Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (858. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.619
Cevap
773
Favori
1.178.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yazayım bari buraya, olay şu amazon Hindistan üzerinden( kendi hesabınız olabilir önemi yok) Hindistan adresi ile gamepass core keyi alıyoruz 1-6-12 şeklinde satılıyor, ödeme olarak kendi kartınızı kullanabilirsiniz, mailinize gelen keyi sonrasında Hindistan vpn üzerinden bağlanarak hesabınıza reedem code ederek ekliyorsunuz, olay tamamen bu kadar basit ya da sıfır hesap acilacaksa yine aynı şekilde 3 tane 13 aylık 1 tane 1 aylık ultimate ile de dönüşüm yapılabilir. Ben kendim emin olmak adına 1 aylık alıp denedim üzerine ekledi şimdi 12 aylık alıp birdaha deneyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt

Benim profilime 9 adet 3 er aylık ultimate kod alarak yapıldı senin yazdığın gibi 1-6-12 söz konusu değil.

Gamepass Core alarak Ultimate üyeliği nasıl uzattınız?

• warchief46 W kullanıcısına yanıt
    Uyeligim hali hazırda var zaten gamepass core olan keyi ekleyince üstüne dönüşümle uzadı

• 1 aylık gamepass core keyi 22 gün olarak uzattı ultimate süresini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrt -- 28 Ağustos 2024; 11:22:30 >

Ultimate üyeliğinizin üzerine 1 aylık core girdiniz, 22 gün uzattı yani. Doğru mu anlamışım?

• Adamlara profilimin işlem geçmişini attık hala inanmıyorlar anasını satayım. Tipik kendi yapamayınca iftira atıp milleti yalandan örgütleyen yurdum insanı profili. Buradan 2 arkadaş bana pm attı yöntemi yapan arkadaşa yönlendirdim ve şimdi bana teşekkür ediyorlar.

TEKRAR EDİYORUM! YÖNTEM %100 OLARAK VPN ÜZERİNDEN MICROSOFT DAN ALIM YAPILARAK YAPILIYOR. BAN OLAYI KESINLIKLE YOKTUR! TÜRKİYE DEKİ EN DEĞERLİ PROFIL BENDE VE BENDE BU YÖNTEMLE ÜYELİĞİMİ 3 YILA KADAR UZATTIM.

ÇOK BİLEN ARKADAŞLAR YÖNTEMİ YAPMAYI BULSUN FORUMDA PAYLAŞSIN HERKES YARARLANSIN BOŞ LAFLARA KARNIMIZ TOK!

Aynen o şekilde uzattı

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Arkadaşım sen ne sorunlu adamsın ogluşum adam sizi ayakta yedi haberin yok

1.adam diyor keyi göremiyorum kullan diyorum palavra

2. hesabı niye istiyor key ise yani adam hiç bir zaman senin hesabıan girmiyor aracı giriyor

3. aracı şahıs rusya üzerinden girip patlattıgı kartlar ile hesabına dolduruyor bu kişi ise komisyonunu alıyor

4. sitesi ise plati .ru adlı site satışı var login istiyor satıcı isteyen kontrol edebilir yöntem dedigi bu hesaba ekliyor 3 ay 3 ay ok

Teşekkürler. 12 aylığı da deneyince haber verirseniz çok sevinirim.

Birazdan deneyeceğim buraya atarım uzayan süreyi, suan ki üyelik sürem bu GAME PASS [ANA KONU]

• Bu işte bir sıkıntı var. Alacak olanlar dikkatli olsun.

Ben çalıntı kredi kartı veya platiru keyleri olduğunu düşünüyorum.

Çok dikkatli olun.

• 
Sayfa: önceki 856857858859860
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.