Şimdi Ara

Xbox Kardeşlik Hesabı Oluşturma da Sorun Yaşıyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum size. Arkadaşım ile ben karşılıklı satın alıp indirdiğimiz oyunları kardeşçe oynamak istiyoruz ama buna ikimizin de oturumu müsaade etmiyor. Kısaca şöyle anlatayım; Ben oyuna girdiğim de arkadaşımın oturumu kapanıyor, arkadaşım oyuna girdiğinde benim oturumum kapanıyor. Örnek vermek gerekirse; ben Quantum Break oyununu satın aldım ve arkadaşımla beraber ortaklaşa oynamak istiyoruz. Ben kendi hesabımdan oyuna girdiğim vakit arkadaşım oyunu oynuyor olsa bile onu oyundan atıyor. Arkadaşım benim oturumumu açtığı zaman haliyle benim oturumum kapanıyor. Bu sorunu düzeltmenin başka bir yolu var mı? Yoksa son güncelleme ile bu kardeşlik mevzusunu kaldırdılar mı? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• 100 kere yazdılar, konu açacağına biraz geçmiş konulara bak istersen. Oyunu alıp ilk indiren, başka bir hesabı giriş hesabı yapacak,. Paylaştığın arkadaşın ise oyunun alındığı hesabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

100 kere yazdılar, konu açacağına biraz geçmiş konulara bak istersen. Oyunu alıp ilk indiren, başka bir hesabı giriş hesabı yapacak,. Paylaştığın arkadaşın ise oyunun alındığı hesabı.

Bu kadar ters cevap vermeseydin güzel olurdu ama yine de teşekkür ederim.
  • Söylenilen her şeyi uyguladık arkadaşım ile ama inat etti bir türlü kabul etmiyor. Daha açıklayıcı bir formülü var mı görsel olarak ya da aynı durumdan müzdarip olan arkadaşlarımız varsa çözüme nasıl ulaştıklarını buradan daha açıklayıcı bir şekilde anlatırlarsa müteşekkir olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: creA`

Söylenilen her şeyi uyguladık arkadaşım ile ama inat etti bir türlü kabul etmiyor. Daha açıklayıcı bir formülü var mı görsel olarak ya da aynı durumdan müzdarip olan arkadaşlarımız varsa çözüme nasıl ulaştıklarını buradan daha açıklayıcı bir şekilde anlatırlarsa müteşekkir olurum.

Yapmanız gerekeni yazıyorum;

Arkadaşınız, sizin hesabınızı kendi konsoluna girip login olduktan sonra, konsol ayarlarından sizin hesabınızı my home xbox olarak seçecek. Daha sonra hesabınızdan çıkarak kendi hesabı ile oyunları oynayacak.

Yukarıda yazdığım işlemin aynısını bu sefer arkadaşınızın hesap bilgileri ile kendi konsolunuzda siz yapacaksınız.

Oyunları 1 kişi satın aldıysa eğer, diğer hesaba otomatik download olacaktır. Oyunları kendi hesaplarınız ile oynayacaksınız, şayet sorun devam ediyor ise, kullandığınız cihazların lisans hakkı dolmuş olabilir. 1 yıl içerisinde en fazla 3 kez bu işlem yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 3 Temmuz 2017; 22:34:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.