Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (882. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: nuestra , nuestra
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.636
Cevap
774
Favori
1.180.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kaç mesaj üstte link vermiştim. O linkten filitreleme yaparak sorularınızın cevabına ulaşabilirsiniz:

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160469767

Bu arada Game Pass Core'da 47 adet oyun varmış aralarında Minecraft'ı görmedim:
    GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 1 Şubat 2025; 21:5:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ana sayfayı okudum,konu eskiden açıldığı için,merak ettiklerini bulamadım,hep ps5 te aboneligim vardı şimdi PC icin yıllık olarak çevrimici oynayacağım,katalogdan faydanalabilecegim bir üyelik almak istiyorum,internetten de araştırıyorum ama yıllık olarak fiyat bulamıyorum,beni bu konuda aydınlatır mısınız arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, mayısta benim ucuza aldığım ultimate paketi bitiyor önceden live gold alıp en son ultimate alıp tamamlatıyorduk şu an öyle bir durum var mı sanırım ismi core olmuş live goldun şu an için ucuza alma yöntemleri nedir başka ülke karıştırmadan ve en uzun 13 ay oluyormuş sanırım doğrumudur bu bilgi

• Şu anda 2 el Series S aldım.Şimdi yıllık abonelik nasıl oluyor? Birde Ultimate almazsak online oynayamiyor muyuz? Birde hemen cikinca oyun ekleme falan diyor Standartta bunlar yok mu?
    Pc falan yok.Baska xbox kullanan arkadasta yok.Fifa vs online oynayip kutuphaneye eklenen herseyden faydalanmak icin hangi abonelik?
    Yıllık gozukmuyor sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERYX -- 4 Şubat 2025; 16:9:30 >
  • ERYX kullanıcısına yanıt
    Standart'ta online oynayabilirsiniz. İlk gün eklenen oyunlar ultimate pakette. Yıllık yok sanırım artık, eğer arkadaşınızda da xbox varsa kardeşlik yapabilirsiniz.

• Ay ortası kütüphaneden kalkacak oyunları denemeyi unutmayın:

- Return to Grace

- Madden NFL 23

- A Little to the Left

- Bloodstained: Ritual of the Night

- Merge & Blade

- Tales of Arise

- Indivisible

GAME PASS [ANA KONU]
  • Merhaba arkadaşlar daha önce 3 yıllık ultimate alım yapmıştık. Eniştem bilgisayardan gampe pass hesabından oynuyordu ben ise konsoldan gamepass hesabını xbox home hesabı yapıp yan hesaptan gamepass oyunlarını online oynuyordum. Şimdi ultimate le aynı şekilde devam edebiliyor muyum? Diğer bir sorumda aylık yerine yıllık yarısını eniştem yarısını ben ödeyecek şekilde satın alım yapabiliyor muyuz?

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    tek hesaptan yine üyelik satın alacaksınız yine aynı şekilde devam edeceksiniz.

ben diğer soruyu doğru anladıysam öyle bir seçenek yok. tek hesaptan ne kadar ay alacaksanız alacaksınız sonra kendi aranızda parayı al ver yapacaksınız.

• Pure Evil kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. Diğer sorum şöyle aslında al ver yapmadan. Eğerki peyder pey ay bitmeden bir sınrakş ayı da satın alabiliyorsak hesaba 2 kart tanımlı zaten mesela 6 ay kndan 6 ay benden alım yapıp 1 sene kafa rahat aynı fiyattan takılabilir miyiz?
    Bir de önceden aynı hesaptan aynı anda girdiğinde sorun oluyordu diye hatırlıyorum artık aynı anda da mı giriliyor aynı hesaptan?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    birbirinizin hesaplarını ev xbox yapacaksınız sonra herkes kendi hesabıyla oynayacak sonrasında dilerseniz birbirinizin hesabını da silebilirsiniz sorun olmaz ev xbox'ı yaptıksan sonra. diğer türlü biri oynadığında diğeri girdiğinde bir uyarı geliyor oyuna girmiyordu bunu diyorsunuz sanırım.

