Bilmiyorum birileri denerse öğreneceğiz artık :) Ceza olarak bir daha oyun alamamak da iyiymiş heaa |
GAME PASS [ANA KONU] (870. sayfa)
-
-
Yapabildiniz mi siz ? Yoksa şu yukarıdaki yeni kurala mı takıldınız acaba ?
-
-
-
-
Sifu ya bakayım dedim..
İlk kombo tutorial kısmında sweep hareketi yapabilmem 15dk sürdü..
Acaba bir işkenceye mi bulaşmak üzereyim..
Silip geçsem mi
-
Kesinlikle katılıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesadüfen gördüm, gamepass free weekend kapsamında 2 oyun ücretsiz sunulmakta, tenis oyunu matchpoint bir tanesi.. Deneyimlemek isteyen olur belki..
-
Bunu nasıl yapabiliriz ?
dün 1 aylık ultimate alarak 35 den 36 ya uzattım yine.bir kısıtlama gelmeyecek sanırım süre konusunda.
-
🎮Mad Streets🎮
Console 🎮
PC 💻
Cloud ☁️
Game Pass Standard,PC,Ultimate
Available Today on Game Pass!
📱 Trailer
ID@XboxyoutubeMad Streets is a hilarious, brutal, beat-em-up party game that lets you pick a side, and brawl it out alone or with up to four friends. The pick-up-and-play nature of Mad Streets is perfect for when you’re looking for a bit of instant fun, making it a perfect party game to settle some scores. #ID@Xboxhttps://www.youtube.com/watch?si=mZHuH-tLNlimYLWI&v=dvfRvKxBAf8&feature=youtu.be -
Merhaba. İlk mesajdaki 950 liralık 13 aylık yapma taktiği devam ediyor mu, ona göre Nays'a para atacağım da?
-
Merhaba, o mesaj eski kaldı etmiyor sanırım. Son 5-10 sayfayı okumanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Call of duty pcde oynamak için en ucuz yöntem ne şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass ultimate sahibi guvenilir birini bulup hesabin p2 hakkini satin alarak
Arkadaşlar benim şubat ayında bitiyor gamepass artık aylık almak şart mı? Daha ucuz yolu yok mudur?
-
Kardeşlik haricinde yok sanırım.
P2 hakkı ayrı pc hakkı ayrı olmuyor mu hocam?
Kardeşimle ortak hesabı kullanıyoruz ben P2 olarak kullanıyorum ama Activision oyunlarında birlikte online oynamaya müsaade etmiyor maalesef.
-
Elder Ring hayal artık ondan bahsetmiyorum da...
Sekiro ne zaman gelir Gamepass'e :) Souls oynamak istiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X