|
Xbox Game Pass ücretleri artmaya devam edecek
-
-
Belirli bir kitleye/pazara ulaşana kadar fiyatı ucuz tutup, kitle kazanıldıktan sonra fiyat yükseltmek maalesef her firmanın yaptığı bir şey.
Hele ki Microsoft'un Activision için ödediği para düşünülünce, bu parayı çıkarmak için acele etmelerine hiç şaşırmıyorum.
Ülkemiz pazarı için durum daha da vahim tabi. Dolar bazında fiyat arttıkça, kur yüzünden bize dönüşü çarpan etkisiyle oluyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 12 Temmuz 2024; 11:06:21 >
-
Ben boş vaktim olunca, oyun da varsa 1 aylık alıp oynayıp kapatıyorum. Sürekli üyelik almak gereksiz artık bu fiyatlara
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
artmazsa adam değil. :D milleti alıştır sonra bunu yap siyonstmikrosof tan ne beklenir ki zaten :D
-
oyunlarda ateş pahası, şimdilik çoğu kişi uzun zaanlı üyelik aldı ülkemizde etkilenmiyor bir iki seneye konsolları satmaya başlarız.
-
Satalım bütün konsolları kurtulalım. Fitgirl'ün muhafızları olalım.
Imagine all the people
Cracking game in peace
-
Uzun süreli uyguna nasıl alırız? Eskiden 2 yıl önce 1 yıllık 300-400 tlye almıştım. Geçen sene 1000 tl ye aldım, (keşke 3 yıllık yapsaydım). Şimdi aylık 210 tl ödüyorum. Varsa bir yolu 1-3 yıl arası alayım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam benimde bu hafta bitecek 3 yıllık nasıl ve ne kadara alabiliriz en ucuz acaba bilen birisi aydınlatabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyonist microsoft’u bırak, Filistin Game pass’e katıl o zaman kanka 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ney ney ney? Artmaya devam edecek derken?
-
309 TL den 3 seneye tamamlamanız gerekiyor. Artık eskisi gibi ucuza 3 senelik alma devrini bitirdiler
-
Eskiden konsollar bizim ulkemizde bile ucuz sayiliyordu , simdi en pahalilardan olmaya aday...
-
İyi olmuş çıktığı günden beri gıcığım şu servise. Elin 3 kuruşluk şoparına da tüm oyunları çıktığı gün oynatmazsın, deli saçmalığı bu. Umarım fiyatı daha da artmaya devam eder, iyice yok olur gider türkiye piyasasından.
-
Zaten çöp pass'tı 1 senelik aldım ucuzken kenarda dursun diye girip 10 kere oynamamışımdır adam gibi oyun yok daha kütüphanesinde.
-
Kimse de dememiş: "Son kale de yıkıldı."
Artık 2000'li yıllara dönüş yaşayacağız sanırım, yine bir korsan oyun torrent dönemi oluşacak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her halde artacak. Önce ucuz ile seni cezbediyor, sonra basıyor zamı. Ayrıca Blizzard'a o kadar para ödediler ki (bence boşa ödediler) bunun parası çıkması lazım.
-
Thank you for being an Xbox Game Pass Ultimate member. We are planning to update our prices to address changing market conditions. This price change allows us to continue to bring you more value and great games for the very best gaming experience. Starting 12 September 2024, you will be charged £14.99 plus applicable taxes every recurrence period unless you cancel up to two days prior to your next scheduled payment date. You can manage your subscription, how you pay, or cancel your subscription by visiting your Microsoft Account here.
zam geldi geçmiş olsun
-
Alıntı
metni:Phil Spencer servisin sunduğu değere göre halen çok düşük fiyatlarda olduğunu belirtmişti. İçinden çok fazla oyun oynuyorsanız evet. Ama ben mesela ucuz diye 3 senelik almıştım içinden oynadığım oyun sayısı maks 3-4 falandır.
