DH yönetimi yıllardır bir sürü zaafiyet içinde. Yıllardır dediğim öyle 3-5 değil. Nerden baksanız 10 yıl. Çok şey var söyleyecek de, gerek yok. Zamanında kendi isteğimle ayrıldım, hiç pişman değilim. |
GAME PASS [ANA KONU] (859. sayfa)
-
-
Yapan kişiye kefilsiniz yani.
Bu kadar iyi tanıyor musunuz?
-
Benim yazdıklarım gözükmüyor mu acaba hala daha tartışma dönüyor anlamadım işlem basit ve normal key alıp gireceksiniz bitti gitti her işlem sizde zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne kadara mal oluyor?
-
Arkadaşım güvenmiyorsan almazsın bitti gitti. Ben 15 yıllık profilimi verdim diyorum. Ha kendi profilini vermeye çekiniyor musun? Ayrı hesap aç ona aldır ne diyim. Bak üsttekı arkadaş kendince çözmeye çalışmış vpn ile Hindistan üzerinden. Zaten aranızda yöntemi yapmayı çözen olursa burada paylaşırsınız herkes uygular.
-
Dolandırıcıyı hala banlamıyorlar komedi forum
-
Bu olay sıkıntılı ve sizin olayın içinde olduğunuzu düşünüyorum.
Bu bir şebeke olayına benziyor.
Burası bir paylaşım forumu.
Sizin müşteri bulma ve mucize bir yöntem satma yeriniz değil.
-
Arkadaşlar dikkat eski Dh hesaplarını çalıp dolandırıcılık yapanlar var. Eski olmalarına kanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 28 Ağustos 2024; 12:0:26 > -
Birazdan yazacağım amazondan aladigim keyin gelmesini bekliyorum, eklenen süre ve fiyatını görsel olarak paylaşacağım burda
Adam bizi yiyor direk engelledim agır dolandırıcı kanmayın arkadaşlar plati ru dan adamla anlaşmışlar rus ile hesaba dolduruyor komisyon alıyor kim sana 11 binlik malı 2300 e verir nerde görülmüş fiyat belli içerk belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam diğer arkadaşı bilmem ama o fiyata oluyor kendinizde alabilirsiniz
amazon hindistan yöntemini deneyeceğim.
iki sıkıntı var.
- Amazona kayıtlı olmayan telefon numarası
2. Hindistan vpn
-
Şu arkadaş neden ceza almış bi anlatsın da tanıyalım... Durup dururken ben kovuldum onları da kovun diyerek girdi olayın içine
böyle atın bunları forumdan deyince atıldıgı günler devam mı ediyor la ?
-
Adam gibi yönetici olmadığı için herkes birbirine sallıyor istediği gibi böyle saçmalık görmedim.
-
Hocam sizinkinde sıkıntı olmaz zaten sizinki yasal bu 2300 e 36 ay yaptım diyor imkansız sizikisi gene 5000-6000 tutar 36 ayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2000 rupi 800 TL
800x4= 3200 yıllık yapar.
Düzeltme:
800x3 = 2400 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 28 Ağustos 2024; 12:18:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X