< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (43. sayfa)

-
-
kardeşlik ile FİFA 24 aldık diyelim. aynı anda iki kullanıcı da oynayabiliyor mu oyunu? oluyorsa bu şekilde almak istiyorum. oyuna 1400 TL vermeyelim.
-
Merhabalar Arkadaşlar,
Bir süredir bir arkadaşımla gamepass üyeliğini ilk sayfada yazıldığı gibi, Xbox konsolunda p1/p2 olarak kullanıyoruz.
Burada merak ettiğim P2 hakkını konsoldan silmeden PC 'de de aynı oturumu açabilir miyim?
Konsoldaki oturumum bundan nasıl etkilenir.
Teşekkürler
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki hangi hesaptaki oyunları paylaşabiliceğimi seçebilme imkanım varmi ?
Hayir.iki hesap icinde oyunlar kutuphanedeki tum oyunlari kapsar.
Selamlar, bende yeni xbox kullanıcısıyım kardeşlik ile 3 yılllık gamepass almak istiyorum, satan var mı ?
-
Merhaba
Herhangi bir Oyunun DLC sini başka bi hesaptan alsak (oyundan farklı hesap) P1 ve P2 olarak DLC yi kendi hesaplarımızda oynayabilir miyiz
Hocam hesap satın aldım bu hesap p2 ben bu hesabın bilgilerini giriş mailini vs degiştirsem hesap p2 ise oyun hesaptan gider mi ?
P1 hesaba giremez
Oyun gitmiş mi oluyor o durumda ?
Hayir , kalır.
Sağolun hocamquote:
Orijinalden alıntı: pharm4vita
Hayir , kalır.
merhaba ultimate kardeşlik veren varmi sadece konsolda oynucam
Dostlar olayı tam kavrayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Abimin Xbox var ve ultimate üyeliği satın aldı.
Bende Pc kullanıyorum.
Abimin üyeliği ile karşılıklı tek gamepass üzerinden oynayabiliyor muyuz?
-
evet.p2 pc yani siz olmak şartıyla ilk sayfayı inceleyebilirsiniz
-
Merhabalar daha önce Xbox series x im vardı sattım...satmadan önce yegenimde one x vardı kardelik yapıp FIFA oynuyorduk...şimdi 6 ay önce abim series x aldı...1 hafta önce ben aldım...şimdi Fc24 için kardeşlik yapamıyoruz ..o oyunda iken beni atiyo...ben oyunda iken onu atiyo...sorunu anlamdım...yoksa kardeşlik olayı kalktı mı ..onların Gamepass aboneliği yok...sadece benim var ondan mı ?
Kardeşlik olayında ps5 tarafında şöyle bir özellik var. Bir hesap ps5 pri ps5 sec ve ps4 pri olarak 3 cihazda kullanılabiliyor. Eğer oyun ps4 uyumlu ise. Xbox tarafında mesela FC 24 xbox series p1-p2 ve xbox one p1 şeklinde 3 cihazda kullanılabiliyor mu?
-
bende akrabam ile fc 24 almak istiyorum kardeşlik şeklinde ancak olay acayip karışık.
fc 24'de black friday indirimi olmaz mı acaba?
-
indirime girmiş oyun arkadaşlar. yarı yarıya inmiş fiyat. kaçırmayın derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X