Çok pahalı olursa tercih etmeyeceğim bir servis olur. O kadar çok oyunu oynayacak süresi olan insan sayılı. 2-3 oyun oynayan için de oyunu komple
almak daha mantıklı hale gelecek bu şekilde.
-
Dün akşam mail atmıslar
Xbox Game Pass Ultimate üyesi olduğunuz için teşekkür ederiz. Fiyatlarımızı değişen pazar koşullarını yansıtacak şekilde güncellemeyi planlıyoruz. Bu fiyat değişikliği, size en iyi oyun deneyimi için daha fazla değer ve harika oyunlar sunmaya devam etmemize olanak tanıyacaktır. 12 Eylül 2024'ten itibaren, aboneliğinizi planlanmış bir sonraki ödeme tarihinizden en geç iki gün önce iptal etmediğiniz sürece her yineleme döneminde sizden 309,00 ₺ ve ayrıca geçerli vergiler tahsil edilecektir. Buradan Microsoft Hesabınızı ziyaret ederek aboneliğinizi ve ödeme şeklinizi yönetebilir veya aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Buna aşağıdaki gibi avantajlar dahildir:
•
Xbox Game Studios, Bethesda Softworks, Activision Blizzard ve çıktığı gün oynayabileceğiniz diğer oyunlar
•
Hizmetin kullanıma sunulduğundan beri sayısı üç kattan daha fazla artan yüksek kaliteli oyunlar
•
Çıktıkları gün oynayabileceğiz Call of Duty: Black Ops 6 ve Indiana Jones and the Great Circle dahil olmak üzere sürekli olarak eklenen yeni, harika oyunlar
•
Arkadaşlarla çevrimiçi çok oyunculu oynama
•
Oyun içi içerikler ve iş ortağı teklifleri ile üye indirimleri ve fırsatları dahil olmak üzere ücretsiz avantajlar dahildir
Hizmetimizi iyileştirmek için sürekli olarak çalışıyoruz ve bu, size oyun ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun seçenekleri sunmak anlamına geliyor. Bu nedenle, bu Eylül ayında sizin için yeni bir seçenek sunuyoruz: Xbox Game Pass Standard. Game Pass Standard ve bu plana dahil olan avantajlar hakkında buradan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Tüm planlarımızı görmek için xbox.com/gamepass adresini ziyaret edin.
Aboneliğinizi nasıl iptal edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.
Game Pass üyesi olduğunuz için tekrar teşekkür ederiz. Size yüksek kaliteli oyunlar, mükemmel bir değer ve harika bir oyun deneyimi sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi de yapılan zammın bahanesi Activision Blizzard satın alımıysa, bu durumda Activision Blizzard satın alımının parasını Microsoft Gamepass üyelerine ödetmiş oluyor. Böyle ticaret yapılmaz ki.
Ben boş vaktim olunca, oyun da varsa 1 aylık alıp oynayıp kapatıyorum. Sürekli üyelik almak gereksiz artık bu fiyatlara
|
Satalım bütün konsolları kurtulalım. Fitgirl'ün muhafızları olalım.
Imagine all the people Cracking game in peace |
artmazsa adam değil. :D milleti alıştır sonra bunu yap siyonstmikrosof tan ne beklenir ki zaten :D
|
Belirli bir kitleye/pazara ulaşana kadar fiyatı ucuz tutup, kitle kazanıldıktan sonra fiyat yükseltmek maalesef her firmanın yaptığı bir şey.
Hele ki Microsoft'un Activision için ödediği para düşünülünce, bu parayı çıkarmak için acele etmelerine hiç şaşırmıyorum. Ülkemiz pazarı için durum daha da vahim tabi. Dolar bazında fiyat arttıkça, kur yüzünden bize dönüşü çarpan etkisiyle oluyor... |
Ney ney ney? Artmaya devam edecek derken? |
309 TL den 3 seneye tamamlamanız gerekiyor. Artık eskisi gibi ucuza 3 senelik alma devrini bitirdiler |
Siyonist microsoft’u bırak, Filistin Game pass’e katıl o zaman kanka 😂
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X