ufc pc e çıkmadı ki ? edit: yıllardır da çıkmıyor ufc ler pc e. play pro var bende play pro da olmayan şey nasıl normaline gelecek ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 3 Ocak 2025; 23:51:28 > |
GAME PASS [ANA KONU] (879. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
twistedvoxel
Diablo 1 Reportedly Coming To PC Game Pass, UFC 5 Rumored For EA Play Launchhttps://twistedvoxel.com/diablo-1-pc-game-pass-ufc-5-ea-play/ -
diablo 1'i ne kadar oynayan olur bilmiyorum keşke diablo 2 getirselerdi. xbox indirimlerinde almıştım ama pcde keyfi ayrı
-
İnternetten alınan kodlar ile PC Game Pass, 1 yıldan fazla uzatılabiliyor mu?
-
İnan diablo 4 ten daha çok oynarım. Zamanında çoook vakit geçirdim diablo 1'de. 2 de gelir umarım ama diablo 4 bana göre çöp. 1,5 sezon oynadım ama ana hikayeyi bitirmekti amacım, para verip alınacak oyun değil
-
-
EA Play zam yiyince böyle oldu maalesef
-
Selam millet,
uzun soluklu almanın yolu kalmadı mı tr için. Enebadan gittim 3 core 1 ultimate aldım 2:1 olsun 15 ay kadar ulti alırım diye, adamlar bize limit koymuş ya la 😆
Şöyle vpn ile Hindistan kodu alıp onu okutmaya çalışmak falan işlemiyor mu ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar pc gamepass aboneliğim 20 gün sonra bitiyor şuan Durma play üzerinden 3 aylık kod aldım bu kodu girersem sıfırdan 3 ay mi başlar? Yoksa 20 günü üzerine koyar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 7 Ocak 2025; 21:34:34 >
Sadece pc kullanıyorsak gamepass mantığı tam olarak nasıl işliyor ?
Örneğin benim bir hesabım var : X
X hesabıma gamepass aldım. Maliyeti azaltmak adına konsolda kullanan biriyle paylaşmak istiyorum. Benim hesabımdan mı girip oynamak durumunda kalıyor ?
Yok bu mümkün değilse günce olarak uzun/indirimli almak için bir yol yöntem var mıdır ?
-
Hocam ben inan konsol ile olan ilişkisini bilmiyorum. Yani kardeşlik oluyormu bilmiyorum. 3 aydan 3 aya PC gamepass alıp yeniliyorum okadar..
209luk paket tüm kütüphaneye erişim sağlıyor sanırım . Konsol ile paylaşımlı oluyorsa da ortak bulmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 yıllık üyeliğim ay sonu itibariyle bitiyor. Zaman çok çabuk geçiyor. Tekrar uzun süreli yenileme için uygun fiyatlı bir yöntem var mı?
-
Hesabı ultimate yükseltip hem konsol hem pc kullanıcısı olarak kullanabilirsiniz. Aynı anda iki hesapta giriş yapabilir.
Aşama aşama bahsetme şansınız var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahsen ben bekliyordum. 1 ay önce gogdan sepete atmıştım şimdi gamepass ile oynayacağım.
-
Olmuyormuş, kod hata veriyor :) Umarım 3 ay sonra etkinleştirebilirim, ya da isteyen birine aldığım fiyat olan 375 liraya satabilirim.
-
-
"Cadillacs and Dinosaurs" tarzında co-op oynanacak oyun tavsiye edebilecek var mı?
-
www.xbox.com
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/games/store/teenage-mutant-ninja-turtles-shredders-revenge/9NS3673HVH41
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X