Şimdi Ara

Xbox fwli satıp orjinal xbox almak? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nebube
    Ben aldım saturn'den bir tane elite. Garanti belgesinde konsolun tamir süresi 30 günü aşarsa Aral'ın kullanıcıya kendi konsolu gelene kadar yeni bir konsol vereceği yazılı. bu tarz açıklamalar kanunen bağlayıcıdır.
    Sonuçta yurtdışında da tami için 1 ay civarında bekliyorsunuz.

Tam olarak bu şeklide mi yazılı? Normalde 15 iş günü sonra senin isteğin doğrultusunda geçici bir ürün, 30 iş günü sonrasında ise ürün para iade yada sıfır ürün ile değişim hakkı tanımalı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neso

quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

Hocam paran çoksa orjinale dön yoksa hiç girm bu işe bende ban yedim sattım makineyi ps3 aldım 1 tanede mgs 4 aldım ben ona bakıyorum o bana 45 tl para verdim çok koydu yalan değil 45 tl ye 25 tane boş verbatım alınabiliyo o bakımdan geçen hafta gine fw li arkade aldım sıfır banlanırsan ekime banlanmazsam
    da ekime (****) bu kez satmam devam ederim heralde

yoruma bak ya
    45 lira orjinal oyuna vermiş adama koymuş. yok 25 dvd alırmış bilmemneymiş.

canım arkadaşım sen 25 dvd alıyorsun oyun yapımcılarına koymuyormu?

güzel kardeşim oyun yapımcıları senin babayın oğlumu bunların tek geçim kaynağı türkiye mi?il misal codw2 kaç milyon satmış bi hesaba dök bakalım adamlar istese senin ülkeni satın alır o parayla ki alıyolar şimdi koyuyomu koymuyomu bi düşun bakalım ya

+arkadaşın başka konuda yazdığı mesaj ne kadar orjinalci olduğu belli ee nede olsa adam amerikalı değilmi

Şu anda Amerikadayım ve oynayacak oyunum kalmadı. Oyun download etmek istiyorum ama bir kaç kişinin başına müzik ve film download ettiklerinden ötürü bela açılmış ve yüklü miktarlarda tazminatlar ödemişler. Peki ben oyunları rapit'den indiriyorum sizce benim yakalanma ihtimalim varmı. Anladığımn kadarıyla torrent üstünden upload ve download edenler yakalanmış burada. Çünkü haberlerde hep korsan müzik yayan ve indiren kişiler diye bahsediyor. Rapit'den indirirsekde yakalanma ihtimalimiz oluyormu?

bende ps3 de var ve 26 oyunum var annadınmı arkadaşım? hesap et bakalım kaç dl dvd alınır 26 orjinal oyuna?
    başka mesajlarımada bak bende 2 xbox var orjinal kullandığım ve fw kullandığım. ve fw li 12 oyunum var.

cod mw2 4,5 milyon satmış ülkemi alacak kadar para kazanmış. e 5 milyon kadrda torrent download olmuş buna ne diyhorsun demekki torrentten indirenler satın alsaydı iranı ırakı falanda alırdı bu oyun firması.

ben kopya kullandı diye adama bağrınmnıyorum orjinale verdiği 45 lira koymuş adama ona bağınıyorum. resmen hırsızlığı körüklüyorsunuz sonrada hak yemeyiz diyorsunuz. eee sizde haklısınız gavurun malını yiyeceksin haklısın...

• Modern warfare 2 toplamda 15 milyon satış yapmıştır,yanıltma olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 13 Ocak 2010; 6:11:19 >
  • ben toplamdan bahsetmiyorum only xbox
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcapfrog

quote:

Orijinalden alıntı: nebube
    Ben aldım saturn'den bir tane elite. Garanti belgesinde konsolun tamir süresi 30 günü aşarsa Aral'ın kullanıcıya kendi konsolu gelene kadar yeni bir konsol vereceği yazılı. bu tarz açıklamalar kanunen bağlayıcıdır.
    Sonuçta yurtdışında da tami için 1 ay civarında bekliyorsunuz.

Tam olarak bu şeklide mi yazılı? Normalde 15 iş günü sonra senin isteğin doğrultusunda geçici bir ürün, 30 iş günü sonrasında ise ürün para iade yada sıfır ürün ile değişim hakkı tanımalı diye biliyorum.

