amazon.in/dp/B0CV4HYN8T/ref=twister_B0D2J252JS?_encoding=UTF8&psc=1 12 ay core gamepass olan amazon linki |
GAME PASS [ANA KONU] (861. sayfa)
-
-
üste bir arkadaş tr de 13 aydan fazla core uzatılamadığından bahsetmiş gördün mü? bu şekilde uzatabilen var mı?
-
12 aylık 1 den fazla alınamıyor limitli sanırım 3 tane aldırmıyor
-
tek tek alımda sıkınt olmuyor galiba
-
Denediniz mi?
-
Gamepass Ultimate alanlar EA Play'in oyunlarına sınırsız erişebiliyormu? mesela dragon age veilguard, FC 25 veya F1 24 oyunlarına saat sınırı olmadan oynayabiliyormudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 29 Ağustos 2024; 20:25:5 > -
Hayır.Yeni çıkan oyunlarda 10 saat sınırı var
-
Yok denemedim bir emin olamadım tam yapan olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bunu pc gamepass tr hesabımıza alabilirmiyiz ?
Ubi+ alıp star wars oynayabiliyor muyuz pcde? 1 aylık üyelik aldım
-
Xbox PC uygulaması üzerinden oyun yükleyemiyorum. Sürücü seçme kısmında yükleme butonu çıkmıyor. Daha önceden sorunsuz yüklüyordum ama bugün yükleme yapmak istediğimde bu sorunla karşılaştım. Tüm oyunlarda aynı sorun var.
Çözüm bilen var mı?
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156871121
Şu konuya bakın bir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sabah güncelleme gelmiş, güncellemeyi yapınca düzeldi hocam. Teşekkür ederim.
-
Merhabalar şuan 1 yıllık gamepass nasıl alabilirim eskiden 3 yıllık aliordum şimdi neyapicaz :)
Merhaba arkadaşlar Xbox PC uygulaması üzerinden oyunları (tıpkı steam yada epic'de olduğu gibi) kategorize edemiyor muyuz ?
Steam yada Epic uygulamasında bitirdiğim oyunları tek bir klasörde gruplandırabiliyordum, Xbox Pc uygulamasında göremedim böyle bir şey.
Diğer başlığa yazdım ama orası ölü sanırım buraya yazdım bende, selam.
-
Şu tatil aylarında konsolundan veya bilgisayarından ayrı kalmak durumunda kalmış Game Pass abonesi, Bonus kart sahipleri; şu mesajımı okumanız menfaatinizedir:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159469157
Merhabalar. İlk kez Xbox Series S aldım. Gamepass’e herhangi bir ucuz yoldan üye olma şansımız var mı, yoksa tüm yöntemler bitti mi?
bu soru en az elli kere soruldu forumu okuyun yukarı doğru.
Bu xbox cloud oyunlarını oynamak için P1 mi yoksa P2 hakkına mı sahip olmak lazım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X