Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (874. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: triceratops
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.551
Cevap
766
Favori
1.169.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GP hesabını konsolda P1 olarak kullanmaktayım. Online bağlantı hatası verince P2 olarak kullanımda olan GP hesabı ile de denedim. İki kullanım şekli ile de aynı sorunu yaşıyorum. @Fallenangel_1903 bir çözüm bulabildiniz mi?

• Dead island 2 gelecekti ne oldu

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

dead island 2 geleli yıl oldu neredeyse kaldırılıcak oynamadıysanız konsoldan gamepass kütüpanesindne indirip oynayın

• 2 farklı PC'de gamepass kullanılıyor mu? İnternette tüm yöntemleri denedim fakat, hesap, microsoft store hesabı ile uyumsuz hatasını alıyorum. PC'de sanırım console sharing gibi bir olay yok sanırım. Bu konuda bilginiz var mı? 2 farkjlı pcde aynı gamepass hesabı kullanılabiliyor mu?

• asko56 kullanıcısına yanıt

31 ekimde bi daha geliyormuş ultimate tarafına

• BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam durma play üzerinden sadece 3 aylık alabilirsin. Maalesef Xbox dışında senelik alamıyorsun benim bildiğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, biraz uzak kaldım, malum yaş 39 oldu, fırsat bulamıyorum, ultimate abonelik için ne yapmak lazım? Direkt ultimate 309 tl fakat core diye bir şey gördüm 175 tl, onu alıp üzerine ultimate mi yapmak lazım? Cevap verirseniz çok memnun olurum, sağ olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okan10tr O kullanıcısına yanıt
    eski yöntemler bitti ay ay ultimate alın direkt.

• Pure Evil kullanıcısına yanıt

Ucuz olanı alayım, üstüne ultimate alıp hepsini ultimate yapayım işi bitti mi yani? Direkt 309 tl vermek mi lazım?

artık 1:1 dönüştürmüyor.

• Pure Evil kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sağ olun

• ardadsl A kullanıcısına yanıt
    Maalesef çözüm bulamadım; çözümü ararken en sık rastladığım paylaşım internet sağlayıcı ve IP yüzünden online hatası alınmasıyla ilgili fakat asıl saçmalık oyun ana menüsüne girebilmek için online giriş yapılmasının şart koşulmuş olması..

Bu durum sadece bana mı saçma geliyor😁

Edit : Sorun gerçekten Iss..

Superonline kullanıyorum, az önce mobil internet ile giriş yapabildim..

Çok enterasan..

Edit 2: mobil internet ile oyuna girip başlayıp bağlantıyı kesince oyundan attı..

3-5 dk oynamada 1.5 gb mobil veri tüketti.. Rasyonel değil bana göre..

Bilgisayardan vpn li wifi paylaştırmayı denedim ama vpn den mi paylaşma ayarından mı bilemiyorum ama vpn li paylaşma yapamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 29 Ekim 2024; 17:33:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Eger ilgilenirseniz 17 aylik ultimate olan hesabimi satiyorum. 2026 mart ta bitiyor.

• Geç hatırlatma, ay sonu kalkacak oyunlar:

GAME PASS [ANA KONU]
  • N0M4d N kullanıcısına yanıt

Evet ultimate uyelik. Kendi adima tamamen single player oynayan birisiyim. Bu durumda bir hakki kendi XBox konsolum ve PC'imde farkli zamanlarda kullanirken diger hakki da 2.kisi kullanabiliyor. P1 ve P2 durumuna bakmak lazim evet.

• Arkadaşlar, Yeni pc aldım 1 aylık bir gamepass yaptım. Fakat ubisoft connect vs indirmeme rağmen sorun yaşıyorum. Mesela Assassin's Creed Origins ve Vallhalla indirdim Loading ekranında oyun donuyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum bilmiyorum. Oyuna giriş yapamıyorum. Nerede bir eksik var anlamadım. Grafik seçenekleri ile ilgili mi bilmiyorum. PC im de güçlü 4070 ti pc. Yada Ubisoft connect ile alakalı mi diyeceğim ama onuda Gamepass hesabı ile ilişkilendirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 30 Ekim 2024; 0:11:5 >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt

GAmepass hesabını ubiconnect ile eşledikten sonra bu kismi dogru yaptıysan ubi lancir kütüphanesinde oyunları göreceksin. Xbox yerine direk git ubi lancirdan oyunu indir ve başlat.

birde pc deki xbox uygulamasında sol üstte ismine baskınca ayarlar ordan uzantılara gir. Ubisoft connect PC aktif mi hesapta onu kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 30 Ekim 2024; 12:59:24 >
  • Suanda gamepass ultimate 2 pc ayni anda oynayabiliyor mu? Ben denedigimde farkli bir hesapla baglisiniz diyor . Daha önceden oluyordu diye hatirliyorum.windows magazadan indirip oynayabiliyordum.

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Hangi oyun?

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.