Şimdi Ara

XBOX ELITE İÇİN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amerikadaki bir dostumla beraber ordan bir xbox elite getirtmek istiyorum,3 kırmızı ışık konusunda daha problemsiz olduğunu umarak...Ancak FW i diğer makineler gibi rahat yapılabiliyormu veya dvd romunun ne olması gerekiyor,bilenler yardım ederse çok sevinirim...

• wallahi bence bir araştır tam olarak ama sunu soyleyebilirim eger cdroma fw olmuyosa cd romu deiştirebiliolar burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: timurkhan

wallahi bence bir araştır tam olarak ama sunu soyleyebilirim eger cdroma fw olmuyosa cd romu deiştirebiliolar burda
    Bence orijinal takil, tonla oyunlari var ve fiyatlari cok cok uygundur! Hem her Live destekli aldigin oyun seni cok uzun muddet oynattirir. Kopya olayina girersen...her oyununu kac saat oynarsin?

Orijinal ucuz oyunlari satin alabilmen icin tavsiyem
    http://www.play-asia.com
    http://www.videogamesplus.com

veya Ebay!

• quote:

Orijinalden alıntı: Geymer

Bence orijinal takil, tonla oyunlari var ve fiyatlari cok cok uygundur! Hem her Live destekli aldigin oyun seni cok uzun muddet oynattirir. Kopya olayina girersen...her oyununu kac saat oynarsin?

Orijinal ucuz oyunlari satin alabilmen icin tavsiyem
    http://www.play-asia.com
    http://www.videogamesplus.com

veya Ebay!

Alıntıları Göster
    Siz konsolu oradan dönerken yanınızda mı getirmeyi düşünüyorsunuz? Bu durumda gümrükte sorun oluyor mu?

Ben de Avrupa'da Elite çıktığında İngiltere'den bir arkadaşa aldırıp buraya göndertmeyi düşünüyorum. Sorun oluyor mu acaba bu durumlarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: quad_65

Siz konsolu oradan dönerken yanınızda mı getirmeyi düşünüyorsunuz? Bu durumda gümrükte sorun oluyor mu?

Ben de Avrupa'da Elite çıktığında İngiltere'den bir arkadaşa aldırıp buraya göndertmeyi düşünüyorum. Sorun oluyor mu acaba bu durumlarda?

Alıntıları Göster
    hocam bu oyunları sipariş verdikten sonra playasia dan kaç günde elinde oluyor ?maliyeti ne kadar oluyor yani kargo su falan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 6 Ağustos 2007; 20:37:05 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: quad_65

kargo ile gelirse sorun olur ama biri getirirse kendime aldım der problem çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98

quote:

kargo ile gelirse sorun olur ama biri getirirse kendime aldım der problem çıkmaz

Alıntıları Göster
    ELİTE modelinde 2 tur DVD-ROM var diye biliyorum HiTACHi ve BENQ. Bendeki HiTACHi olduğundan isteğimde yaptırabilirim ama KESiNLiKLE düşünmüyorum,BENQ DVD-ROM lar ise hala kirilamadi yani anlayacağin ŞANSIN % 50

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan04

ELİTE modelinde 2 tur DVD-ROM var diye biliyorum HiTACHi ve BENQ. Bendeki HiTACHi olduğundan isteğimde yaptırabilirim ama KESiNLiKLE düşünmüyorum,BENQ DVD-ROM lar ise hala kirilamadi yani anlayacağin ŞANSIN % 50

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sinan04

ozaman hitachi almaya çalışacağım,ama benq da olsa sanırım dvdromu değişebiliyormuş

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

levihakanın dediği gibi arkadaşın yanında getirirse hiç bir problem olmaz,ben öyle düşünüyorum.Ancak alıp kargo ile buraya yollarsa büyük ihtimal gümrükte takılır...

• quote:

Orijinalden alıntı: red06

quote:

levihakanın dediği gibi arkadaşın yanında getirirse hiç bir problem olmaz,ben öyle düşünüyorum.Ancak alıp kargo ile buraya yollarsa büyük ihtimal gümrükte takılır...

Alıntıları Göster
    Yanında getirirse derken bavulunda getirse sorun çıkmaz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDDoG

Alıntıları Göster
    Bi tanıdığımız bize kargoyla böyle bir şey yollayamayacak yani? Okkalı bir küfür savururdum şimdi ama neyse...
  • quote:

Bi tanıdığımız bize kargoyla böyle bir şey yollayamayacak yani? Okkalı bir küfür savururdum şimdi ama neyse...

Alıntıları Göster
    Ya merak ettim, diyelim onu DHL ile gönderdiler, gümrüğe takıldı. Kağıt gelse, gitsek, vergisini ödesek alamaz mıyız? Gümrük memurunun keyfine mi kalıyoruz?
  • quote:

Ya merak ettim, diyelim onu DHL ile gönderdiler, gümrüğe takıldı. Kağıt gelse, gitsek, vergisini ödesek alamaz mıyız? Gümrük memurunun keyfine mi kalıyoruz?

Alıntıları Göster
    quote:

200 dolar öderim diyorsan tabi ki alırsın

• quote:

Alıntıları Göster
    çıkmaz :)
  • eylül başı ve ortaları pal

ekim sonu kasım gibi ntsc-j elite leri getirecek olan firmalar var, 2008 de resmi giriş olur olmaz bilemem ancak daha önce temin etmek isteyenler için
    söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar, bence riske girmeyin biraz daha bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

eylül başı ve ortaları pal

ekim sonu kasım gibi ntsc-j elite leri getirecek olan firmalar var, 2008 de resmi giriş olur olmaz bilemem ancak daha önce temin etmek isteyenler için
    söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar, bence riske girmeyin biraz daha bekleyin.
    İsterse arkadşın 3 tane bile getirebilir .Benim aldığım yerde adam gelirken 3 tane yanında getirmiş, biride benim NASİBİMmiş
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoG

hiç bi sorun çıkmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan04

İsterse arkadşın 3 tane bile getirebilir .Benim aldığım yerde adam gelirken 3 tane yanında getirmiş, biride benim NASİBİMmiş

Alıntıları Göster
    peki bu elite fiyatları ne arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98

peki bu elite fiyatları ne arkadaşlar

Alıntıları Göster
    PAL fiyatı 330£(İngiltere), NTSC-U 450$(Amerika). Xbox360ın sorunsuzu ve en kalitelisi bile PS3den daha ucuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 7 Ağustos 2007; 18:31:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

PAL fiyatı 330£(İngiltere), NTSC-U 450$(Amerika). Xbox360ın sorunsuzu ve en kalitelisi bile PS3den daha ucuz...

Alıntıları Göster
    Elite amerikada rahat bulunuyor mu acaba.Benim arkadaşım Miami civarına gidecekmiş.Şimdi aklım karıştı valla.Acaba elite mi alsam PS3 yerine off ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.