|
GAME PASS [ANA KONU] (876. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter Morganböyle bir hata alıyorum sürekli. hesapta 2 cihaz kayıtlı sadece. ne yapmak lazım
var mı bilen?
-
bu hindistan olan windows gamepass için olmuyor mu?
-
Arkadaşlar bir abimin cihaz hesabında Gamepass üyeliği bulunmasına rağmen oyunlara girerken Aboneliğiniz sonlanmıştır şeklinde uyarı veriyormuş. Böyle bir durum neden olur nasıl düzeltebiliriz.
-
Gamepass bildiğin nimet aylık 200 liraya black ops 6 MW 3 yakında çıkacak Stalker ve niceleri black ops 6 için sürekli oyundan atıyor diyorlardı campaingi bir çırpıda bitirdim ne atma ne donma -
Anladığım kadarıyla;
Bilgisayardan (konsoldan da yapabilirsiniz sanrım)
Xbox sayfasına girin, oradan hesap resminize tıklayın, oradan da microsoft hesabım ı seçin.
Sol taraftan cihazlar kısmını seçip ekli cihazlardan seri numarasına göre sizin olmayanları kaldırın.
Bir de hesabınızı kurduğunuz xbox ların hepsinde cihazı ev xbox ım (home xbox/pri) yapmayın.
Sonra hesabı silseniz bile ayarlardan kaldırmadığınız için o cihaz sizin hesabınıza bağlı kalır.
Bunun da yıllık 5 cihaz limiti var.
Bu şekilde çözmezse yine hesap ayarlarında bir yerde (güvenlik olabilir, ezberimde değil tam yeri)tüm cihazlardan çıkış yap seçeneği var.
Onunla çözersiniz sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 14 Kasım 2024; 17:57:41 > -
Stalker 2 pc gamepass ön yükleme bende görünmüyor açılmadımı henüz? -
-
Ultimate hesabım 6 ay sonra bitiyor. En uygun hangi ülkeden ultimate alınıp hesabımın üzerine eklenebilir. -
Oluyor -
Şimdi gamepass alacağım TR hesabım için kate kulle var mı ucuza getirmek için ?
-
Hanımlar beyler, hoş geldiniz.
Kalkışa hazırlanırken lütfen kontrolcülerinizin veya klavyelerinizin hazır olduğundan, atıştırmalıklarınızın elinizin altında ve koltuklarınızın oyun pozisyonunda olduğundan emin olun.
Microsoft Flight Simulator 2024'ün artık kalkış için hazır ve oynanabilir olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz!
Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve gökyüzünün keyfini çıkarın. İyi uçuşlar
-
Remnant kaldırılmasına üzüldüm, bitirmeyen varsa bence oynasın. Souls like türü.
-
Bu aralar gözümü hangi oyuna iliştirsem Game Pass kaldıracak oyunlar listesine giriyor.
Geçen ay Like a Dragon: Ishin! ve Like a Dragon: Gaiden
Bu ay Remnant: From the Ashes.
Like a Dragon oyunlarını sıkıştırıp hallettim ama Remnant yetiştiremem gibi duruyor.
Yetişemeyecekler için PS: Remnant: From the Ashes, Epic Games'te daha önce ücretsiz verilmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NHCanX -- 20 Kasım 2024; 15:10:10 > -
Bunu bende merak ediyorum yeni yil zamlari gelmeden kalan sürenin üstüne ekleme yapabileceğimiz en ucuz yöntem nedir bilen cevaplarsa herkes fayladansin. Teşekkürler şimdiden.
-
Stalker 2 bugün kütüphaneye eklendi.
Not: ~155 GB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 21 Kasım 2024; 0:29:4 > -
Hocam konsol için almak istiyorum, hindistan icin detaylı anlatım yapan bir link var mı? -
Heyecanla beklenen 2 oyun da patlamış görünüyor, ne üzücü ya..
Bir de GP uygulaması üzerinde Stalker 2 defa hata verip baştan başladı, allahtan çok fazla inmemişti. Çok eleştiriliyor içerik olarak ama yine de bakacağım. Olmazsa yama vb ile düzelecekse o arada önceki 2 oyunu oynarım belki.
FS2024'te en güzel şey FSX gibi kariyer modu olacaktı. O da internetten çekiyormuş galiba her şeyi, adam gibi çalışamıyor. Ben de açtığımda mouse takılıyordu devamlı.
-
Pcde de kardeşlik oluyor mu acaba? İki Pc bir gamepass hesabını sorunsuz kullanabiliyor muyuz?
Gamepass PC ve Ulitmate arasında bir fark var mı? (İkimizde de konsol yok)
Birde tüm gamepass alma yöntemleri bitti mi acaba? Ucuz alma yönetimi var mı?
-
Bilgisayar kardeşlik için şöyle bir şey varhttps://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ve-oyunlari-bilgisayarda-kardeslikle-kullanmak--155029271
İlgili abonelik açıklamasında arasındaki farklar yazıyor. Birisi platform özeli ötekisi tümünü kapsıyor. Aylık aboneliği kardeşlik yapmak haricinde pek bir şey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X