|
GAME PASS [ANA KONU] (877. sayfa)
-
-
Oyunların online kısmını oynamak için bu işi yapan servise abone olmanız, mutlaka bir ücret ödemeniz gerekir. Oyunu satın alarak varsa hikaye moduna tam sahip oluyorsunuz, online oynayabilmek için ücret ödeme, oyun servislerine abone olma durumu olduğu oyunun kutusunda veya açıklamasında yazar. Eskiden bu abonelik Xbox Live Gold olarak geçerdi, kaldırıldı. Oyunlara sahipseniz ve/veya belli ücretsiz online oyunları oynayacaksanız bu durumda en alt abonelik olan Game Pass Core almanız yeterli olurdu. -
Cloud dan oynarken ping yuksekliginden dolayi oyun oynamak tat vermiyo. Bi cozum varmi ? Oyuna girince vpn i kapatsam bile ping yuksek kaliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keopsdd -- 28 Kasım 2024; 17:42:15 > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156903014
Konuyu incelemenizi öneririm. -
yeni konu açmak istemedim. sıkıntı yaşadığım bir konu var. elimde 2 adet xbox one gamepad var. geçen gün bluetooth 5.3 tp-link markalı usb adaptör aldım. ama gamepadleri görmüyor. acaba ne yapmam gerekiyor? bluetooth 5.3 den sebep mi görmüyor? 4.0 veya 2.0 mı alsaydım?
-
-
Normalde ultimate hesap p2 kullanıyorum xbox ta. P1 başka bir arkadaşta. PC de xbox uygulmasını açıp gamepass hesabı ile giriş yapmaya çalıştığımda windows hello uygulaması devreye giriyor ve pin soruyor hesaba giremiyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu ? İşin garibi rog ally el konsolu ile girebiliyorum gamepass hesabıma bu pin işini nasıl çözebilirim?
-
merhaba 2 sene kadar önce 2 yıllık abonelik yapmıştım fakat aralık ayında bitiyor.
o zaman ucuz yolla yaptırılabiliyordu müşteri ilişkileri merkezinden.
şu an bu tip bir kampanya, bityeniği, yan yol vb mevcut mu acaba?
-
Aynı soru için gelmiştim,dün 3 senelik üyeliğim bitti.
-
Sınırlama, dönüşüm oranlarının değişmesi vesaire derken bu tarz durumlar artık yok diyebiliriz. Birisiyle kardeşlik yapıp aylık kullanabilirsiniz. Bu şekilde aylık 150 küsür oluyor. Veyahut ay ay normal fiyattan alarak, ileride gelebilecek fiyat artışından etkilenmezsiniz. Böylede toplu halde ciddi tutar ödendiği için bence mantıklı değil. Tavsiyem, kullanacağınız zaman aylık alıp geçin. -
benim game pad de bluetooth yok o zaman.. yeni game pad alacağız :) teşekkürler bilgilendirme için
-
Arkadaslar 1 sene once xboxi satmistim simdi yeniden aldim hala uzatma yada cevirme var mi ? Konu cok karismis.
-
tek yok 309x12-24-36 ay şeklinde başka ucuz yollu içerik yok
-
tek yok 309x12-24-36
pc ise 209x12
-
-
Gamepass ultimate üyeliğim var böyle gösteriyor anlamadım
-
Black Friday, Cyber Monday falan bir şey olmadı bu sene sanırım ?
-
Nasıl alıyoruz 1 senelik üyelik bulamadım.
-
Oldu bitti bile
-
xbox.com a giriceksiniz 1 aylık ultimate satın al yapacaksınız sonra google a ms hesabım diyim gelen ilk siteye tıklayacaksınız sonra abonelikler bölümünden yenilenen ödemeyi iptal et diyeceksiniz sonra 309 tl tekrar açılıcak böyle böyle 12-24-36 ay şeklinde 1 ay 1ay ekleye ekleye alacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Aralık 2024; 19:22:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X