Hocam forumda oyun kardeslik bölümü var. Sadece pc oyuncu iseniz oradan biriyle anlaşabilirsiniz. Böylece masrafınız yarıya iner. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (880. sayfa)
-
-
Xbox ve Ps mantığı ile mi çalışıyor peki? Gamepassli hesabı ekle sonra kendi hesabından oyna ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de bugun bitti ama maalesef eskisi gibi bir kampanya yok. 300 tl nin ustunde aylik.
Bu devirde 300 tl para bile degil ucuzu pahaliyi gectim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. Xbox hesabı açıyorsunuz sonra gamepass aboneliği başlatıyorsunuz(ultimate coklu hesap, core tekli hesap) sonra gamepassteki oyunları indirimli alabilirsiniz, bedava verilen oyunları oyun kutuphanenize ekleyebilirsiniz.
Eğer ultimate(yanilmiyorsam aylık 309 tlydi) hesap actiydaniz baska biri de pcden sahip olduğunuz oyunları oynayabilir. Core hesap ise sadece konsolda kullanilabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba 3 yıl gerçekten çabuk bitti.
- Şimdi üyelikler de değişmiş, Sadece PC üyeliği alındığında artık konsoldan oynanmıyor, konsoldan da oynamak için artık her türlü ultimate almak lazım doğru dimi ?
- Ayrıca pc hesabı farklı konsol hesabı farklı üyelikler oluyordu, bu hala ultimate de mümkün mü ?
-
Kararı verdim, gamepass uyelıgımı uzatmayacagım sanırım, zaten cok oyun da oynamıyorum,
300tl artık cok para degıl ama yınede ayda oynadıgım 1 oyun, ona da para vermek ıstemedım
Bu arada xbox one x konosolu da satacağım
-
Ultimate alirsaniz hem pc hem konsol uyeligi ile oynayabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı üyelik üzerinden mi oyunuyorum hocam yoksa eskisi gibi ikisi de farklı üyelik olabiliyor mu ? (ama eskiden sanırım 2 konsol 1 pc oynayabiliyordu)
Artık PC üyeliği sadece PC kullanabiliyor dimi ? eskiden sanki PC üyesi olunca hem pc hem konsol kullanıyorduk, ultimate olunca 2 konsol 1 pc kullanıyorduk diye biliyorum. (farklı üyelik ve ps1 ps2 olayı ile)
-
Ayni uyelikile oynanabiliyor.Ultimatr uyelik zaten pc+konsol icin demek.Asagidaki linkte ayrintilar var.Oradan kontrol edebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/116336543
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Ultimate 3 senelik sürümüm bitti.
Series x’te Fifa’da online oynamak için aylık 175 tl olan game Pass core olanı alsam online oynamak için yeterli oluyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tafo88 -- 14 Ocak 2025; 19:51:14 >
-
Stalker 2 oynuyordum fakat yıllık gamepass üyeliğim bitmek üzere oynamaya devam etmek için en düşük hangi üyeliği almam yeterli? Oyunu bitirmek istiyorum atmosferi çok iyi.
-
Çok teşekkür ederim. Fc25 indirimde almıştım gamepass core ile işlem çözüldü.
Konsol'da mı, PC'de mi oynuyorsunuz? PC Game Pass'te var, konsolda ise sadece Ultimate sürümde var.
Aradığınız oyunun Game Pass'in hangi sürümünde olduğunu öğrenmek için aşağıdaki resmi web sayfasından filitreleme yaparak arayabilirsiniz:
xbox.comXbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/xbox-game-pass/games?xr=shellnav
Teşekkürler. Konsol içindi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X