Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Stormcloud Vapor Special Edition Satın Al 22 Temmuz 2024 13:56 1 1 Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Stormcloud Vapor Special Edition Sadece 1 ay kullanıldı daha sonra Xbox Elite kontrolcü aldım. İhtiyaç fazlası olduğu için satıyorum. 20 aydan fazla garantisi var. Microsoft Türkiye garantili. Itopya'dan satın alındı. Ürünün sıfırı 3500 TL'den fazla, ben çok daha uyguna satmaktayım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Mayıs 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 13 128 GB Gece Yarısı HP Pavilion 15-EC0014NT AMD Ryzen5 3550H 16GB 512GB SSD GTX1650 [SATILDI] EasySMX X10 Controller + Taşıma Çantası [SATILDI] Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Stormcloud Vapor Special Edition