Gamepass üyeliğimi yenileyeceğim ama epey uzak kaldım. Yeni COD oyununu oynamak için almayı düşünüyorum. Sadece PC için alacağım. Bir ara "COD standart Gamepass'e ilk gün gelmeyecek sadece ultimate olanına gelecek" diye söylenti vardı. Şimdi ayda 210 liralık olan PC gamepass alırsam COD'u ilk günde oynayamayacak mıyım? İlla ultimate mi almam gerekiyor? |
GAME PASS [ANA KONU] (873. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 2 kişi game Pass aldık birimiz PC birimiz Xbox PC’de ki arkadaş p2 ben p1 şimdi o Call of oynarken ben Call ofa kendi öz hesabım ile giriş yapamıyorum ama game Pass ile aldığımız hesapta oynayabiliyorum ancak bu seferde pcde ki arkadaşı atıyor nasıl bir yol izlemeliyiz sorun nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz yani p1 hesabi home xbox işaretleyip baska bir hesap uzerinden konsolda oyunu oynayabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
pc gamepass alman yeterli ilk gün oynamak için pc üzerinde.
konsol tarafındakiler ise ultimate almak zorunda ilk gün içerikleri için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 24 Ekim 2024; 22:17:59 > -
paycell'de 105 tl ye geliyor aylık turkcell hattı olan ordan alsın
Dün akşam indirme seceneklerinde sadece bop 6 isaretledim oyuna girilmiyor bekleyecekmiyiz nedir bunun püf noktası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kapalı beta yayınlandığı zaman dediğiniz gibiydi. GP hesabına girmeden oynatmıyordu. Bende sizin gibi pc kullanan arkadaşımla ortak kullanıyorum GP hesabımı. O p2 ben p1 şeklinde. Kapalı betayı GP hesabına girerek oynadım konsolda hep ve sonra açık beta yayınlandı ve kendi hesabımdan oynatmaya izin verdi.
Ancak şimdi tam oyunda da bunu yapıyorsa üzücü. Ben de akşam bakabileceğim haber veririm size. GP hesabının konsolunuzda home xbox olduğuna eminsiniz değil mi hocam?
Ekran görüntünüzde vault edition sürümü gözüküyor. Ozaten ücretli de. Crossgen editiona bakar mısınız bi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.o.spawn.o.O -- 25 Ekim 2024; 11:55:4 > -
Dostlar yurt dışından TL ile Gamepass üyeliği yaptırma olayı bitti mi? Yanlış bölge hatası vermeye başlamış. Hala yapabilen var mı ?
-
bitti
-
Üzdü :( Store ilginç bir şekilde Indıan parasıyla çıkarıyor bana Avrupa'da olmama rağmen. ₹ 449.00 gösteriyor aylık. Euro ile olandan daha ucuz, böyle deneyeyim bakalım.
-
Black ops 6 için güncellemeyi yaptım ama yine online hatası verip kalıyor..
Cod resmî olarak açıldı mı
Cod açıldı akıyoruz.
For the players tayfa için kaç liraydı 3000 mi :) canlarım benim.
Play has no limits beyler lütfen.
-
Senaryo için niye online kasıyor anlamadım ki.. senaryo oynamak için napacaz?
Şu an ultimate maksimum kaç aylık veriyor TR'de?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm bulabildiniz mi,bende de pound çıkıyor.
-
Hesabınıza girip Microsoft Store için 10’dan fazla cihaz tanımlı ise eskileri silin, 10’un altına indirin düzelir.
https://account.microsoft.com/devices/content
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 26 Ekim 2024; 13:33:5 >
ilk sayfadaki gamepass alım rehberi aktif değilmi yıllık ea play 1499tl diyor.
-
Arkadaşlar yıllık Gamepass nasıl tedarik edebilirim pc için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X