Eskiden uzatmak için 1 ay live gold = 20 gün ultimate ekliyordu diye hatırlıyorum o yüzden 2/3 kalmış aklımda.. |
GAME PASS [ANA KONU] (866. sayfa)
-
-
aynı rusya gibi olması lazım rusya bölgesinde degilsen abonelik veya oyun alamıyorsun aynı olayın gelmesi lazım türkiyeye
-
Bilgisi olan?
-
Biraz karmaşık anlatmışsınız, hangi cihaza neyi nasıl eklediniz? Xbox konsolu mu? Xbox PC uygulaması mı?
Konsol için P1 hakkı 36 hesap diye hatırlıyorum. P2 için bilinen bir limit yok. Bilgisayar için Microsoft Windows hesabı + 1 hesap daha olması lazım.
Detaylı anlatırsanız yanıt alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ekleme: Oyunlar özelinde öyle bir şey yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam pardon bu konu konsol Pc ortak konuymuş ben Pc Game Pass için konuşuyordum :) Demek istediğim Game Pass'a sahip kardeşimin hesabını Microsoft Store hesabı olarak ekledim daha sonra pc için xbox uygulamasından kendi hesabımla giriş yapıp oyunları indirebildim. Ama sürekli hesabınızla store hesabı farklı diye uyarı veriyor. Ayrıca dün de Call of Duty'de denedim Account Mismatch hatası verdi yani denilen gibi Diablo ve Cod gibi oyunlar tek game pass ile iki ayrı hesaptan oynanılmıyormuş.
-
Bahsedilen oyunlar account link. Hesap baglaniyor oyuna. Hesabin kaldirilip baglanilmasida limitlidir. Oyle olmasi normal yani.
Burada PC kardeslik konusu var. Kardeslik metodu oyuna erismenizi saglarken ayni zamanda her benzersiz hesabin kendi alaninda kalmasini saglar, diger turlu kardeslik olmaz. Birisi birisinin hesabindan oynamis gibi olur diger turlu buda kardeslik degil.
-
3 aylık game pass kodunu mevcut hesabımı uzatmak adına ekleyebilir miyim, bir arkadaştan buldum.
-
Yeni bir seçenek, hayırlı uğurlu olssunn
-
Oyun indirimleri başladı %70 %50 indirimler var mağazaya bakın kaçırmayın
-
Hocam o şekilde bağlıyız zaten. Kardeşim kendi hesabı ile store ve xboxa bağlı ben ise sadece storeda onun hesabıyla bağlıyım. Bizden başka da kullanıcı yok dolayısıyla bir limite takılma durumu söz konusu değil. Oyunları indirip oynayabiliyorum ama hesap uyumsuzluğu bildirimi gelmesi sinir ediyor beni sadece ve yarın öbür gün ikimize birden ban atarlarsa diye çekincem de var. Ayrıca ayrı launcher kullanan Diablo ve COD gibi oyunlarda dediğim gibi Activision buna müsade etmiyormuş reddit ten gördüğüm kadarıyla.
-
Sorunuzu çok net bir şekilde cevapladığımı düşünmüştüm. Oyuna girerken zaten hali hazırda Microsoft'un lisans doğrulaması yapılıyor. Battle net ve diğer harici giriş metotları account link üzerinden doğrudan tek hesap üzerinden lisans doğrulaması yapıyor. Hata almanızın veya olmamasının nedeni bu.
Herhangi bir hesap yasaklanması almanız mümkün değil. İllegal bir uygulama değil çünkü. Tabi her halükarda bu tarz konularda sorumluluk sizlerde.
-
bilgisayar icin PC ve ULTIMATE devam ediyor konsola yeni seçenek eklenmiş
-
12 eylülden itibaren pcgamepass standart ilk gün oyunlarına erişemecekti, yürürlüğe girdi mi?
-
Pc icin her türlü erisebilecek.o durum konsollar icin gecerli
hindistan üzerinden üyelik alınıp uzatma ve ultimate yapılabiliyor mu? yapan olduysa hangi adımları uyguladı?
-
Pc gamepass nekadar şuan herşey oynanıyor mu online lazım değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kolay gelsin iki konsolda tek gamepass hesabi ile ayni anda oynaniyor mu
kardeşlikle evet.
Arkadaşlar game pass aboneliğim 5 gün sonra bitecek, Microsoft bu köklü değişiklikleri yapmadan önce ayrı ayrı 1'er yıllık 3 tane live gold kodu almıştım. Şimdi o kodları nasıl kullanmam gerek? Bir önerisi tavsiyesi olan olur mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X