Minecraft Dungeons (v1.4.6.0) indir https://www.mirrored.to/files/1CHIINWT/Minecraft_Dungeons_1_4_6_0_TR_yama_gamepass.rar_links yukarıda anlattığım yol ile oyunu yedekleyin sadece yedekleme bitiminden sonra xbox app den oyunu kaldır sil diyoruz. burası önemli oyunun silinmiş olması lazım pc den yapa bilmek için yedeklediğimiz oyun klasörüne TR yama dosyası içindekileri kopyalıyoruz. sonra sırası ile başlat > ayarlar > günceleştirme ve güvenlik > sol yanda geliştiriciler için tıklıyoruz geliştirici modu altında herhangi bir kaynak uyguluması yükle seçeneyini açık konuma getiriyoruz. herşey bitikten sonra oyun yedeklediğimiz klasörü içinedeki gamepass_mod.bat dosyasını yönetici olarak aç diyoruz. oyun yüklenmiş olur başlat > kısayol yada gamepass app den giriş yapa bilirsiniz savedata ve bulut save çalışır. not:çeviri bana aitir ve %100 çeviridir. eksik yanlış yer bulursanız resmini çekin düzeltirim. _ |
Xbox Game Pass PC Oyunlarına Türkçe Yama ve MOD ekleme Anlatım. (8. sayfa)
-
-
Darksiders Genesis (1.2.0.0)
indir
https://www.mirrored.to/files/U8YPBZX4/Darksiders_Genesis_1_2_0_0_TR_yama_v2_gamepass.rar_links
yukarıda anlattığım yol ile oyunu yedekleyin sadece
yedekleme bitiminden sonra xbox app den oyunu kaldır sil diyoruz.
burası önemli oyunun silinmiş olması lazım pc den yapa bilmek için
yedeklediğimiz oyun klasörüne TR yama dosyası içindekileri kopyalıyoruz.
sonra sırası ile
başlat > ayarlar > günceleştirme ve güvenlik > sol yanda geliştiriciler için
tıklıyoruz geliştirici modu altında herhangi bir kaynak uyguluması yükle
seçeneyini açık konuma getiriyoruz.
herşey bitikten sonra oyun yedeklediğimiz klasörü içinedeki
gamepass_mod.bat dosyasını yönetici olarak aç diyoruz.
oyun yüklenmiş olur başlat > kısayol yada gamepass app den giriş yapa bilirsiniz
savedata ve bulut save çalışır.
not:çeviri bana aitir ve %80 civarı bitmiştir sadece lore ve skill lerin açıklamarı kalmıştır.
eksik yanlış yer bulursanız resmini çekin düzeltirim. çeviri GPT-3 openAI ile yapılmıştır oynadıkça bulduğum hataları güzelterek güncellerim.
yama sadece gamepass sürümü içindir.
steam ve gog sürümü için aşağıdan indire bilirsiniz
@sinnerclownsinnerclown çeviri yapıyormuş aşagıdan takip ede bilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/darksiders-genesis-turce-yama-calismasi-askida--145696943
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 11 Ekim 2020; 15:27:34 >
-
rica etsem crusader kings 3 el atabilirmisiniz..
-
quote:
Orijinalden alıntı: khlestovrica etsem crusader kings 3 el atabilirmisiniz..
çeviri sürüyordu o oyunun bittimi çevirisi
-
Crusader Kings III (1.077.0)
indir
https://www.mirrored.to/files/1D3TNAZP/Crusader_Kings_III_1_077_0_TR_Yama_mod_gamepass.rar_links
Strategyturk Türkçe Yama 1.1b 29.09.2020 sürümüdür.
oyun launcher ını açın modlar seçmesinden modlama araçlarını açın
bir mod oluştur seçin isim sürüm dizin i TR_yama yazın üçünede
etiketler den hepsini seçin oluştur diyoruz sonra launcher kapatıyoruz
belgelerim den \Paradox Interactive\Crusader Kings III\mod
konumuda mod klasörünün içindeki TR_yama klasörüne içine indirdiğimiz
TR yama dosyalarını atıyoruz. oyun launcher tekrar açtığımızda modlarda yama görünür.
TR yama takip ve güncellemeler için.
https://forum.strategyturk.com/konu-crusader-kings-iii-turkce-yama-indirme-konusu-1-4-100
-
Nasıl bir kralsın ya helal olsun -
Çok çok teşekkürler. Yamaları nasıl game pass'e uygun hale getirdiğini de anlatabilir misin?
-
Hocam eu4 de el atabilirmisiniz
-
Ori oyunlari icin yama mevcut mu acaba gamepass. Birde katana zero olsa tadindan yenmezdi.
-
Hocam çok güzel olmuş Plague Tale için denedim, oldu. Oyunu henüz denemedim ana menü vs. Türkçe'ydi. Türkçe karakterler yok ama bu sizden dolayı olan bir problem değil o yüzden buna lafım yok. Sadece birkaç ekleme yapmak istiyorum.
-Oyun dosyalarına bir saat benim gibi windowsapp içinden ulaşmaya çalışmayın. Oyunu bir kez açıp save oluşturduktan sonra linux reader programının ekranında normal hdd de değil diğer yeni gelen hafıza seçeneklerinde (boyutu oyun boyutundadır) oyunu seçiyorsunuz.
-Gamepass_mod u yönetici olarak çalıştırğınızda kırmızı bir yazı gelip direk cmd kapanıyorsa yönetici olarak çalıştırmadan direk açın, ben de öyle oldu en azından
-
Merhabalar Rage 2 İçin yama oluyor mu acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: StepieMMerhabalar Rage 2 İçin yama oluyor mu acaba?
oyunun TR yaması yok galiba sanırsam
-
Evet ben de şimdi farkettim bir sitede var ama kolpaymış -
Hocam bu oyunu silip sonra gamepass_mod.bat ile hallediyorum oyun xboxda gözüküyor tıklayınca şu tarz bir hata alıyorum
-
Yamalar için teşekkürler. Gpt 3 ün nimetlerini seninle tanıyoruz ve kullanıyoruz :)
Yukarında anlattığın yolu uygulayarak Outer Worlds türkçe yama yükledim ve oynuyorum ancak No Man's Sky ne yaparsam yapayım şu hatanın önüne geçemedim. Neyi yanlış yapmış olabilirim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: lamelessYamalar için teşekkürler. Gpt 3 ün nimetlerini seninle tanıyoruz ve kullanıyoruz :)
Yukarında anlattığın yolu uygulayarak Outer Worlds türkçe yama yükledim ve oynuyorum ancak No Man's Sky ne yaparsam yapayım şu hatanın önüne geçemedim. Neyi yanlış yapmış olabilirim?
yedek lisanslama sorunu var galiba tekar gamemod_bat dosyasını çalıştır hata veriyorsa normal olarak çalıştır.
yedek klasörde boşluk türkçe karakter olmasın
-
quote:
Orijinalden alıntı: StepieMHocam bu oyunu silip sonra gamepass_mod.bat ile hallediyorum oyun xboxda gözüküyor tıklayınca şu tarz bir hata alıyorum
oyunun yedeği oldugu klasör ü farklı bir yere koyala mesela d:/metroll/ gibi ordan tekar bat çalıştır xbox app sil ilk önce oyunu
-
Hocam Minecraft dungeons için ".pak" dosyasını nasıl editlediniz? -
Hocam grim fandango gelir mi:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X