beyler 3 eylül'de 2 senelik game pass sürecim bitiyor, ne yapmam lazım yenilemek için? |
GAME PASS [ANA KONU] (862. sayfa)
-
-
Bende yeni üyelik alacağım amazonda hindistan üzerinden alınıyormuş ama nasıl yapılıyor bilmiyorum ilk kez alacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mevcut üyeliğini uzatmak için 1 ay tek tek alarak uzatabiliyorsunuz. Üyelik bittiyse eğer 3-4 kez core üyelik alıp sonra ultimate alarak 1 seneye çeviriyorsunuz diye biliyorum.
-
Hindistan üzerinden alınan kodla nasıl 12 aylık yapabilirm
Kod işini bilmiyorum ama 12 aylık kodun varsa muhtemelen kodu girdiğinde 12 ay aktif oluyordur herhalde.
-
hindistandaki ultimate hesabına eklenince ultimate olarak uzar mı?
-
209 TL olan aylık PC gamepass otomatik 150 TL çekiyor neden acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son 150'den almışsanız yinelenen ödemede ilk ay eski fiyatından sonraki aylar ise yeni fiyatından çeker.
Edit: bir arkadaş özelden sormuştu, cevabı buraya da yazayım ihtiyacı olan bilgilenmiş olur:
Genel kaide öyledir. Otomatik ödeme talimatı vermiş müşteri yapılmış zama itiraz edip "haberim olmadı" falan demesin diye ilk ay eski fiyattan çekilir.
Netflix gibi stream servisleride öyle hareket eder. Netflix en son zamı önceki ay açıklanmıştı ama benden bu ay zamlı fiyattan çekim yaptı. Şu haberin sonunda da yazıyor zaten: mevcut aboneler mail ile bilgilendirilip 30 gün sonra zamlı fiyat uygulanacak diye: https://medyascope.tv/2024/07/09/netflix-uyelik-ucretlerine-yuzde-30-zam-iste-son-fiyatlar/
Ayrıca sayfada üç yıl önce 45 TL'den Game Pass Ultimate alıp yinelenen ödemeyi kapatmamış bir arkadaş süresi dolduğunda yine 47 TL çektiğini belirtmiş. Sonraki ayı takip edeceğini de yazmıştı. Bir de ona sorun isterseniz: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159195938
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Eylül 2024; 17:54:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye kartım var, fatura adresim de Türkiye, şu an Estonya'da yaşıyorum ancak Türk vatandaşıyım. Ama eşimin Türkiye hesabından buradaki internet ile yapamıyoruz yanlış bölge bu bölgeden alamazsınız bu hizmeti diyor. VPN ile de olmuyor 3 farklı VPN denedim. Bir arkadaştan rica ettim, kart ekli zaten sadece satın ala tıklayacak Türkiye'den, ona da şimdi yanlış bölge diyormuş Türkiye'de olmasına rağmen. Nasıl çözülecek bu sorun? İyice saçmalamaya başladılar. PC için almaya çalışıyoruz, bu hatayı konsoldan vermiyor ancak konsoldan da PC için alamıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaximillianFoe -- 5 Eylül 2024; 23:55:3 > -
Konsolda Edge browser ile denediniz mi?
Durum hala devam ediyor.
Ağustos ve Temmuz aylarında 47TL olarak kartımdan çekim yapıldı.
-
Mantıklıymış, olabilirdi ama şöyle bir şey yaptık, bende Ultimate var konsolda, onun bilgisayarında Aile olarak ekledim kendimi, paylaşabiliyormuşuz üyeliği. Aynı anda da oynayabiliyoruz.
Aile üyeliğinin oyun hakları konusunda bir faydası olmadığını biliyorum. Bir ara Microsoft yazdığınız manada Aile Üyeliği beta testi yaptı ama sonra kaldırdı diye biliyorum. Aile üyeliğinin şu hali ile daha çok küçük çocukların oyun alım ve kontrolünü sağlama adına kullanıldığını düşünüyorum.
Diğer yandan Windows PC'de kullanıcı olarak sizin Ultimate'lı hesabınız girilmiş ise o bilgisayar Microsoft hesabınıza aynı konsol gibi işlenmiş, doğal olarak sizin cihazınız olarak kayıt olmuş oluyor (Microsoft hesabınıza girip cihazlarım kısmından kontrol edebilirsiniz). Hali ile orada da Xbox uygulaması üzerinden Game Pass oyunları aynı anda oynanabilir. Bunun haricinde kullanıcı olarak girilmemiş olsada Microsoft Store'a Ultimate'li hesabınız girildiği zaman aynı şekilde oyun oynanabildiği yazıldı burada. Yani kullanıcı hesabı ile Microsoft Store hesabı farklı olabiliyormuş gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 6 Eylül 2024; 13:20:54 >
Var ben aldım şuan uyguluyorum hatta
Maşallah devam.
-
Aylık ve otomatik ödeme açık hesaplarda 18 Eylül'e kadar geçerli fiyattan çekim edecek diye anlamıştım zam haberleri çıktığında..
-
Hindistan üzerinden 12 aylık core alıp deneyen oldu mu?
-
Bende merak ediyorum
Game Pass Ultimate yenileme kapalıydı, yenilemeye açayım dedim ve 44,99 TL olarak her ay yenileneceğini söylüyor şu anda sistem. Yani ilk abone oldugum 2022 yılında ki fiyat..
Bakalım kaç ay boyunca bu fiyattan devam edecek ??
Game Pass Ultimate aylık olarak yenileceği için ayrıca başka bir abonelik yaptırmama gerek yok di mi? Game pass aboneliği felan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X