Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (867. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: fasakasa , Deswaaa
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.573
Cevap
770
Favori
1.174.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

GAME PASS [ANA KONU]

Game Pass Ultimate yenileme kapalıydı, yenilemeye açayım dedim ve 44,99 TL olarak her ay yenileneceğini söylüyor şu anda sistem. Yani ilk abone oldugum 2022 yılında ki fiyat..

Bakalım kaç ay boyunca bu fiyattan devam edecek ??

Game Pass Ultimate aylık olarak yenileceği için ayrıca başka bir abonelik yaptırmama gerek yok di mi? Game pass aboneliği felan?

Ve evet, beklenen son..

2 senelik game pass sürecinin sonuna geldik.

1 hafta önce 44,99 TL'den yenilemeyi açtıgım hesabım artık aylık 309 TL'ye yükselmiş.

Elveda game pass :/

GAME PASS [ANA KONU]
  • Ben bu Hindistan'dan bir şey anlamadım:)

Standart Pc game passim vardı, devam etmek istiyorum..

Şimdi 12 aylık core alıp sonra onu mu çeviriyoruz ?

• Gamepass'de son durum nedir? Konsol için alacağım, en ucuza nasıl alabilirim? Rehber güncel diyor ama fiyatlar aynı değil biri aydınlatabilirse sevinirim.
  • Xbox store için indirimli oyunları takip edebileceğim konu var mı?
  • merfarkav M kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/125372440

Ayrıca şu web sitesi ve mobil uygulamaları da kullanabilirsiniz

- XB Deals web sitesi (iOS uygulaması da mevcuttur, sitesinde linki mevcut):
    xbdeals.net
    Xbox Games Price Tracker — XB Deals in the official Türkiye Microsoft Store
    https://xbdeals.net/tr-store

- Xb Bargains Android uygulaması:
    play.google.com
    Xb Bargains - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xbox_deals.sales

- XB Store Android uygulaması:
    play.google.com
    XB Store App - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dna.XBStore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 15 Eylül 2024; 2:1:30 >
  • Türk mailim ve türk xbox hesabımın tüm konumları Türkiye olmasına ve ben de Türkiye de yaşamam rağmen store dan alışveriş yapmak istediğim zaman türk kredi kartıyla incorrect region hatası alıyorum konum değiştir diyor çözümü yok mu bunun

edit: halihazırda kullandığım bir gamepass üyeliğim aktif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sartikan -- 16 Eylül 2024; 21:57:7 >
  • Sartikan kullanıcısına yanıt

problemin sebebi türk olman ve türkiye'de doğman, burada yaşaman.

çözüm bilmiyorum belki suri olmayı deneyebilirsin

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    herkes övüyordu the walking deadleri oynamak istiyordum ama artık başka bahara kaldı. hali hazırda başka bir şey oynamaya çalışıyorum zaman oldukça. indirime girerse alıp denerim bu saatten sonra.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt

Ne alaka? Türk kartları ban mı yedi Xbox tarafından?

• Sartikan kullanıcısına yanıt
    Tum bu soylediklerine gore problem alisveris yapmaya calistigin store un bolgesinin farkli olmasi gorunuyor. Turk store dan almaya calistigindan eminsin degil mi?

Ya da bir sekilde bir yerde vpn acik ve kullaniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 18 Eylül 2024; 20:15:12 >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt

Günaydın. Ben 44'den fırladığı gibi bırakmıştım. İyi yapmışsın. Xbox'ı hikayeli oyunlar için kullanmaya devam GAME PASS [ANA KONU] 

• Benim merak ettiğim bir olay var. Çok popüler olmayan bir soru değil tabii, belki burada sorulmuştur bile.

Bu Xbox neden, en azından, kendi çatısı altında yaptıkları oyunların online'ına giriş bedelini ücretsiz (Game Pass gerektirmez biçimde) yapmıyor?

Bencilce bulunacaksa bile bence parasıyla aldığımız oyunların hiçbirinin online'ına Game Pass olmadan giremememiz daha bencilce.

Sizce?

• Maalesef kötü bir haberim var 12 eylülden itibaren geçerli olmaya başlamış ultimate dönüşüm oranı 3:2 den 2:1 e düşürülmüş.
  • iyoki kullanıcısına yanıt

soyguna ve gizli zam yapmaya devam tek yol artık 1 aylık 309 dan ultimate almak herhalde başka yolu kalmadı anladıgım kadarı ile

• asko56 kullanıcısına yanıt
    19 aylık ultimate kod girişi yapılır ancak oda aylık 185 tl ye denk gelmiş olur
  • Kardeşlik tek çare oldu
  • arkadaşlar hindistan game pass'ten oyun almada henüz bir kısıtlama yok değil mi? patlamayalım. 5000 rupi xbox hediye kodu almak için en sorunsuz site hangisi eğer sorun yoksa?

• iyoki kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun :(

Vaktinde şunu 3 5 senelik alanlar yaşadı sahiden. Bunlar gün aşırı bir şey getiriyor. Sonumuz hayırlı olsun bari.

• 
Sayfa: önceki 865866867868869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.