Şimdi Ara

Xbox fwli satıp orjinal xbox almak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar. Son zamanlarda sürekli düşünüyorum. Acaba xboxımı satıp gidip saturnden bi tane arcade pack alıp orjinal e mi dönsem diyorum.

Çünkü livedan banlandığımdan beri ve fwlilerin live da oynaması artık imkansız hale geldiğinden beri xbox az oynar oldum.

Ama aklımda bi sürü soru var. Şimdi türkiyeden alınca adamlar 2yıl garanti diyor. Ama microsoft ben türkiyeye resmi olarka getirmedim getiren frimanın kendi sorumluluğudur diyo sanırsam. Şimdi xboxı resmi olarak türkiyeye getiren frima kim? ayrıca 3k gördüğünde diyelim tamir servisleri ne kadar iyi olcak? xboxı alıp 1 ay sonra hiçbişey yapmadan geri verip bizim sürüm sürüm süründürcek mi? yoksa iyi bir servis olup en kısa zamanda tamir edip veya edemicekse yenisini mi verecek?

Eğer bu iyi bir frima getirdiyse güvenilir serviside iyi ozaman bi tane arcade alıp forza3, cod:mw2 ve fifa2010 ile epey uzun süre vakit geçirebilirm liveda...

• Hocam paran çoksa orjinale dön yoksa hiç girm bu işe bende ban yedim sattım makineyi ps3 aldım 1 tanede mgs 4 aldım ben ona bakıyorum o bana 45 tl para verdim çok koydu yalan değil 45 tl ye 25 tane boş verbatım alınabiliyo o bakımdan geçen hafta gine fw li arkade aldım sıfır banlanırsan ekime banlanmazsam
    da ekime (****) bu kez satmam devam ederim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neso

Hocam paran çoksa orjinale dön yoksa hiç girm bu işe bende ban yedim sattım makineyi ps3 aldım 1 tanede mgs 4 aldım ben ona bakıyorum o bana 45 tl para verdim çok koydu yalan değil 45 tl ye 25 tane boş verbatım alınabiliyo o bakımdan geçen hafta gine fw li arkade aldım sıfır banlanırsan ekime banlanmazsam
    TR ye getiren firma ARAL. Herhangi bir arızada nasıl bir prosedür uygulanıyor şimdilik kimse bilmiyordur sanırım.Garantili cihazı 30 iş günü içinde teslim edemezlerse,yeni cihaz vericekler kanunen.
    Birde media markt,saturn gibi firmaların + garanti olayları var asıl ben onları merak ediyorum.Arcade cihaza 50 tl fazla verip garantiyi 5 yıla çıkartıyorsunuz,herhalde 5 yıl boyunca 3-4 kez değişir cihaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerkan

TR ye getiren firma ARAL. Herhangi bir arızada nasıl bir prosedür uygulanıyor şimdilik kimse bilmiyordur sanırım.Garantili cihazı 30 iş günü içinde teslim edemezlerse,yeni cihaz vericekler kanunen.
    Birde media markt,saturn gibi firmaların + garanti olayları var asıl ben onları merak ediyorum.Arcade cihaza 50 tl fazla verip garantiyi 5 yıla çıkartıyorsunuz,herhalde 5 yıl boyunca 3-4 kez değişir cihaz :)

Alıntıları Göster
    bence satma onun yanına taksitle slim ps3 al, 3 oyunla geçermi oyun bombardımanı olan 2010 yılı

• quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

bence satma onun yanına taksitle slim ps3 al, 3 oyunla geçermi oyun bombardımanı olan 2010 yılı

Alıntıları Göster
    ben saturnden aldım asagı yukarı 2 hafta oldu ayın 1inde. ozaman kampanya vardı 550 tlye 6 taksit aldım oyunlarımı da yurtdısından ve 2. el alıyorum henüz ulaşmadı ama yarından itibaren gelecek inş. ne ban ne 3k. satıcı cocuk aral ile ben 3k sorununu görüştüm 3k verdiği an yeni konsolla değişececk dedi. artı 100 tl ile 5 yıl garantisi oluyordu ben o şekilde yapmadım. şuanda da kullanıyorum archade paketleri 6. ay üretimli 2009 jasper. tavsiye ederim. 15 gün içerisinde de iade edebiyosun tabbi aynı şekilde poşetlersen :) 2 gün önce sorduğumda archade paketi 590 tl olmuştu bugunku durumu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

