Şimdi Ara

xbox kinect mi ps move mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    xbox kinect almak üzereyim fakat ps3 move da fena deil gibi geldi..
    sizce hangisini almaylıyım ? var mı fikri olan ?

benim gördüğüm kinectte biraz lag var ps3 movede bu biraz daha az çok hissedilmio gibi..

ama ps3 oyunları çok pahalı xboxında öyle bi güzelliği var..
    kararsız kaldım size danışayım dedim..

tşkler

• İkisini de kullanıyorum,ya da kinect kullandıktan sonra move kullanmıyorum desem daha doğru olurSatılığa çıkarmayı bile düşünüyorum Moveları.Move Wii kolunun çok daha hassas ve problemsiz olanı,kendi çapında başarılı bi alet ama kinect bambaşka bişey,lag olayı çok ufak,oynarken kesinlikle rahatsız etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOELLAMBERT

İkisini de kullanıyorum,ya da kinect kullandıktan sonra move kullanmıyorum desem daha doğru olurSatılığa çıkarmayı bile düşünüyorum Moveları.Move Wii kolunun çok daha hassas ve problemsiz olanı,kendi çapında başarılı bi alet ama kinect bambaşka bişey,lag olayı çok ufak,oynarken kesinlikle rahatsız etmiyor.
    çok tşkler hocam alırken bişeye dikkat etmem gerekir mi ? xbox slim 250gb+ kinect beraber alıyorum.. dikkat etmem gerken birşey var mı sonra başımıza bi iş gelmesin.. 3k felan filan diyorlar xbox hakkında hiç bilgim yok açıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sambaci

çok tşkler hocam alırken bişeye dikkat etmem gerekir mi ? xbox slim 250gb+ kinect beraber alıyorum.. dikkat etmem gerken birşey var mı sonra başımıza bi iş gelmesin.. 3k felan filan diyorlar xbox hakkında hiç bilgim yok açıkcası..

Alıntıları Göster
    Hocam INcelemeleri Izlediysen Dogru secim kararini verebilirsin..

3k Falan yok artik Hocam , HIc takma kafana
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yeni Xboxlarda kalmadı artık 3k falan,kinect için dikkat edilmesi gereken tek şey mesafe,1 kişi için en az 2mt,2kişi için 2.5mt ve fazlası lazım benim denemelerime göre sağlıklı oynamak için.Slim alıyorsan USBden direk bağlıcaksın,adaptör problemi de yok,başka birşeyde yok dikkat edilecek

• quote:

Yeni Xboxlarda kalmadı artık 3k falan,kinect için dikkat edilmesi gereken tek şey mesafe,1 kişi için en az 2mt,2kişi için 2.5mt ve fazlası lazım benim denemelerime göre sağlıklı oynamak için.Slim alıyorsan USBden direk bağlıcaksın,adaptör problemi de yok,başka birşeyde yok dikkat edilecek

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar yer sorunu yok 2 3 metreden oynarım..
    bu akşam alıcam kinecti dead rising oyunu varmış yanında ama kinect versiyonu mu bilmiyorum..
    neyse tekrar deneyimlerimi paylaşırım sizinle :) tabi eğer paylaşmadıysam demekki bırakıp gelememişim demektir :)

• quote:

bu akşam alıcam kinecti dead rising oyunu varmış yanında ama kinect versiyonu mu bilmiyorum..
    neyse tekrar deneyimlerimi paylaşırım sizinle :) tabi eğer paylaşmadıysam demekki bırakıp gelememişim demektir :)

Bu ilandaki mi alıcağın şey???

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-xbox-360-xbox-360-slim-250gb-kinect-ready-deadrising-2-35039454/detay

Bunun içinde kinect olmadığını biliyorsun değil mi??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bu ilandaki mi alıcağın şey???

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-xbox-360-xbox-360-slim-250gb-kinect-ready-deadrising-2-35039454/detay

Bunun içinde kinect olmadığını biliyorsun değil mi??

