Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (844. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.640
Cevap
774
Favori
1.181.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 217 gb gösteriyor bende

• quote:

Orijinalden alıntı: Bartınoğlu

Kral çok güvendiğim malesef beni yarı yolda bıraktı şifremi kaybettim 2 aydır oyundan uzaktım gamepass imdada yetişti kardeşlikle oyun almaya artık korkuyorum :)

Üzüldüm, gerek kalmadı artık sen cod seversin zaten cod varken başka oyunlara gitmezsin oda gamepass ile bedava olduğuna göre bizi üzmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt

İnşallah bo6 da iyi olur

• Takip edenler zaten duymuştur, ilgili resmi kurul gamepass zammı nedeniyle microsoft a soruşturma başlattı birkaç gün önce..

Muhtemelen koz olarak kullanmak için cod serisini seri şekilde gamepass e salacak olabilir GAME PASS [ANA KONU] 

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

pc gamepass uygulamasından görünüyor

GAME PASS [ANA KONU]
  • blendw kullanıcısına yanıt

pcden indirme başlatınca ms store zorunlu tutuyordu xbox appten indirmiyordu onuda düzelttiler galiba

• Ben oyunu Microsoft Store'dan indiriyorum da Battle.net istemiyor değil mi arkadaşlar?

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen

• Diablo 4'de Battlenet'te göster diye seçenek vardı. Bunda öyle bir şey göremedim. Eklerler mi acaba ? Veya battlenet'de ki oyun dosyalarını xbox'a atabiliyor muyuz ?

• Bop 6 ön yüklemeden indirdim, sorun yok
    Şu zombilerin derdi neymiş öğrenelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 24 Temmuz 2024; 22:16:30 >
  • Arkadaşlar call of duty de sadece hikaye kısmını indirsek olmaz mı multi playere gerek kalmadan

• Merhaba arkadaşlar. Ultimate üyeliği uzatmak istediğimde benim hesapta da fotoda da görüldüğü gibi 44,99 TL gözüküyor aylık. Yinelenen ödemeyi aç dediğimde ve aşağıdaki abone ol tuşuna bastığımda ödemeyi yapmıyor. Diğer fotoda da görüldüğü gibi başarılı diyor ama ödemeyi nasıl yapacağım anlamadım. Mevcutta iki yıllık aboneliğim var. Yapabilirsem 45 TL’den devam edecektim.

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zamanında bize 3 yıllık aldırandan Allah razı olsun.

• MW3 gamepass'ten sizde de çok yavaş iniyor mu? İnternet hızımın yüzde 10'u ile indiriyor.

• Mevcut üyeliğimi uzatamıyor muyum? Fotoda da gozuktugu gibi 44.99 TL gözüküyor ama uzatmayı bir türlü yapamadım. Yinelenen ödemeyi de açtım. Nerede yanlış yapıyorum bilemedim yardımcı olur musunuz

• Ps5’de mw3 var ilerlemeler silahlar ile vs xboxa geçiş yapılabiliyor mu? Orada bağlantı olarak psnle bağlan seçeneği ile oluşturmuştum

• baskaningundemi kullanıcısına yanıt
  • Xbox ne iyi bir şey ya, şimdi aklıma geldi crossplay kapatma dalgası

• 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.