|
GAME PASS [ANA KONU] (860. sayfa)
-
-
Evet orda dönüşüm düşük, en mantıklısı üyelik olmayan hesapta yapmak aylık ultimate olandan 100 tl daha uyguna geliyor sadece şuan ki dönüşüm hali ile ama sıfır hesapta daha uygun olur -
Tek artısı 36 aya kadar uzatabilmek gibi şuan -
Kendi boş fikirlerini kendine sakla millete empoze etmeye çalışma. Varsa kanıtların buyur paylaş. Ben yöntemi yapan arkadaşı şahsi olarak tanımıyorum ve yöntemide yapmayı bilmiyorum. Kendisine arkadas aracılığıyla ulaştım ve yardımcı oldu. Herkese de çekinmeden de öneririm. Çünkü yöntem yasal ve sorunsuz. Zamanında burada AAA oyunları vpn üzerinden Arjantin den aşırı ucuza alıyorduk bu da ona benzer bir şey. Tabii microsoft sonradan alımı kapatmıştı.
-
Mevcut üyeliği olan hesaplarda dönüşüm oranı 3:1, gamepass üyeliği bulunmayan hesaplarda 3:2 imiş. -
Mayıs 2026 ya kadar aboneyim. Gerisine bakarım artık. Teşekkürler.
-
Senin avantajın o paraya 3+1 ultimate e dönmesi -
Evet hiç olmayan için daha avantajlı şuanda -
quote:
Orijinalden alıntı: warchief46
Mevcut üyeliği olan hesaplarda dönüşüm oranı 3:1, gamepass üyeliği bulunmayan hesaplarda 3:2 imiş.Uzatmak isteyen için aradaki 20 lira fark için rupi mupi uğraşılmaz ... 300+300 üstüne eklemeye devam :)
-
Ay başına 100 tl karınız var -
Hiç gamepass üyeliği bulunmayanlar için bu yöntem daha iyi bu şekilde 25 aylık gibi bir gamepass üyeliğini 2800 gibi bir fiyata alacaksınız -
core un 13 ayla sınırlı olmadığı bir ülke hesabı ile ucuza gelir yapanlar var bende yapacaktım Türkiye hesabında meğerse 1 yıllık core sınırı varmış yapamadım
özetle atıyorum Amerika a bağlı bir Microsoft hesabına hindistan keyi olarak 3 yıllık core alıp üzerine ultimate ekleyerek ucuza getirebilirsiniz -
Arkadaşlar devam eden ultimate üyeliği hangi sayfadan veya nereden uzatıyoruz? Bir ay bir ay alıp uzatmak istiyoruz,
Bir de şuan süreyi uzatmak istersen eski fiyattan mı para kesiyor? -
Hocam orda 12 aylık Konsol için Xbox Game Pass var mı varsa fiyatı nedir ? Onun dönüşüm oranı 3:2 olarak geçiyor onun değerlemesi yapılabilir
-
Ben arkadaşın dediği gibi Amazon Hindistan'dan baktım. Orada yok hocam. -
hocam yöntemi bir anlatabilir misiniz benim hiç üyeliğim yok. Sadece amazon hindistandan 3 tane 12 aylık core 1 tane ultimate alıcam. İlki 12 ay ikinci ve üçüncü 4+4 ay şeklinde gelicek +1 de ultimate 21 ay mı olacak
-
3 adet 12 ay core gamepass alınacak bunlar hesaba tanımlandıktan sonra üstüne 1 aylık ultimate gamepass 1 ylık alınıp dönüşüm sağlanacak 25 ya da 26 ay gamepass yapmış oalcaksınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X