|
GAME PASS [ANA KONU] (878. sayfa)
-
-
internette ortak paylaşımlı hesaplar satıyorlar mesela xbox gamepass ultimate hesabı 25TL gibi bu hesabı alsak geforce nowa bağlayıp oynayabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı?
-
onu bilmiyorum dönüşüm oranı düşmüştü eger oluyorsa o daha mantıklı ama hatırladıgım kadarı ile arkadaşın 1.de gamepass var digerinde yok diye hatırlıyorum.
-
Abonelik fiyatları yüksek geliyor. Bu yüzden oyun satın alıp sahiplenme yolunu düşünüyorum. Genellikle FIFA oynuyorum. Çocuğum da pek oynamıyor. Oynadığında da Minecraft.
Gamepass yokken online özellikler dışında sahip olduğum oyunları oynayabilirim diye anladım. Doğru mu?
Öneriniz olur mu? Gamepass de iyiydi aslında..
-
Evet oynayabilirsiniz.Gamepass eger fifa ut oynamiyorsaniz fiyatina deger.Cunku hem fifa hem de minecraft gamepass te mevcut arti tonla oyun var ama fazla oynamiyoruz demissiniz oyleyse satin almak daha mantikli ama online oyun icin abonelik şart -
quote:
Orijinalden alıntı: BennyGoodAbonelik fiyatları yüksek geliyor. Bu yüzden oyun satın alıp sahiplenme yolunu düşünüyorum. Genellikle FIFA oynuyorum. Çocuğum da pek oynamıyor. Oynadığında da Minecraft.
Gamepass yokken online özellikler dışında sahip olduğum oyunları oynayabilirim diye anladım. Doğru mu?
Öneriniz olur mu? Gamepass de iyiydi aslında..
1 ay eksiksiz hizmeti 309tlye alıyorsunuz. Dışarıda 1 akşam yemek parası neredeyse.
-
Doğru. Katılıyorum. Aynısını düşündüm. Sonrasında sipariş verip gelen yemeği yemeden çöpe atmaya benzettim durumu. Biraz daha zaman var bakalım. Teşekkürler.
-
Baktım en son 17 gün önce oynamışım fc24. Bazen günlerce oyun oynamazken sonra günlerce 1-2 saat oynuyorum.
İş eş çocuk koşturmacası. Üstteki yorum da çok doğru. 1 yemek parasına 1 ay hizmet.
Cevaplar için teşekkürler. İyi ki varsınız.
-
1 yillik.gamepass ultimate durumu kaldirildimi -
Selamlar, şu anda en mantıklı abonelik nasıl oluyor? En son 2 yıllık almıştım tek seferde bugünlere geldik çok şükür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X