Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.610
Cevap
773
Favori
1.177.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metro serisi de varmış gamepass’de. Exodusa başlamadan ilk ikisini indirip bir hatırlayayım dedim, Xbox One X’de 4K şöyle dursun 1080p bile değil galiba oyun.

Yazık oluyor şöyle oyunlar X için patch almayınca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just cause 4 gamepasste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Vay, ne çabuk Oyundaki hatalar ve 2-3 geçişine nazaran 3-4 geçişinde çok bişey katmaması, bazı detayların 3'ten bile kötü olması gibi hususlar yüzünden para verip almama modundaydım, denemek için de indirmedim hiç, bu iyi oldu, böyle indirir oynarım. Teşekkürler haber için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

Just cause 4 gamepasste
    gizli gizli eklemişler hiçbir yerde yazmıyo store'da oyunu aratıp buluyosun
  • Arthemis12 kullanıcısına yanıt
    Yarın açıklanacak mart oyunları diyo Twitterda yarın söylerler büyük ihtimal ama şuan indirilebiliyor

• Vay be Just cause 4 gelmiş, para verilip alınacak oyun değildi böyle denenir

• Oyun her ne kadar kötü olsa da Gamepass muhteşem bir hizmet. Gecen ay Shadow Of Tomb Raider bu ay JC4 ile muhteşem işlere imza attı atıyorlar. İyi ki kampanya çıktığında 1 senelik almışım. Ben oynamam fakat kardeşim için süper oldu. O bu seride çok eğleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 6 Mart 2019; 14:32:3 >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de mesajdan sonra Gamepass uygulamasına baktım ama göremedim, sonra mağazaya gittim, "Gamepass ile ücretsiz" diyor, ama indirmeye ekleyemedim.

Neyse akşam eve gidince konsoldan hallederim. Dediğiniz gibi resmi olarak da açıklayınca sağa sola eklerler.
  • Dün gece game pass twitter adresi sızdırmıştı zaten Just Cause 4'ü.Ms iyi ki nesil başında bu kadar saçmalamış.Bu nesilde bu kadar geriye düşmeselerdi şimdi böyle oyun yağdırmazlardı bize.
  • Just cause 4 gamepass geldi.. Sıra Anthem da o da EA access e gelecek...

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    En az 1.5 sene beklemen lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anthem Premier'de şimdilik. Ama düzeltmezler ve yerden yere vurmaya devam ederlerse Basic hesaplara da gelir
  • Jc4 gercekten iyi oldu bu ay...gamepass icin dusundugum oyunlardandi yenilerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Anthem Premier'de şimdilik. Ama düzeltmezler ve yerden yere vurmaya devam ederlerse Basic hesaplara da gelir
    sırf oyundaki ulti glitchini kullandı diye Gladd'ı sınırsız banlayıp, banladıkları Gladd olduğu için ban'ı iki haftaya indirdiler... daha da oynayacak insan bulabilirlerse şükretsinler... kişisel görüşüm en geç eylülde access'e gelir...
  • Mart 7 de fallout 4 ve f1 2019 da ekleniyor hadi hayırlı olsun

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Aynı ay içersinde bu kadar kaliteli oyunlar. Sanırım Gamepass Xbox cihazının Exc'i olmaya aday. :)

• Fallout 4 zaten yokmuydu gamepass de?

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Fallout 76'nın piyasaya sürüldüğü zamanlar çıkartılmıştı şimdi tekrar giriyor.

• Mart 6:just cause 4,lego batman 2(tr storeda yok)
    Mart 14:f1 2018,fallout 4(çıkmıştı,geri geldi)
  • Fallout 76'yı alan, aldıktan sonra 3 saat dayanabilen birisi olarak iyiki fallout 4 gelmiş dua edin diyorum. Cihazın yüklemeye hazır bölümünde öylece duruyor 76 indirmedim bile bi daha.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.