ben saturnden aldım asagı yukarı 2 hafta oldu ayın 1inde. ozaman kampanya vardı 550 tlye 6 taksit aldım oyunlarımı da yurtdısından ve 2. el alıyorum henüz ulaşmadı ama yarından itibaren gelecek inş. ne ban ne 3k. satıcı cocuk aral ile ben 3k sorununu görüştüm 3k verdiği an yeni konsolla değişececk dedi. artı 100 tl ile 5 yıl garantisi oluyordu ben o şekilde yapmadım. şuanda da kullanıyorum archade paketleri 6. ay üretimli 2009 jasper. tavsiye ederim. 15 gün içerisinde de iade edebiyosun tabbi aynı şekilde poşetlersen :) 2 gün önce sorduğumda archade paketi 590 tl olmuştu bugunku durumu bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Live ban'ı bildiğim kadarıyla Atik elektronik açtırabiliyordu. Forumun 2. El bölümünde konularından görebilirsiniz. Bence orjinal oynayacağımı bilsem PS3 alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Live ban'ı bildiğim kadarıyla Atik elektronik açtırabiliyordu. Forumun 2. El bölümünde konularından görebilirsiniz. Bence orjinal oynayacağımı bilsem PS3 alırdım.

Alıntıları Göster
    en azından ben 1 yıl orijinal yada şöyle söyleyim jasperlar 3k verene kadar garantiil sonrasında da kopyaya geçiş yapacağım sanırım gidişata göre ama ps3 lerde böyle bir olasık yok :) şuan için onlar orijinale devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: game_360_TR

ah bi de konya da bulabilsek garantili adam akıllı yerlerde..
  • selam
    ayni dusunce bende de var, ustelik benim cihazim ban yemedi daha ama live a girince buyuk ihtimalle yiyecek. ben de bunu satip yerine yenisini alip almamak konusunda kararsiz kaldim. herhalde bir sure daha single devam edecegim bu konsolla fw li olarak. gittige yere kadar; eger live canim cok cekerse o zaman satmayi tekrar dusunurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegeus

selam
    ayni dusunce bende de var, ustelik benim cihazim ban yemedi daha ama live a girince buyuk ihtimalle yiyecek. ben de bunu satip yerine yenisini alip almamak konusunda kararsiz kaldim. herhalde bir sure daha single devam edecegim bu konsolla fw li olarak. gittige yere kadar; eger live canim cok cekerse o zaman satmayi tekrar dusunurum.
    SATURN'de Xbox 360 Arcade ve Elite'nin güncel fiyatlarını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANL1TORUNU

SATURN'de Xbox 360 Arcade ve Elite'nin güncel fiyatlarını bilen var mı?

Alıntıları Göster
    ya bende ps3 çok düşündüm ama arkadaşta var oynuyoruz arada. Gamepad çok kötü gerçekten geçen MW2 oynadım fps berbattı. Analog çok kötü hissi var çok yumuşak ve sensivity si berbat. ayrıca ateş etmek için L1 e basmak gerekiyo ve o xboxtaki tetik hissi olmayınca çok kötü oluyor. Elimdede minnacık kaldı hafifte çok çin malı dandik gamepadler gibi.

Ayrıca online oynamak için alıcağım için ps3ün online servisinden bin kat daha iyi olan microsoftun live servisini tercih ediyorm. Forza3, mw2 gerçekten çok eğlenceli oluyor liveda mikrafonla beraber..

bu arada enson Saturnde sanırsam arcade pack 599tl, Elite 2 oyunla beraber fifa10 ve tomraider 849tl sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentinal

ya bende ps3 çok düşündüm ama arkadaşta var oynuyoruz arada. Gamepad çok kötü gerçekten geçen MW2 oynadım fps berbattı. Analog çok kötü hissi var çok yumuşak ve sensivity si berbat. ayrıca ateş etmek için L1 e basmak gerekiyo ve o xboxtaki tetik hissi olmayınca çok kötü oluyor. Elimdede minnacık kaldı hafifte çok çin malı dandik gamepadler gibi.

Ayrıca online oynamak için alıcağım için ps3ün online servisinden bin kat daha iyi olan microsoftun live servisini tercih ediyorm. Forza3, mw2 gerçekten çok eğlenceli oluyor liveda mikrafonla beraber..

bu arada enson Saturnde sanırsam arcade pack 599tl, Elite 2 oyunla beraber fifa10 ve tomraider 849tl sanırsam

Alıntıları Göster
    Tamir servisi falan yok Atik'e getirecekler konsolları bu kadar basit

• quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Aralın, Atik'in kapısına dayandığını düşünsene bu konsolları tamir et diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Aralın, Atik'in kapısına dayandığını düşünsene bu konsolları tamir et diye.