bunun da şöyle bir kusuru var internetin olmadığı yerde kendi hesabınızdan aldığınız oyunu oynayamıyorsunuz "bu oyunu alan hesap oynasın kardeşim" gibi bir uyarı geliyor. çünkü karşı tarafa hesabınızı ev xbox'ı yaptırdınız ya o yüzden. internet olduktan sonra sorun olmuyor.

ilk soru için de şunu diyebilirim herhangi bir zam gelmedikten sonra hep aynı fiyattan çeker. onu da şöyle yapabilirsiniz ilk altı ay gp aldığınız hesaba önce biriniz kartını kaydetsin sonra öbürü.

• Pure Evil kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağolun. Aynj şekilde devam edelim ozaman. Ben bian kendi yan hesabıma gamepassi alsam dedşm. Eniştemde bilgisayarına o hesabı yüklesin oynasın demiştimde neyse atraksiyona gerek yok. Bilgisayarda ev hesabı yap diye bir seçenek yok zaten o sadece konsolda var bildiğim kadarıyla. Bilgisayarda oynayacak kişi hertürlü gamepass hesabına giriş yapıp oynayacak bu p2 olmuş oluyor. Ben ise bu hesabı konsolumda ev hesabı yapıp yan hesabımdan oynayacağım. Bu durumda bende p1 oluyorum.

öyle de yapsanız mantıken aynı şeyin laciverti oluyor anladığım kadarıyla bu sefer her şey sizin yan hesabınız üzerinden dönecek. yanlış bir şey söyleyip yönlendirmek istemem ama dediklerimi kullanıyorum iki konsolda da herhangi bir sorun yaşamadım yıllardır.

konunun ilk mesajını bir kontrol edin isterseniz kardeşlik ile ilgili bir başlık var, sizin durumunuzda pc/konsol için bir şeyler yazılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pure Evil

öyle de yapsanız mantıken aynı şeyin laciverti oluyor anladığım kadarıyla bu sefer her şey sizin yan hesabınız üzerinden dönecek. yanlış bir şey söyleyip yönlendirmek istemem ama dediklerimi kullanıyorum iki konsolda da herhangi bir sorun yaşamadım yıllardır.

konunun ilk mesajını bir kontrol edin isterseniz kardeşlik ile ilgili bir başlık var, sizin durumunuzda pc/konsol için bir şeyler yazılmıştır.
    2 konsol kardeşliğinde dediğiniz gibi hocam evet. Bir game pass hesabını iki konsolda ev hesabı yapıp yan hesaplarından oynayabiliyor sanırım. Bilgisayarda ev hesabı mantığı olmadığı için direk gamepass hesabına giriş yapması şart.
    Diğer yandan gamepassi benim yan hesabamı tanıtsam diye sorduğum şey aslında şundandı. Bazı oyunları çok nadir de olsa yan hesaptan oynatmadığına şahit oldum illa gamepass hesabından oynatıyordu. Aklıma gelen örnek battlefield 5 de böyleydi. Mesela cod bo6 beta yayınlandığında yan hesaptan oynatmıyordu ultimate hesaba giril yapmanı istiyordu illaki. Bu sebeplerden dolayı dedim kendi hesabıma mı geçirsen gamepassi. Eniştem çok takılmıyor ama gamepassi de olsun istiyor 😊

• Arkadaşlar 2 pc arasında gamepass kardeşlik yapılabiliyormuydu? Her iki bilgisayarda aynı anda cod 6 oynamak için?

• Benim bir hesabım var 2 yıldır aktif olarak kullanmıyorum,baktım yıl sonuna kadar üyeliğim devam ediyormuş ben buna ultimate almıştım pc de oynayabilmek için, battlefield 1 indirmek istiyorum ödeme seçeneği çıkarıyor neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 9 Şubat 2025; 21:58:30 >
  • 
Sayfa: önceki 878879880881882
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.