Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (877. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.551
Cevap
766
Favori
1.169.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Parayla satın alacağım FC futbol oyunu ve ücretsiz olan PUBGyi Game pass üyeliği olmadan oynayabilir miyim? genelde bu iki oyunu oynadığım için üyeliksiz online oynayabiliyorsam Gamepass almazdım
  • azizsilin A kullanıcısına yanıt
    Oyunların online kısmını oynamak için bu işi yapan servise abone olmanız, mutlaka bir ücret ödemeniz gerekir. Oyunu satın alarak varsa hikaye moduna tam sahip oluyorsunuz, online oynayabilmek için ücret ödeme, oyun servislerine abone olma durumu olduğu oyunun kutusunda veya açıklamasında yazar. Eskiden bu abonelik Xbox Live Gold olarak geçerdi, kaldırıldı. Oyunlara sahipseniz ve/veya belli ücretsiz online oyunları oynayacaksanız bu durumda en alt abonelik olan Game Pass Core almanız yeterli olurdu.
  • Cloud dan oynarken ping yuksekliginden dolayi oyun oynamak tat vermiyo. Bi cozum varmi ? Oyuna girince vpn i kapatsam bile ping yuksek kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keopsdd -- 28 Kasım 2024; 17:42:15 >
  • keopsdd kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156903014

Konuyu incelemenizi öneririm.
  • yeni konu açmak istemedim. sıkıntı yaşadığım bir konu var. elimde 2 adet xbox one gamepad var. geçen gün bluetooth 5.3 tp-link markalı usb adaptör aldım. ama gamepadleri görmüyor. acaba ne yapmam gerekiyor? bluetooth 5.3 den sebep mi görmüyor? 4.0 veya 2.0 mı alsaydım?

• sulozanger S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sahip olduğunuz Xbox One gamepad'inin bluetooth bağlantı desteği olduğuna emin misiniz? İlk çıkan Xbox One konsolunun yanında gelen 7. nesil game padlerde bluetooth yoktur, 8. nesil One S ve One X game padlerinden itibaren bluetooth özelliği gelmiştir.

Görsel olarak 7. ve 8. nesil Xbox game padleri şu şekilde ayrılıyor:
    GAME PASS [ANA KONU]

Sizinki hangisi?
  • Normalde ultimate hesap p2 kullanıyorum xbox ta. P1 başka bir arkadaşta. PC de xbox uygulmasını açıp gamepass hesabı ile giriş yapmaya çalıştığımda windows hello uygulaması devreye giriyor ve pin soruyor hesaba giremiyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu ? İşin garibi rog ally el konsolu ile girebiliyorum gamepass hesabıma bu pin işini nasıl çözebilirim?

• merhaba 2 sene kadar önce 2 yıllık abonelik yapmıştım fakat aralık ayında bitiyor.

o zaman ucuz yolla yaptırılabiliyordu müşteri ilişkileri merkezinden.

şu an bu tip bir kampanya, bityeniği, yan yol vb mevcut mu acaba?

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Aynı soru için gelmiştim,dün 3 senelik üyeliğim bitti.

Sınırlama, dönüşüm oranlarının değişmesi vesaire derken bu tarz durumlar artık yok diyebiliriz. Birisiyle kardeşlik yapıp aylık kullanabilirsiniz. Bu şekilde aylık 150 küsür oluyor. Veyahut ay ay normal fiyattan alarak, ileride gelebilecek fiyat artışından etkilenmezsiniz. Böylede toplu halde ciddi tutar ödendiği için bence mantıklı değil. Tavsiyem, kullanacağınız zaman aylık alıp geçin.
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

benim game pad de bluetooth yok o zaman.. yeni game pad alacağız :) teşekkürler bilgilendirme için

• Arkadaslar 1 sene once xboxi satmistim simdi yeniden aldim hala uzatma yada cevirme var mi ? Konu cok karismis.

tek yok 309x12-24-36 ay şeklinde başka ucuz yollu içerik yok

• phantom_coal kullanıcısına yanıt

tek yok 309x12-24-36

pc ise 209x12

• Gamepass ultimate üyeliğim var böyle gösteriyor anlamadım

GAME PASS [ANA KONU]
  • Black Friday, Cyber Monday falan bir şey olmadı bu sene sanırım ?

• asko56 kullanıcısına yanıt

Nasıl alıyoruz 1 senelik üyelik bulamadım.

• ckul C kullanıcısına yanıt

Oldu bitti bile

• phantom_coal kullanıcısına yanıt

xbox.com a giriceksiniz 1 aylık ultimate satın al yapacaksınız sonra google a ms hesabım diyim gelen ilk siteye tıklayacaksınız sonra abonelikler bölümünden yenilenen ödemeyi iptal et diyeceksiniz sonra 309 tl tekrar açılıcak böyle böyle 12-24-36 ay şeklinde 1 ay 1ay ekleye ekleye alacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Aralık 2024; 19:22:50 >
  • 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.