ben xbox x e de geliyor sandım ((( |
GAME PASS [ANA KONU] (872. sayfa)
-
-
Call Of’un yeni oyunu için game Pass alacağım da oyun 26 sında düşecek galiba game passe erken indirme oluyor mu yoksa mecbur o gün mü almam lazım game passsi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar black ops 6 için indirme bu gün başladı erkenden oyunu indirebilrisiniz oyun ayın 25.de açılıyor
-
joistikle oynayamazsınız hocam pc oyunu o
-
O zaman bugün yarın alayım hocam game Pass hangi sürümü almam gerekiyor
gamepass ultimate almanız gerekiyor 309 tl olan konsolunuz varsa eger sadece pc niz varsa gamepass pc almanzı gerekiyor
-
Konsol için alacağım çok teşekkür ederim hocam
bu arada oyun 125 gb herhalde bende series s için 125 gb güncelleme yapmaya koydum işe gittim bakalım ayın 25.de görücegiz
-
Kardeş üyelik arıyorum. Ben PC de oynayacağım.
-
ilk oyunları xbox ta var, oynanıyor
-
Oyunlar bazen konsolda bazen PC'de oynaniyorsa Gamepass hesabin her 2 hakki da kullanilmis oluyor mu?
yoksa P1 olarak ayni anda OLMAMAK kaydiyla konsol veya PC'den birisinde oynarken P2 hesap da kendi hakki olarak ayri PC'de hesabi kullanabilir mi?
-
Pc gamepass den call of duty bo6 yı preload etmek istiyorum ön yükleye bastığım zaman gerekli alan hesaplanamadı diyor. Gerekli alan da var 300gb boş alan var. Daha hangi driver a yükleyeceğimi bile sormuyor.
-
-
-
ultimate hakkında konuşuyorsak;
aynı anda mutliplayer olmamak koşulu ile pc ve konsol birlikte kullanılıyor, forumda bu şekilde pc & konsol kardeşliği arayanlar mevcut.
tabi bu kardeşlikte konsolun p1 & p2 kardeşliği nasıl oluyor bilmiyorum.
-
Arkadaşlar Call of Duty gece 00'dan sonra erişime açılır mı? Hiç Gamepass'te ilk gün oyun oynamadım. Bilen bilgi verebilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Instagram'da takip ettiğim bir kanal 00.00 itibariyle erişilebileceğini yazmış.
-
PC için Activition'un sitesinden gamepass'e bağlı olduğunuz hesabınıza girip, Basic İnfo'dan Yeni Zelanda'yı seçin, oyuna hemen girebiliyorsunuz. Saat gece 12'yi beklemeye gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 24 Ekim 2024; 14:47:11 > -
İşteyim hocam ya ha bugün ha yarın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
black ops 6 yeni zellandaya açıldı activision hesabına gir bölgeyi yeni zellanda yap sorna konsol bölgesini yeni zellanda yap oyna
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X