amerikada rahat bulunuyor mu acaba.Benim arkadaşım Miami civarına gidecekmiş.Şimdi aklım karıştı valla.Acaba elite mi alsam PS3 yerine off ya

Amazon'dan temin edebilir Elite modelini fiyatı 479.99$.Bende birsey aldıracağım zaman kuzen Amazon'dan alıyor getiriyor.

Sage arkadaşım mağzadan alacak pek net işlerine bulaşamaz
  • gümrükte takılırsa her şeyden önce %18 kdv binmiyor mu? ben öyle biliyorum yani hadi diğer tüm masrafları çıkarın azaltın arttırın filan ama kafadan kdv binicek. diğer vergileri bilmiyorum
  • Gümrük vergisi %10'dur. Bir de fiş parası verirsiniz 1,75YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: AirElemental

gümrükte takılırsa her şeyden önce %18 kdv binmiyor mu? ben öyle biliyorum yani hadi diğer tüm masrafları çıkarın azaltın arttırın filan ama kafadan kdv binicek. diğer vergileri bilmiyorum

kdv,gümrük verigisi damga verigisi vs herşey eklendikten sonra oluşan son fiyat üzerinden hesaplanıyor...gümrüğe girerse çok para vereceğinden eminim iyisimi garanti bi yok bulmak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

PAL fiyatı 330£(İngiltere), NTSC-U 450$(Amerika). Xbox360ın sorunsuzu ve en kalitelisi bile PS3den daha ucuz...

valla bravo olayı nereye getirmişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

quote:

Orjinalden alıntı: cagann

PAL fiyatı 330£(İngiltere), NTSC-U 450$(Amerika). Xbox360ın sorunsuzu ve en kalitelisi bile PS3den daha ucuz...

valla bravo olayı nereye getirmişsin

Getiririm tabii. Daha fazla oyunu var ve daha kaliteliler. Bir tek medya konusunda kaybediyor ama geleceğin teknolojisi için o kadar para vermem. Blu-Ray için en az 3 sene gerek ki o zamana yeni yeni konsollar çıkar...
    XBOX360 ELITE

• iyide bir şey demedikki
  • 10 senedir her sene 3 konsol cikti zaten, su anda piyasa 30 tane konsol var, 3 sene sonra da en az 9 tane daha gelir, super bi mantik tebrikler, madem ps3 e b.. atican mantikli bise at

su anda xbox almak tabiki daha mantikli, yok benim param cok durmadan orjinal oyun alirim diyosan baska tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_girit

10 senedir her sene 3 konsol cikti zaten, su anda piyasa 30 tane konsol var, 3 sene sonra da en az 9 tane daha gelir, super bi mantik tebrikler, madem ps3 e b.. atican mantikli bise at

su anda xbox almak tabiki daha mantikli, yok benim param cok durmadan orjinal oyun alirim diyosan baska tabi...

Hocam b.k attığım yok sadece benim mantığım bu. Geleceğin teknolojisinin şimdi bana yararı ne?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.