< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (858. sayfa)
-
-
Benim profilime 9 adet 3 er aylık ultimate kod alarak yapıldı senin yazdığın gibi 1-6-12 söz konusu değil.
-
Gamepass Core alarak Ultimate üyeliği nasıl uzattınız?
-
Uyeligim hali hazırda var zaten gamepass core olan keyi ekleyince üstüne dönüşümle uzadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 aylık gamepass core keyi 22 gün olarak uzattı ultimate süresini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrt -- 28 Ağustos 2024; 11:22:30 >
Ultimate üyeliğinizin üzerine 1 aylık core girdiniz, 22 gün uzattı yani. Doğru mu anlamışım?
-
Adamlara profilimin işlem geçmişini attık hala inanmıyorlar anasını satayım. Tipik kendi yapamayınca iftira atıp milleti yalandan örgütleyen yurdum insanı profili. Buradan 2 arkadaş bana pm attı yöntemi yapan arkadaşa yönlendirdim ve şimdi bana teşekkür ediyorlar.
TEKRAR EDİYORUM! YÖNTEM %100 OLARAK VPN ÜZERİNDEN MICROSOFT DAN ALIM YAPILARAK YAPILIYOR. BAN OLAYI KESINLIKLE YOKTUR! TÜRKİYE DEKİ EN DEĞERLİ PROFIL BENDE VE BENDE BU YÖNTEMLE ÜYELİĞİMİ 3 YILA KADAR UZATTIM.
ÇOK BİLEN ARKADAŞLAR YÖNTEMİ YAPMAYI BULSUN FORUMDA PAYLAŞSIN HERKES YARARLANSIN BOŞ LAFLARA KARNIMIZ TOK!
-
Aynen o şekilde uzattı
Arkadaşım sen ne sorunlu adamsın ogluşum adam sizi ayakta yedi haberin yok
1.adam diyor keyi göremiyorum kullan diyorum palavra
2. hesabı niye istiyor key ise yani adam hiç bir zaman senin hesabıan girmiyor aracı giriyor
3. aracı şahıs rusya üzerinden girip patlattıgı kartlar ile hesabına dolduruyor bu kişi ise komisyonunu alıyor
4. sitesi ise plati .ru adlı site satışı var login istiyor satıcı isteyen kontrol edebilir yöntem dedigi bu hesaba ekliyor 3 ay 3 ay ok
-
Teşekkürler. 12 aylığı da deneyince haber verirseniz çok sevinirim.
-
Bu işte bir sıkıntı var. Alacak olanlar dikkatli olsun.
Ben çalıntı kredi kartı veya platiru keyleri olduğunu düşünüyorum.
Çok dikkatli olun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X