Bildirim
XBOX ELITE İÇİN YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
wallahi bence bir araştır tam olarak ama sunu soyleyebilirim eger cdroma fw olmuyosa cd romu deiştirebiliolar burda -
Bence orijinal takil, tonla oyunlari var ve fiyatlari cok cok uygundur! Hem her Live destekli aldigin oyun seni cok uzun muddet oynattirir. Kopya olayina girersen...her oyununu kac saat oynarsin?quote:
Orijinalden alıntı: timurkhan
wallahi bence bir araştır tam olarak ama sunu soyleyebilirim eger cdroma fw olmuyosa cd romu deiştirebiliolar burda
Orijinal ucuz oyunlari satin alabilmen icin tavsiyem
http://www.play-asia.com
http://www.videogamesplus.com
veya Ebay!
-
Siz konsolu oradan dönerken yanınızda mı getirmeyi düşünüyorsunuz? Bu durumda gümrükte sorun oluyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Geymer
Bence orijinal takil, tonla oyunlari var ve fiyatlari cok cok uygundur! Hem her Live destekli aldigin oyun seni cok uzun muddet oynattirir. Kopya olayina girersen...her oyununu kac saat oynarsin?
Orijinal ucuz oyunlari satin alabilmen icin tavsiyem
http://www.play-asia.com
http://www.videogamesplus.com
veya Ebay!
Alıntıları Göster
Ben de Avrupa'da Elite çıktığında İngiltere'den bir arkadaşa aldırıp buraya göndertmeyi düşünüyorum. Sorun oluyor mu acaba bu durumlarda?
-
hocam bu oyunları sipariş verdikten sonra playasia dan kaç günde elinde oluyor ?maliyeti ne kadar oluyor yani kargo su falan ?quote:
Orijinalden alıntı: quad_65
Siz konsolu oradan dönerken yanınızda mı getirmeyi düşünüyorsunuz? Bu durumda gümrükte sorun oluyor mu?
Ben de Avrupa'da Elite çıktığında İngiltere'den bir arkadaşa aldırıp buraya göndertmeyi düşünüyorum. Sorun oluyor mu acaba bu durumlarda?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 6 Ağustos 2007; 20:37:05 > -
quote:
Siz konsolu oradan dönerken yanınızda mı getirmeyi düşünüyorsunuz? Bu durumda gümrükte sorun oluyor mu?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: quad_65
kargo ile gelirse sorun olur ama biri getirirse kendime aldım der problem çıkmaz
-
ELİTE modelinde 2 tur DVD-ROM var diye biliyorum HiTACHi ve BENQ. Bendeki HiTACHi olduğundan isteğimde yaptırabilirim ama KESiNLiKLE düşünmüyorum,BENQ DVD-ROM lar ise hala kirilamadi yani anlayacağin ŞANSIN % 50quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98quote:
kargo ile gelirse sorun olur ama biri getirirse kendime aldım der problem çıkmaz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinan04
ELİTE modelinde 2 tur DVD-ROM var diye biliyorum HiTACHi ve BENQ. Bendeki HiTACHi olduğundan isteğimde yaptırabilirim ama KESiNLiKLE düşünmüyorum,BENQ DVD-ROM lar ise hala kirilamadi yani anlayacağin ŞANSIN % 50
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sinan04
ELİTE modelinde 2 tur DVD-ROM var diye biliyorum HiTACHi ve BENQ. Bendeki HiTACHi olduğundan isteğimde yaptırabilirim ama KESiNLiKLE düşünmüyorum,BENQ DVD-ROM lar ise hala kirilamadi yani anlayacağin ŞANSIN % 50
ozaman hitachi almaya çalışacağım,ama benq da olsa sanırım dvdromu değişebiliyormuş
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
levihakanın dediği gibi arkadaşın yanında getirirse hiç bir problem olmaz,ben öyle düşünüyorum.Ancak alıp kargo ile buraya yollarsa büyük ihtimal gümrükte takılır...
-
Yanında getirirse derken bavulunda getirse sorun çıkmaz değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: red06quote:
levihakanın dediği gibi arkadaşın yanında getirirse hiç bir problem olmaz,ben öyle düşünüyorum.Ancak alıp kargo ile buraya yollarsa büyük ihtimal gümrükte takılır...
Alıntıları Göster
-
Bi tanıdığımız bize kargoyla böyle bir şey yollayamayacak yani? Okkalı bir küfür savururdum şimdi ama neyse...quote:
Orijinalden alıntı: ReDDoG
Yanında getirirse derken bavulunda getirse sorun çıkmaz değil mi?
Alıntıları Göster -
Ya merak ettim, diyelim onu DHL ile gönderdiler, gümrüğe takıldı. Kağıt gelse, gitsek, vergisini ödesek alamaz mıyız? Gümrük memurunun keyfine mi kalıyoruz?quote:
Bi tanıdığımız bize kargoyla böyle bir şey yollayamayacak yani? Okkalı bir küfür savururdum şimdi ama neyse...
Alıntıları Göster -
quote:
Ya merak ettim, diyelim onu DHL ile gönderdiler, gümrüğe takıldı. Kağıt gelse, gitsek, vergisini ödesek alamaz mıyız? Gümrük memurunun keyfine mi kalıyoruz?
Alıntıları Gösterquote:
Ya merak ettim, diyelim onu DHL ile gönderdiler, gümrüğe takıldı. Kağıt gelse, gitsek, vergisini ödesek alamaz mıyız? Gümrük memurunun keyfine mi kalıyoruz?
200 dolar öderim diyorsan tabi ki alırsın
-
çıkmaz :)quote:
Alıntıları Göster -
eylül başı ve ortaları pal
ekim sonu kasım gibi ntsc-j elite leri getirecek olan firmalar var, 2008 de resmi giriş olur olmaz bilemem ancak daha önce temin etmek isteyenler için
söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar, bence riske girmeyin biraz daha bekleyin. -
İsterse arkadşın 3 tane bile getirebilir .Benim aldığım yerde adam gelirken 3 tane yanında getirmiş, biride benim NASİBİMmişquote:
Orijinalden alıntı: BeyazBüyü
eylül başı ve ortaları pal
ekim sonu kasım gibi ntsc-j elite leri getirecek olan firmalar var, 2008 de resmi giriş olur olmaz bilemem ancak daha önce temin etmek isteyenler için
söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar, bence riske girmeyin biraz daha bekleyin. -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ReDDoG
hiç bi sorun çıkmaz... -
peki bu elite fiyatları ne arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: sinan04
İsterse arkadşın 3 tane bile getirebilir .Benim aldığım yerde adam gelirken 3 tane yanında getirmiş, biride benim NASİBİMmiş
Alıntıları Göster -
PAL fiyatı 330£(İngiltere), NTSC-U 450$(Amerika). Xbox360ın sorunsuzu ve en kalitelisi bile PS3den daha ucuz...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98
peki bu elite fiyatları ne arkadaşlar
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 7 Ağustos 2007; 18:31:07 >
-
Elite amerikada rahat bulunuyor mu acaba.Benim arkadaşım Miami civarına gidecekmiş.Şimdi aklım karıştı valla.Acaba elite mi alsam PS3 yerine off yaquote:
Orijinalden alıntı: Ñolofinwë
PAL fiyatı 330£(İngiltere), NTSC-U 450$(Amerika). Xbox360ın sorunsuzu ve en kalitelisi bile PS3den daha ucuz...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox çocuk oyunları
- gta 5 soyulacak yerler
- xbox türkçe oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- gamepass yıllık
- it takes two 2 çıkacak mı
- grand theft auto vi çıkış
- araba oyunları pc
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X