😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (844. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
217 gb gösteriyor bende
-
Üzüldüm, gerek kalmadı artık sen cod seversin zaten cod varken başka oyunlara gitmezsin oda gamepass ile bedava olduğuna göre bizi üzmez.quote:
Orijinalden alıntı: BartınoğluKral çok güvendiğim malesef beni yarı yolda bıraktı şifremi kaybettim 2 aydır oyundan uzaktım gamepass imdada yetişti kardeşlikle oyun almaya artık korkuyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah bo6 da iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip edenler zaten duymuştur, ilgili resmi kurul gamepass zammı nedeniyle microsoft a soruşturma başlattı birkaç gün önce..
Muhtemelen koz olarak kullanmak için cod serisini seri şekilde gamepass e salacak olabilir
-
-
pcden indirme başlatınca ms store zorunlu tutuyordu xbox appten indirmiyordu onuda düzelttiler galiba
-
Ben oyunu Microsoft Store'dan indiriyorum da Battle.net istemiyor değil mi arkadaşlar?
-
Muhtemelen
Diablo 4'de Battlenet'te göster diye seçenek vardı. Bunda öyle bir şey göremedim. Eklerler mi acaba ? Veya battlenet'de ki oyun dosyalarını xbox'a atabiliyor muyuz ?
-
Bop 6 ön yüklemeden indirdim, sorun yok
Şu zombilerin derdi neymiş öğrenelim bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 24 Temmuz 2024; 22:16:30 >
Arkadaşlar call of duty de sadece hikaye kısmını indirsek olmaz mı multi playere gerek kalmadan
-
Zamanında bize 3 yıllık aldırandan Allah razı olsun.
MW3 gamepass'ten sizde de çok yavaş iniyor mu? İnternet hızımın yüzde 10'u ile indiriyor.
-
Mevcut üyeliğimi uzatamıyor muyum? Fotoda da gozuktugu gibi 44.99 TL gözüküyor ama uzatmayı bir türlü yapamadım. Yinelenen ödemeyi de açtım. Nerede yanlış yapıyorum bilemedim yardımcı olur musunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps5’de mw3 var ilerlemeler silahlar ile vs xboxa geçiş yapılabiliyor mu? Orada bağlantı olarak psnle bağlan seçeneği ile oluşturmuştum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Xbox ne iyi bir şey ya, şimdi aklıma geldi crossplay kapatma dalgası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X