dead island 2 pc eklenmiş.90.19 gb |
GAME PASS [ANA KONU] (875. sayfa)
-
-
black ops6
-
Halen EA play dönüştürerek uygun fiyatla yıllık Gp Ultimate alabiliyor muyuz? İlk sayfadaki bilgiler güncel mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc için standart üyelik ile black ops 6 oynayabilir miyiz ?
-
Evet.
-
Değil, alınamıyor bildiğim kadarıyla, normal aylık ultimate ile devam edebiliyorsunuz. Farklı bir şey varsa ben de öğrenmiş olayım.
Selamlar Herkese,bu birkaç konuda Microsoft Rewards de biriken puanlar ile gamepass üyeliğinin alındığını gördüm,
Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Nasıl yapabiliriz?
-
Xbox üzerinden game pass alan var mı? Karttan Mıcrosoft Store mu Yoksa Mıcrosoft XBOX olarak mı cekiyor?
-
Microsoft Xbox olarak çekiyor, oyunlarda öyle... Nays kart ile alışverişlerde hediye para iade şartlarını konsol üzerinden yapılan alışlarda karşılıyor. Eğer bu sebepten sorduysan cevaplamış olayım. Geçen sene web üzerinden yapılan mağaza alışverişleri Microsoft Store olarak gözüküyordu, Nays iadede sorun etmiyordu. Yılbaşından sonra yazdığım şekilde davranmaya başladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Kasım 2024; 22:32:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bunu ben de duymuştum.
- ''Belirtilen kampanya döneminde bir kullanıcının aynı marka ya da farklı markalardan faydalanabileceği hediye para tutarı toplam 50 TL ile sınırlıdır.''
Nays sitesinde böyle bir madde var. Yani o ay içerisinde total 50tl indirim olabileceği mi anlamına geliyor?
-
Evet aynen öyle... Toplamda 50 TL olmak üzere Steam, Epic Games, Playstation Network, Riot Games, Microsoft Xbox, Roblox ve Twitch alışverişlerinde ödemeyi Nays Kart ile yapınca %10 hediye para kazanılıyor.
Eskiden oran ve toplam iade daha dişe dokunur bişeydi, gittikçe düşürdüler. Yine de oyun veya abonelik alırken küçük indirimler insanı mutlu ediyor. 500'lük Xbox oyun sepetini 450'ye alıyorsun diye düşün. Veya aylık Game Pass Ultimate aboneliğinin 309 değil de 278 TL'ye geldiğini düşün... Naparsınız ki küçük şeylere sevinmemiz gereken bir dönemde yaşıyoruz.
naysOyun Alışverişlerine %10 Hediye Para Kazan! | Nayshttps://www.naysapp.com.tr/firsatlar/oyun-alisverislerinde-hediye-para-kampanyasi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar herkese merhaba, ucuza gamepass almanın yolunu biri söylebilir mi? teşekkr ederim
-
Teşekkürler hocam. O zaman ben nays dısında maxımum genc kampanyasıyla kombolarım oyunları nays ıle alrım. Ultimate için hemen hemen 130tl puan verir maxımum genc ve normal maxımum kampanyasıyla. Oyunlarda naysla alırım.
-
Metalslug ı görünce eski oyun gibi sandım ama berbat bir masa oyunu gibi bir şeye çevirmişler, ilk dk kaldırdım.
-
Galiba artık yok.
-
böyle bir hata alıyorum sürekli. hesapta 2 cihaz kayıtlı sadece. ne yapmak lazım
-
Çok zam gelmiş.
-
Hocam eğer konsol içinse bilgisayar üzerinden VPN kullanarak Hindistan key alıp (24 ay core) (1 ay ulti) 13 ay , pc için ise durmapay üzerinden 3 ay pc game pass *4 alıp 12 ay kullanabilirsin. Her iki yöntem için de neredeyse %50 kardasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can0696 -- 12 Kasım 2024; 22:43:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X