Şimdi Ara

Xbox 'ı Tr'de Satıp Yurtdışında tekrar almak ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen bu aya kadar superonline 250gb akk 100mbit kullanıyordum. Sözleşme bitti. Aynısından bi daha yapmak istedim. Aldığım cevap bu tarifeyi kullanmadığımız için kaldırdık yerine 100mbit 150gb akk lı yeni tarife var sizi ona geçirelim. peki geçelim. onaylıyormusunuz onaylıyorum ha bu arada fiyatta değişiklik yok sadece akknız düştü iyi günler :) güzel ülke türkiye hem herşey pahalı hem kraldan çok kralcısı patronu değil işçisi bile dolandırıcı. neymiş joker alabilirmişim 100 gb aylık 20 tlye aynıya gelirmiş.
  • Hocam benimde başima geldi süperonline 2013 den belli kullaniyordum akk vardi ama 2013 den önce üye olanlara akk yoktu iste 24 aylik sözleşme bitti kampanya yi kaldırmışlar benden habersiz paketimi degiştirdiler ama bizde bos durmadik günde 5 defa süperonline i ariyarak hakkimizi zorda olsa aldik ama akk ye devam 25 megabit 75 gb akk hocam sizin tarife kaç tl acaba
    Abi bu internet hikaye dünyada böylebi uygulama yok türkiyede hiç bişi yapmandan insanlari sögüşlemek cok kolay adam en basiti akk yav paket 60 tl akk 50 hiz 16megbite kadar diyor onu bile alamiyon adaletden yoksun uygulamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 25 Ekim 2016; 22:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle 2 yıl taahhüt yanında da galaxy tablet hediye ettiler 99 tl olmasıl lazım yanlış hatırlamıyorsam. AKK zaten açılımından berbat. Adil Kullanım Kotası nedir ? Canada da yaşadım sürekli gidip geliyorum orda da böyle birşey yok ha internet ucuz değil hızlı internet bizden pahalı ama akk diye birşeyleri yok haberleride yok. Bizde ki açıklama ne adil olması kullanımı. ve bununla birlikte diyorlarkı joker alabilirsiniz akk yetmiyorsa. E noldu ? adil kullanım parayla çözüldü. ben zaten 100 lira ödüyorum sizin nazarınızda adil olacak diye sürekli üstüne mi para mı ödeyeceğim ? yani kota bir süre sonra olmadı dediler akk sistemi ile çözelim daha fazla para kazanalım başka hiçbirşey değil. Birde forumda imza toplantı bir milletvekilimiz meclise taşıdı sonra açıklama geldi akk nın kalkması mümkün değil çok büyük yatırım ister vs gibi anlam veremediğim hepsini okumaya tenezzül etmediğim bir sürü açıklama geldi. çok zormuş kalkmgelişmiş ülkelerde yok AKK. Madem bu kadar zor ve amaç adil kullanım e 25mb AKKsız tarifeler 99 tl. AKK yok dilediğin kadar indir upload et? E ben çelişkiyi çözemedim madem bu durum böyle internet hızını 25 değilde 100 versen ne olur ? Kaldır AKK yıda. Yap 159 TL vergisi vs birşeyi varsa. isteyen 100mbit AKKsız kullansız. Ama yok yüksek hızda olmaması lazım pazar satış politakaları neden var dengelemek lazım. demekki işin aslı kotanın zamanla yetmiceği açık olduğundan kotanın adını AKK yapalım limit aşımlarınıda paketlerle tık tık satalım faturalar çoğalsın sonrada yok kalkması çok zor yok o yok bu. 2016 nın Türkiye si en ufacık şeyde ileriyiz diye lansedilirken daha bir AKK adı verilen halktan daha fazla para kazanma politası kaldırılamadı. Buda büyük ihtimal yakında bir partinin siyaset vaatlerinden biri olur. Yada 2023 e kalkar herhalde bilemiyorum :) 3g den olmayan teknoloji olan 5G ye atlayalım 4 le uğraşmayalım diye fikirler atılırken bu ülkede what is AKK ? No answer..

• hata_I kullanıcısına yanıt
    ​Hız ​Kota ​AKK* ​Tarife (TL) ​Kampanya Fiyatı (TL)
    ​25 Mbps ​Limitsiz ​Limitsiz ​229 ​99
    ​50 Mbps ​​Limitsiz Limitsiz​ 339​ ​169
    ​100 Mbps ​Limitsiz Limitsiz​ ​449 ​299

Bunlar AKKSIZ fiyatlar. 449 100Mbps internet. 449 TL. Asgari ücretin 3 te 1 neredeyse. Başka ülkede bu rakamlar asgari ücretin 10 da 1 ine denk gelirken.
  • Konu iyice dağıldı ama okudum bende yazılanları.

Başka ülkede ücret 10 da 1 'i demişsin ... Dediğim gibi Almanyada yeni baglattıgım internet 120 mbit ve 35 euro aylık (yukarda 25 euro yazmısım o 60 mbit olan) ve kota falan yok öyle birşey :)
    Asgari ücret 1000 euro civarında olması lazım , o zaman 120 mbit internet asgari ücretin 10 da biri değil 30 da 1 'ine denk geliyor :D

http://www.tv-telefon-internet.de/3play-tv-tel-internet/
  • adam dogru söylemiş türkiyedeki uygulamalardan şikayetti olan cok wallahi sen gene iyi kurtardin gittin almanyaya biz tr de akk ötv aral vs. sögüslenmeye devam oha 200 mps 50 euro bedava la bizim 50 tl miz çünkü orda euro kazaniyon oranin 50 tl si :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 26 Ekim 2016; 8:38:44 >
  • _SiN_ kullanıcısına yanıt
    Dunya genelinde az cok bildigim ulkeleri karsilastirarak soyledim sirf gelismis ulkeler yada Almanya yi baz alarak degil. Bununlu birlikte ornek vermek gerekirse Gana da Tr den daha fazla fiber kablo dosenmis oldugu soyleniyor ne kadar dogrudur bilmiyorum. Istanbul un en merkez yerlerinde dahi nisantasi osmanbey fiber kablo yok. Ailemin evi 8 mbit e kadar :) istesekde parayla bile hiz alamayacagimiz durumlar var bu ulkede. Internet cilesi bitmez cozmek isteyen bitmesi icin hamlede bulunan yoneticilerimizde yok ne yazikki

• Hocam zaten türkiye anca büyük büyük binalar dikip 500 bin tl den satmayi bilirler icraat yok int desen rezaletpyunlar desen kazik teknoloji desen suriyeliler geldi diye ek vergi gelsin başka denecek bişi yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.