Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.551
Cevap
766
Favori
1.169.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saab9000

Aylık 5.90 lira kampanyası varmış. Aldım 1 ay. Bayağıdır üye değildim bu servise. Halo serisi falan tamamen eklenmiş. Güzel olmuş. Birkaç ay üst üste alınabilseymiş keşke
    Dün gece Halo serisini bitirdim.Bu kadar övülmesinin sebebi online sanırım. Single çok sıradan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk çıktığı dönemi düşününce bence başyapıt sayılır. Özellikle de konsolda böyle bir deneyim sunması ile alıp yürüdü bu seri zaten. Özellikle yakın rakibi PS'de de buna alternatif bir oyun yoktu. Günümüzde dediğiniz gibi sıradan gelebilir yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • On sipariş kacirmasaydin keşke

• Resident Evil 2 remake e o kadar para vermek istemeyenler gamepass de resident evil revelations 2 var. 5 den, 6 dan falan iyi. Oynamayanlara kesinlikle tavsiye ederim.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Revelation 2 bir Re2 değil ama öyle bir durum var

sadece episode 1 gorunuyor digerleri ucreti yanlis miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

sadece episode 1 gorunuyor digerleri ucreti yanlis miyim
    Bende öyle sanıyordum da oyunun üstüne gelip ayrıntılara bakarsan indirilebilir içerik kısmı var. Eklenti diye geçiyor sanırım unuttum. Oradan diğer bölümleri de indiriyor. Tüm episodedeler açık yani. Ben şu an bölüm dörtteyim misal.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Revelation 2 bir Re2 değil ama öyle bir durum var
    Ekşi de falan hep övmüşler bu oyunu. Yoklukta gideri var. bölüm dörtteyim güzel akıyor oyun

anladim yabanci foruma goz attim ordada aynisini soylemis tesekkurler

• Gamepass twitterda gecen ay yaptigi gibi isimleri blurlanmis bir sekilde yeni oyunlarin bas harflerini paylasmis. Redditteki baslikta ve gelen tweetin altindaki yorumlara gore cok heyecan verici yapimlar yok gibi. Merak edenler icin link:

• Berkayselcuk B kullanıcısına yanıt
    Sürpriz yapmayı seviyorlar. Ay içerisinde ekstra oyunlar gelicektir. Yazılanlardan birisi muhtemelen South Park.

• Berkayselcuk B kullanıcısına yanıt
    Aynen başlık tahminlerine baktım 1 tane bile yok oynanabilir malesef.

• Konsolu satmak gibi bir niyetim yoktu ama bu Re 2 fiyat artışından sonra satmayı düşünmeye başladım aetık her şey lüks oldu Gamepass olmasa oyun bile oynayamayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Konsolu satmak gibi bir niyetim yoktu ama bu Re 2 fiyat artışından sonra satmayı düşünmeye başladım aetık her şey lüks oldu Gamepass olmasa oyun bile oynayamayacağız.
    Maalesef aral belasini basimizdan savamadiktan sonra kacabilecegimiz cok da bir platform yok.

• Xbox one s aldım, 1 aylık gamepass alıp oyun maratonu yapacağım bi ara. Gears 5, Halo Infinite, Crackdown 3 oyunlarınında gamepass e eklenmesini bekliyorum aslında. Kota sorunuda kalktığına göre indir indirebildiğin kadar. Ancak sistemin zayıf yönü güncel AAA oyun olmayışı. En azından 2-3 tane güncel oyun eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 29 Ocak 2019; 21:33:0 >
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    guncel oyunlarin olmasi derken ne kadar guncel oyunlar mesela?atiyorum gecen yiln kasim ekim aylarinda cikan oyunlardan mi bahsediyorsunuz

• Son 1-2 sene içinde çıkmış oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Xbox one s aldım, 1 aylık gamepass alıp oyun maratonu yapacağım bi ara. Gears 5, Halo Infinite, Crackdown 3 oyunlarınında gamepass e eklenmesini bekliyorum aslında. Kota sorunuda kalktığına göre indir indirebildiğin kadar. Ancak sistemin zayıf yönü güncel AAA oyun olmayışı. En azından 2-3 tane güncel oyun eklenebilir.
    Benim de demek istediğim şey bu, fakat böyle diyince bazıları sert şekilde eleştiriyorlar. 1 ay oynadıktan sonra aaa oyun kalmıyor zaten. Microsoft zaten oyun yapmayı veya yaptırmayı beceremiyor(state of decay, sea of thieves, gears 4 örneklerinde olduğu gibi). Dünyanın en güçlü konsolunu satıyorlar ve ortak yapım dışında bir şey de sunabilme becerileri yoksa, bari en azından aaa oyun çokluğu olmalı. Ben gamepass in bize iyilik olarak çıktığını düşünmüyorum, baktılar müşteri yok, konsol satılmıyor, oyun yapamıyorlar. Bir şekilde yeni müşteri çekmek veya ellerindekini tutmak için yapılan bir şey. Ben gidip rdr2, odyssey getirsinler demiyorum. 2 3 yıllık aaa çok güzel oyunlar da var.

• Yahu elbette bize iyilik olsun diye çıkmadı gamepass, bektaşi tekkesi mi Microsoft niye insanlara iyilik olsun diye iş yapsın?

Gamepassten çok şey beklememek lazım. Zaten yıllık üyelik fiyatı bir AAA oyun kadar. Derdi de insanları AAA oyuna doyurmak değil. Adamlar ilk günden beri bu sistem oyun almanın yerine geçmeyecek dediler. Yani istediğiniz oyunları yine para bayılıp alacaksınız, gamepasse gelip gelmemesi piyango binlerce oyun içinde.

Gamepassin olayı başka. Ben buradan önce PS4'deydim. Orada her iki üç ayda bir beklediğim bir oyunu çıkış fiyatından alır oynardım. Bunun dışında her ay bir iki oyunu da indirimden denemek, zaman geçirmek için alırdım. Bazısını bir iki saat oynardım, bazısını yirmi saat. Gamepass bu ikinci tür oyun alışlarımı bitirdi benim. Her ay zaman geçirecek bir şeyler geliyor. Bu ay We Happy Few, Life is Strange ve Hellblade oynadım bu ay, yeter. Bunları PS4'de olup da parayla alsaydım Gamepass'in en az üç katına mal olurdu bana. Bunun dışında RE2 ve Anthem'i para verip alacağım eskiden olduğu gibi ona yapacak bir şey yok.
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Haklısın sanırım. Duyurulara, çıkacak oyunlara baktım, beklediğim 1 tane oyun var, o da 3.parti tabi ki. Böyle devam edeceğiz malesef 😄

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.