Gürgençler Apple Servisi Hakkında
|
Kedimin Kalp Hastalığı Hakkında
Bundan yaklaşık 1 ay önce kısırlaştırılan,8 aylık bir british can ile beraber yaşıyoruz.Kendisi hızlı nefes alıp verme şikayeti üzerine acilen veterinere kaldırıldı ve dün itibariyle B2 Seviye HCM Kalp Hastalığı teşhisi konuldu,değerleri normale dönene kadar klinikte gözetim altında tutuluyor,sonrasında ilaç tedavisi ile değerleri normalde tutulmaya çalışacak.
Merak ettiğim konular var,bu durum ile canına bakan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Kediniz bu teşhis konulduğundan beri,hareketleri iştahı vs nasıl.Gün içerisinde dikkat etmem gereken ekstra bir konu var mıdır?
Bunun yanında sağlığı,ve ömrü ile ilgili de endişelerim var bununla ilgili net bir konu başlık ya da uzmandan bilgi alamadım,bilgisi olup yardımcı olabilecek birileri varsa çok minnettar olurum.
OnePlus 9 Pro,Şebeke Problemi
Herkese merhabalar,malum yolla kayıtlı bir OnePlus 9 Pro kullanıcısıyım,Android 13 kullanıyorum,Cihaz T-Mobile ama Global rom yüklü.
Android 13 sonrası cihaza geç gelen şebeke probleminden dolayı,sayfalarda sık sık dolaşan,bu şebekeyi fixleyip avrupa modeline geçiren yöntemi uyguladım.Her şey başarılı,hatta cihaz çift sime döndü,ancak bir bug oluştu.
Cihazı yeniden başlattığımda şebeke tamamen gidiyor,sim tepsisini çıkarıp taktığımda sorun ortadan kalkıyor.
Bu sorunu daha önce yaşayan var mı?Sebebini bilen var mı ya da ?
2 gündür telefonu sil sıfırla yükle ileri geri derken oyuncak ettim bir çözüme varamadım,yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Edu Mail Hesabıma Giriş Yapamıyorum
Rdr 2 Grafikleri artmıyor
Yakın tarihte Red Dead Online satın aldım.
Sistemim şöyle Intel Core i5 7500 Core @3.4GHz.
Corsair 8 GB Vengeance Red DDR4 2400MHz CL16 Single RAM.
ASUS Dual GeForce GTX 1060 3GB.
Windows 10
Oyunu indirdim ancak oynamaya başladığımda grafiklerin çok kötü olduğunu fark ettim.
Tüm ayarları High'a aldığımda oyunun grafikleri maalesef artmıyor tüm ayarları Low yaptığımda 65-70 FPS arası alıyorum.
High yaptığımda ise 30-40 arası alıyorum ama grafikte hiçbir değişiklik olmuyor oyunu yeniden başlattım dosya bütünlüğünü doğruladım ama hiçbir şey çözüm olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 43
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.299 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun