< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbskrt -- 3 Mart 2025; 23:16:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Superonline Wifi 7 Modemi Belli Oldu

-
-
Selamlar Hocam,
Verdiğiniz link açılmıyor. Resim size mi ait?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superonline çöp pişmanlıktır
Yüksek hızları speedtest yaparken görürsünüz ama aslında gerçek göründüğü gibi değildir
https://m.superonline.net/kampanya/wifi-7-modem/
Link bu aslında ama kopyalayınca açılmıyor,görseli birinden rica ettim kendi modemim değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
TP-LINK Archer BE800 model bu.
Yalnızca GPON değil, XG veya XGS PON gibi (10GE DL, 2.5GE UL , 10GE DL 10GE UL Simetrik) gibi modulasyon türününde de kullanılabilir. Yani, Combo OLT veya XG-XGS PON OLT üzerinden hizmet verilirse de verdikleri router direkt kullanılabilir. Değişen tek şey ONT olur. Onu da 10GE Portlu ONT ile değiştirerek hizmet verilebilir. Tabi, XG veya XGS PON gibi modulasyon türlerine direkt geçiş 2090- 2100 seneleri arasında olur muhtemelen8D]
Modemin özelliklerinin %80'i kısıtlanır kullanıcıya ancak wifi şifre değiştirirler 2.4g 5g ayırmaya bile izin vermezler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enineboyuna06 -- 4 Mart 2025; 0:5:36 > -
hem yüksek hız simetri hem de sansür engelleme ile karşılaşan kullanıcıları sustur artık susturabiliyorsan resmen kendi ayağına sıktı başına iş aldı kendi sonunu hazırlamış
1000/1000 simetri internet kullanmak için ekstra modem parası vereceğim aylık 2-3 bin TL ödeyeceğim ama sansür engelleme kısıtlama vb şeylere ses çıkarmayacağım öylemi
https://www.technopat.net/sosyal/konu/tukcell-superonline-1000-mbps-pro-modemli-simetrik-fiber-internet-kampanyasi-1000-mbps-magduriyeti.3676995/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 4 Mart 2025; 5:7:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
QoS ayarı yaptırmayan, bütün modemlere kısıtlama koyan firma isterse 2050 e ışınlanıp wifi10 getirsin ne fayda? Hiç bir firmada böyle modem kısıtlaması göremedim. Adam direkt benim sansürümle, benim ayarlarımla yaşayacaksın diyor.
-
Sonunda adam gibi bir ISS modemi yapmışlar.
Genel Özellikler:
Kablosuz Protokol: Wi-Fi 7
Frekans Bantları: 2.4 GHz, 5 GHz ve 6 GHz
Maksimum Kablosuz Hızlar:
2.4 GHz bandında: 1376 Mbps
5 GHz bandında: 5765 Mbps
6 GHz bandında: 11530 Mbps
MIMO Özellikleri: 4x4 MU-MIMO
QAM Modülasyonu: 4096-QAM
Kanal Bant Genişliği: 320 MHz
Donanım Özellikleri:
İşlemci:
Archer BE800: Qualcomm IPQ9574, 2.2 GHz hızında 4 çekirdekli ARM Cortex-A73 mimarisi
RAM:
Archer BE800: 2 GB
Depolama:
Archer BE800: 256 MB flash bellek
Bağlantı Noktaları:
LAN Portları:
Archer BE800: 4 adet 2.5 GbE
WAN Portları:
2 adet 10 GbE
USB Portları:
Archer BE800: 1 adet USB
SFP Portları:
Archer BE800: 1 adet
bir kaç yıl öncesinin orta seviye telefonlarıdan daha güçlü işlemcisi var
-
Bu güzel donanım sol yazılımyla çöp olur ivedilikle openwrt çıkmalı.
Donanım olarak çok iyi, özellikle bir ISP router'ı için. Yazılım konusunda ne olur bilmiyorum. TurkNet'in şimdi bu konuda biraz ders alması lazım. Verdikleri router'ın ayarları falan kilitli olmasa da cihaz taş devrinden kalma özelliklere sahip. O yüzden bana para harcattırıp RT-BE86U aldırttılar, aslında baştan 88U almıştım ama onun WiFi hızı konusunda sıkıntıları var ve daha yüksek RAM'i olmasına rağmen daha yavaş bir cihazdı. Superonline'ın yeni simetrik paketlerindeki sıkıntıysa fiyat konusu. O fiyata bir zahmet düzgün bir router sunsunlar yani. Diğer sansür, bant daraltma, vs, gibi konulara hiç girmiyorum bile. Bu sebeplerden tercih edilecek bir firma değil bence fakat tercih edilecekse de diğerlerinin olmayışından dolayı olabilir.
-
Bu modemi yeni simetrik paketlere geçmeden talep edebiliyor muyuz?
-
Bunu bende merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123Bu modemi yeni simetrik paketlere geçmeden talep edebiliyor muyuz?
Şuan için hayır sınırlı stok çünkü.Ama ileride mümkün.
Peki biliyor musunuz bu pakete geçip sonra alt pakete geçiliyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: mertbskrt
Şuan için hayır sınırlı stok çünkü.Ama ileride mümkün.
12 ay taahhüt veriliyor.Cayma bedeli öderseniz geçilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

QoS ayarı yaptırmayan, bütün modemlere kısıtlama koyan firma isterse 2050 e ışınlanıp wifi10 getirsin ne fayda? Hiç bir firmada böyle modem kısıtlaması göremedim. Adam direkt benim sansürümle, benim ayarlarımla yaşayacaksın diyor. |
TP-LINK Archer BE800 model bu.
Yalnızca GPON değil, XG veya XGS PON gibi (10GE DL, 2.5GE UL , 10GE DL 10GE UL Simetrik) gibi modulasyon türününde de kullanılabilir. Yani, Combo OLT veya XG-XGS PON OLT üzerinden hizmet verilirse de verdikleri router direkt kullanılabilir. Değişen tek şey ONT olur. Onu da 10GE Portlu ONT ile değiştirerek hizmet verilebilir. Tabi, XG veya XGS PON gibi modulasyon türlerine direkt geçiş 2090- 2100 seneleri arasında olur muhtemelen8D] |
bir kaç yıl öncesinin orta seviye telefonlarıdan daha güçlü işlemcisi var |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X