Baktım şimdi 15 işgününde geçici bir ürün veriyorlar. Yanıltmak işstemediğim için 30 işgünü yazmıştım. Bu durumda bence aradaki farkı verip garantili almak en mantıklısı.Cihaz 3k gördüğünde zaten minimum 120 TL tamir için cebinizden çıkacak. Bence fiyatları hesaplarken bunu spot konsol fiyatına eklemenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebube -- 13 Ocak 2010; 11:28:50 >

• hougras
    hocam senle tartışmaya girmeye hiç niyetim yok ama şunu da belirtiyim senin aldığın her orjinal oyunla adamların ülkesinin ekonomisine gidiyo 1.2 değil milyonlar olunca getiriside fazla ki adamlar zaten ırak ı aldılar şimdi sıra iranda sonrada bize gelicek yani anlıyacağın o paralarla amerikan askerleri ırakta kadını kızı bırak erkek çocuklarına bie tecavüz ettiler bunları düşününce kusura bakma ama ben orjinal oyun alınca koyuyo ki ps3 olunca mecburuz ama hiç değilse olayın bilincindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neso -- 13 Ocak 2010; 11:28:29 >
  • Bu forumda da niyeyse korsan kullanmak hırsızlık olarak görülüyor ama oyunları yurtdışından alıp devletten vergi kaçırmak görülmüyor.

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelelim. Ps3 ün bazı yönleri hoşuna gitmemiş ve de live olmayınca xbox ı pek açmıyorum diyorsun. Bu durumda satıcı firmalar sende güven uyandırıyorsa fw siz almanı öneririm.
  • Online oyun oynamak isteyen birinin tercihi doğal olarak orijinal kullanmak olacak başka çare yok.
  • Orjinal kullan + olarak FW'li konsolda şart.
  • fw li kosnol kesinlikle şart bence.2010 yılında cok super oyunlar cıkacak xbox 360 a. bunları oynayamamak insana izdırap verir. multi için ise yine tercih xbox 360 dan yana olmalı live bunun için gecerli bir sebep.

ps3 de şart bence 2010 yılında exlere doyamayacağız.

2 xbox 360(single + live)+ 1 ps3(exculisive oyun için) = bana gore kesin cozum.

saturn den bende multi için 1 tane xbox 360 arcade alacagım.yukarıdaki formulu tamamlayacagım :)
  • quote:

hougras
    hocam senle tartışmaya girmeye hiç niyetim yok ama şunu da belirtiyim senin aldığın her orjinal oyunla adamların ülkesinin ekonomisine gidiyo 1.2 değil milyonlar olunca getiriside fazla ki adamlar zaten ırak ı aldılar şimdi sıra iranda sonrada bize gelicek yani anlıyacağın o paralarla amerikan askerleri ırakta kadını kızı bırak erkek çocuklarına bie tecavüz ettiler bunları düşününce kusura bakma ama ben orjinal oyun alınca koyuyo ki ps3 olunca mecburuz ama hiç değilse olayın bilincindeyim

o zaman arkadaşım sen iğneden ipliğe hiç bir şey alma türk üretimi yiyecek hariç hiç bir şey yok. aldığın pc aldığın dl dvd aldığın konsol aldığın mouse bilmemne çocuğun kıçına bağladığın bez bile oralardan geliyor o zaman sen manisa tarzanı gibi yaşa dağlarda o zaman biraz faydalı olursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

Bu forumda da niyeyse korsan kullanmak hırsızlık olarak görülüyor ama oyunları yurtdışından alıp devletten vergi kaçırmak görülmüyor.

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelelim. Ps3 ün bazı yönleri hoşuna gitmemiş ve de live olmayınca xbox ı pek açmıyorum diyorsun. Bu durumda satıcı firmalar sende güven uyandırıyorsa fw siz almanı öneririm.

arkadaşım ben oyunlarımnı shopto.net ten alıyorum ve oyunlar gümrükten geçerek bana ulaşıyor yani vergi almak devletin elinde. devlet yurt dışından gelen oyunlardan gümrük vergisi bilmemne almıyorsa bu benim sorunum değil...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.