Alıntıları Göster
    Buraya yazıyorum 2010 kasım'da Xbox 360 resmi olarak satılacak. (Ama kim alacak ? )

• quote:

Hocam paran çoksa orjinale dön yoksa hiç girm bu işe bende ban yedim sattım makineyi ps3 aldım 1 tanede mgs 4 aldım ben ona bakıyorum o bana 45 tl para verdim çok koydu yalan değil 45 tl ye 25 tane boş verbatım alınabiliyo o bakımdan geçen hafta gine fw li arkade aldım sıfır banlanırsan ekime banlanmazsam

yoruma bak ya
    45 lira orjinal oyuna vermiş adama koymuş. yok 25 dvd alırmış bilmemneymiş.

canım arkadaşım sen 25 dvd alıyorsun oyun yapımcılarına koymuyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

yoruma bak ya

Alıntıları Göster
    Büyük günah ya kopya oyun kullanmayın

• quote:

quote:

yoruma bak ya

güzel kardeşim oyun yapımcıları senin babayın oğlumu bunların tek geçim kaynağı türkiye mi?il misal codw2 kaç milyon satmış bi hesaba dök bakalım adamlar istese senin ülkeni satın alır o parayla ki alıyolar şimdi koyuyomu koymuyomu bi düşun bakalım ya

+arkadaşın başka konuda yazdığı mesaj ne kadar orjinalci olduğu belli ee nede olsa adam amerikalı değilmi

Şu anda Amerikadayım ve oynayacak oyunum kalmadı. Oyun download etmek istiyorum ama bir kaç kişinin başına müzik ve film download ettiklerinden ötürü bela açılmış ve yüklü miktarlarda tazminatlar ödemişler. Peki ben oyunları rapit'den indiriyorum sizce benim yakalanma ihtimalim varmı. Anladığımn kadarıyla torrent üstünden upload ve download edenler yakalanmış burada. Çünkü haberlerde hep korsan müzik yayan ve indiren kişiler diye bahsediyor. Rapit'den indirirsekde yakalanma ihtimalimiz oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neso -- 12 Ocak 2010; 8:24:15 >

• quote:

quote:

quote:

yoruma bak ya

güzel kardeşim oyun yapımcıları senin babayın oğlumu bunların tek geçim kaynağı türkiye mi?il misal codw2 kaç milyon satmış bi hesaba dök bakalım adamlar istese senin ülkeni satın alır o parayla ki alıyolar şimdi koyuyomu koymuyomu bi düşun bakalım ya

+arkadaşın başka konuda yazdığı mesaj ne kadar orjinalci olduğu belli ee nede olsa adam amerikalı değilmi

Şu anda Amerikadayım ve oynayacak oyunum kalmadı. Oyun download etmek istiyorum ama bir kaç kişinin başına müzik ve film download ettiklerinden ötürü bela açılmış ve yüklü miktarlarda tazminatlar ödemişler. Peki ben oyunları rapit'den indiriyorum sizce benim yakalanma ihtimalim varmı. Anladığımn kadarıyla torrent üstünden upload ve download edenler yakalanmış burada. Çünkü haberlerde hep korsan müzik yayan ve indiren kişiler diye bahsediyor. Rapit'den indirirsekde yakalanma ihtimalimiz oluyormu?

Alıntıları Göster
    Ben aldım saturn'den bir tane elite. Garanti belgesinde konsolun tamir süresi 30 günü aşarsa Aral'ın kullanıcıya kendi konsolu gelene kadar yeni bir konsol vereceği yazılı. bu tarz açıklamalar kanunen bağlayıcıdır.
    Sonuçta yurtdışında da tami için 1 ay civarında bekliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nebube

Ben aldım saturn'den bir tane elite. Garanti belgesinde konsolun tamir süresi 30 günü aşarsa Aral'ın kullanıcıya kendi konsolu gelene kadar yeni bir konsol vereceği yazılı. bu tarz açıklamalar kanunen bağlayıcıdır.

hayırlı olsun :) kaça aldınız? birde yanında oyun verdiler mi? ben archade alınca pes 2008 verdiler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

Orijinalden alıntı: nebube

hayırlı olsun :) kaça aldınız? birde yanında oyun verdiler mi? ben archade alınca pes 2008 verdiler :)

Alıntıları Göster
    valla bende tam karar vermiş deilim. Şu final dönemi bitsin zaten bu sıralar pek oynayamıyorum. İşte duruma göre satıcam xbox ve wii yi garantili bi tane alıcam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.