Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (864. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.578
Cevap
770
Favori
1.174.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tşk ederim cevap için , oyunu oynamak istiyordum ama bir yerde takılınca bırakmıştım şimdi devam ederim

• crepeer39 C kullanıcısına yanıt
    Harika oldu ya bu yöntem yaparken takılırsan pm at yardımcı olurum
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    1 sene uzamaz mevcut abonelik olduğu için daha az uzar denesende yine kârlı olursun ama
  • iyoki kullanıcısına yanıt
    Hocam bana özelden yazabilir misin ? Ben sana yazamadım
  • Güzelim nba 2k24 kaldırdılar gamepass den, ama neden? Nba 2k24 yada 2k25 gamepasse gelecek mi bilen var mı?
  • TofixGX kullanıcısına yanıt

Her sene güncel nba 3-4 aylığına sisteme eklenir, yeni nba çıkınca önceki sistemden kaldırılır. Yıllardır bu şekilde yapıyorlar.

• TofixGX kullanıcısına yanıt
    150 liraya düşmüştü aldım, 2k23 de 150 liraya düştüğünde almıştım.
    Tsk ederim.
  • İyoki arkadaşımınki kadar hesaplı olmasada hburada üzerinden 5 aylık ultimate i 1000 tl ye aldım. Taksit olması işime geldi. Gelen mailde 6 aylık core ve 1 aylık ultimate var. Singapur üzerinden aktive edince 5 aylık ultimate oldu. Şimdilik sorun yok gibi
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    Yine iyi hocam hayırlı olsun tr hariç nasıl alınırsa hesaplı oluyor. Tabi şuan en hesaplı yöntem amazonda hindistan üzerinden uzatabilirsinde üzerine sıfır üyelik gibi olmasada uzar 1 aylık koda 20 gün 22 gün uzatır sanırım
  • Amazon india üzerinden 12 aylık game pass core alacaklar 1 aylık ultimatide aynı satıcıdan alsın tr den almanıza gerek yok bilginiz olsun 222 tl ye alırsınız ben tr den almadım sorunsuz 3:2 oranında sıfırdan abonelik 25 ay total her şey 2722 TL
    Hocam Amazon’da taksit çıkmadı dimi?
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt

Taksit çıkmadı çıkmaz zaten ya yurtdışı alışverişi ödeme aşamasında dolar üzerinden yada hindistan rupisi seçeneği çıkıyor hindistan rupi devam o daha ucuz

•   

(bkz: eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek)

aroged
    Xbox banned purchasing games in another region, activating codes with VPN and changing regions
    https://www.aroged.com/2024/09/07/xbox-banned-purchasing-games-in-another-region-activating-codes-with-vpn-and-changing-regions/
  • Hassas Kantar kullanıcısına yanıt
    Haha yapma yapmaa😂😂

İlk kez ile neyi kastediyorsun hocam.

Senin daha önce gamepass üyeliğin hiç yok muydu ?

Yoksa 3:2 olsun diye yeni microsoft hesabı mı açtın ?

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    Benim yoktu hiç yoktu cihazıda yeni aldım aboneliğide yeni aldım
  • Ben yıllardır kullanıyorum, o zaman ya yeni hesap ya da 3:1 öyle mi ?

• 
Sayfa: önceki 862863864865866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.