move tamamen wii remote çakması, başka bir şey değil... wi den tek farkı ps3 ün grafikleri... Kinect ise başlı başlına bir devrim...
kinect 'in ışık gereksinimi nedir? loş odada iyi çalışır mı?
Ben olsam kinect alırım. Süper bir şey çok özgürsün inanılmaz, teknolojinin sınırlarını kullanmış adamlar. Geleceği üretmişler.
selamlar arkadaşlar..çoğu kişinin de dediği gibi kinectten yana kullandım tercihimi.. gerçekten gayet başarılı bir ürün olmuş..birçok soru vardı aklımda almadan önce ama şuanda hiç bir keşkem yok açıkcası kinectle ilgili.. öncelikle şunu söyliyeyim her yaştan insan kolayca oynayabiliyor bu çok önemli.. örneğin move veya işte wii tarzında bir cubuk da olsa üstünde düğmeler var onları kullanmanızı istiyor ve bu durumda atıyorum evdeki dedene oynatman mumkun deil bu oyunları..ama kinectte tamamen özgürsünüz..efendim işte bu kişi tanımlı deil veya bi önceki adamın boyu 1.70 di bu yeni gelen cocuk 1.20 lik boy o yuzden algılamaz felan oyle şeyler yok buna şaşırdım açıkcası..birkaç oyun yükledim ve denedim özellikle kinect sportsu beğendim.. 4 kişi bowlinge gidip eşşek yüküyle paralar verirken inanın şimdi evde bu heyecanı yaşıyoruz hem ev ortamı hem bedava :) 3 ayda bowlinge verceimiz parayla kinect alırız zaten :) bunun yanı sıra teknolojiden kaynaklanıyor sanırım öyle gün ışığı arkadan pencereden ışık yansıması veya işte karanlık oda farketmio :) sadece bi uyarı var arkadan pencere ışığı gelmezse daha ii olur deniyor ama ben farkı hissedemedim açıkcası.. oyunlarına gelince şimdilik çok yeni bir ürün oldugu için fazla oyun yok spor oyunları ve egzersiz oyunları benim hoşuma gidenler.. fakat ilerde güzel oyunlar da çıkacaktır en azından bu bir devrimdir buna katılıyorum.. microsoftun bu devrimi yapmış olması da ayrıca sevindirici çünkü microsoft pazar araştırmasını kullanıcının ne istedigini bilen bir firma ve birkaç gunde milyonlarca kinect satmış olması eminim çok büyük bir geri dönüş sağlayacaktır.. kısa zamanda ubisoft blizzard ea gibi büyük firmaların buna uygun oyunlar çıkaracağını umuyorum.. faha fazla uzatmıyayım sadece konuyu açtığım için bir geri dönüş yapmak istedim.. tavsiye eden arkadaşlara da tekrar teşekkür ederim..
değerlendirmeniz için teşekkürler, bizde sabırsızlıkla bekliyoruz... siz nereden temin ettiniz ürünü...
quote:
Orijinalden alıntı: sacreddagger
move tamamen wii remote çakması, başka bir şey değil... wi den tek farkı ps3 ün grafikleri... Kinect ise başlı başlına bir devrim...
kesinlikle katılıyorum Kinect tam bir şeytan icadı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme