Şimdi Ara

Xbox internet baglantısı sorunum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aslında sorun demek için bi açıklama lazım önce ama ben yinede soriyim belkide sorun yoktur hiç :) ben bu aleti 1 yıl önce aldım ve ilk defa dur dedim bi internete baglıyım bakiyim nolucak.alet jtaglı 250 gb kernel sürümleri falan herşeyi güncel.şimdi asıl sorun şu ki modem salonumuzda xbox benim odamda salona kurmak istemiyorum eve giren cıkan belli değil ama modemide kendi odama taşıyamam sonucta ögrenci evi ortak kullanım şeysi neyse ben wireless taraması yaptırdım.agı buldu iyi güzel aga baglanıyorum fakat internete baglanamıyorum.şimdi bunun nedeni yapmadıgım bi ayardan mı kaynaklanıyor yoksa xbox wireless adapter olmadıgından mı? şimdi düşündümki modem agını görüp baglanıyorsa bu aletin içinde var demekki böyle bi mekanizma yada yok mu sadece gösteriyor mu bilemedim internettede tam bi cevap bulamadım cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

• Hocam o aletle internete giremezsiniz jtaglı konsol banlı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interneti jtag kapatır koruma amaçlı wifiyle bağlandıktan sonra test connection yapabılırsın bu arada jtaglı makına banlı olmaz bılmeden sallamayın system link üzerinden istersen online oyun oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.