Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (868. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.569
Cevap
769
Favori
1.173.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    25 aylık ayarlamıstım allahtan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ckul C kullanıcısına yanıt
    İlk kez game pass alıncak hesapta 19 aylık ultimate uygun olur anca

• Ehveni şer; 18 ay sınırlaması aktif olmadı henüz değil mi ?

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    Olmadı gibi...

Xbox Ambassadors (elçilik) programını sonlandırmasından dolayı önceki gün hediye edilen 1 aylık GPU'yu mevcut hesabıma girdiğimde aboneliğim 1 ay daha, 26 Aralık 2026'ya kadar uzadı:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159608933

13 yıllık bu programın 15 Ekim'de tamamen fişi çekiliyor.

GPU'yu maximum 12 ayla sınırlama söylentilerinde geçen son tarih neydi hatırlamıyorum ama 15 Ekim bir milat olabilir, o sınırlamayı da o tarihten sonra yapabilirler. Özellikle altını çizdim kaynağı olmayan, kesinliklik ifade etmeyen, bana ait yorumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Eylül 2024; 15:19:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt
    GAME PASS [ANA KONU]

• iyoki kullanıcısına yanıt
    Ben zamanında bire bir dönüşüm ile 36 aylık almış, sonrasında 45 ve zamlı 109 TL'lik aylık alımlarla 5-6 ay üzerini tamamlamıştım.

Önceki mesajımdaki paylaşımla hediye kodlarla veya aylık satın alımlarla 12 ayın üzerinde uzatılabildiğini ispatlamak içindi. Burada daha önce açtığım bir muhabbetle bende sizin gibi resmi yazıyı alıntılayıp herhangi bir süre kısıtlaması olmadığını yazmıştım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159426098

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Eylül 2024; 15:34:6 >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam peki 11 eylüldeki son microsoft güncellemesinden önce 25 aylık tanımlanan ultimate daha fazla uzatılabiliyor mu peki ben onu anlamadım

İşte onu demek istiyorum, dünkü 1 aylık hediye kodu girerek 26 Aralık 2026 tarihine kadar uzadı (toplam abonelik süresi yaklaşık 27 ay ediyor). Diğer türlü "GPU'da maximum süre 12 aydır, kodunuzu şu tarihten sonra girebilirsiniz" gibi bir uyarı vermeliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 21 Eylül 2024; 15:40:2 >
    Evet acaba 36 aya kadarmı izin verecek tek tek ultimate kodları bassak

Evet, şu an aynen yazdığınız anlaşılıyor...

3 aylık gpu hindistn üzerinden alıp deneyeceğim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyoki -- 21 Eylül 2024; 16:21:51 >
  • Zam haberinin olduğu yazıda mevcuttaki uzun süreli hesapların kısıtlamadan etkilenmeyeceğine dair bir ifade hatırlıyorum. Zira etkileşimin olduğu sırada ilgili yazıda uzatma yapılması öneriliyordu..Yaşayıp göreceğiz..

• Bu frostpunk 2 konsola ne zaman geliyordu?

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Gsmepass app te ayrılacaklarda walking dead ler yok😳

Edit: ayrılacaklarda pc yazıyor sadece, bu sebeple olabilir, ne yani konsolda devam pc den çıkış mı😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 25 Eylül 2024; 16:53:22 >

Vaay ne diyorsun. Ne zaman ayarlamıştın? Önceden değilse kafan rahat bir süre daha, iyisin.

• ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    Bu ay ayarladım ya şükür

Ohooooo. Var ya senden rahatı yok şu an. Nasıl yaptın? Gerçi artık oranı yine düşürmüşler 3/1 mi ne yapmışlar. Xbox Live Gold üyelik kartlarından mı aldın?

• Yeni almayı denedim @iyoki nin verdiği linkten 12 aylık almayı fakat şöyle bir problemim var VPN ile aktifleştirmeye çalışsam bile bu bölgeden alınmamıştır diyor. 2-3 tane VPN denedim olmadı. Sorun neyle alakalı acaba bilen var mı?

• Gressard kullanıcısına yanıt
    Bölgeyi değiştirdiniz değil mi kod girerken ?

• 
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.