Alıntıları Göster
    senden az önce tekrar ilana bakayım dedim bende şimdi farkettim ve evet oydu alacağım :(
    ulen nasılda heyecan yaptıydım :S neyse sıkılan satmak isteyen var mı :)

• quote:

senden az önce tekrar ilana bakayım dedim bende şimdi farkettim ve evet oydu alacağım :(
    ulen nasılda heyecan yaptıydım :S neyse sıkılan satmak isteyen var mı :)

Alıntıları Göster
    Sorun sende değil arkdaşım,ilanı açan adamda,yazmasına gerek olmayan bir şekilde +Kinect Ready yazmış sanki kinect varmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 9 Aralık 2010; 13:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Sorun sende değil arkdaşım,ilanı açan adamda,koskocaman +Kinect Ready yazmış sanki kinect varmış gibi

doru diyosun neyse saolasın uyardıgın için..yok abi yok satan yok çıldıracam yaw :S
    sahibindende bikaç kişi açmış konuyu telefonları yok msj attım bi haftadır dönen olmadı..garip yaw böyle bi ürün var mı ondan şüphe etmeye başladım..benimi yiyosunuz yoksa :D
  • quote:

quote:

Sorun sende değil arkdaşım,ilanı açan adamda,koskocaman +Kinect Ready yazmış sanki kinect varmış gibi

doru diyosun neyse saolasın uyardıgın için..yok abi yok satan yok çıldıracam yaw :S
    sahibindende bikaç kişi açmış konuyu telefonları yok msj attım bi haftadır dönen olmadı..garip yaw böyle bi ürün var mı ondan şüphe etmeye başladım..benimi yiyosunuz yoksa :D

Alıntıları Göster
    2. partiler haftaya her yerde olur gibime geliyor az daha sabır

• quote:

Alıntıları Göster
    yapıcak bişi yok zaten beklicez :) kasım 20lerde de gerçi ha geldi gelecek demişler bi ara aral diye bi firma getircem felan demiş aradım ellerinde yok 1 2 haftaya diyolar onlarda ama neyse artık yapıcak bişi yok..bende diyom bu adam niye böyle 600 e satıyo heralde ikinci el diye ucuza veriyo dedimdi :))

• quote:

Evet 2. parti yoldadır eli kulağında
  • ben de Amerikadan getirdim bir tane kinect daha denemedim
    kinect oyunlarını download ettim herşey hazır
    sadace benim fw eski galiba onu guncellemem lazım mı kinect oyunları icin?
    fw kac derseniz bilmiyorum :)
    yeni fw cıktı mı cıkıyo mu, ona gore guncelleyeyim bari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayj

ben de Amerikadan getirdim bir tane kinect daha denemedim
    kinect oyunlarını download ettim herşey hazır
    sadace benim fw eski galiba onu guncellemem lazım mı kinect oyunları icin?
    fw kac derseniz bilmiyorum :)
    yeni fw cıktı mı cıkıyo mu, ona gore guncelleyeyim bari?
    evet kinect i olan arkadaslar yorumlariniza gore beklemedeyim

bende move ile kinect arasindayim kinect biraz daha agirlikta ama bu lag olayi kafama takildi.
    Sonucta move da somut bi olay var elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalf_3466

evet kinect i olan arkadaslar yorumlariniza gore beklemedeyim

bende move ile kinect arasindayim kinect biraz daha agirlikta ama bu lag olayi kafama takildi.
    Sonucta move da somut bi olay var elinde.

Alıntıları Göster
    Kinect move ile karşılaştırılacaka bi cihaz değil hakaret olur.Kinect bana göre devrim'dir.

Sevgiler,Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bvlgarı

Kinect move ile karşılaştırılacaka bi cihaz değil hakaret olur.Kinect bana göre devrim'dir.

Sevgiler,Saygılar

Alıntıları Göster
    Haftaya kadıköy kahraman shopa geliyor kinect almak isteyenlere duyurulur 300 tl olucak fiyat sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brooqs

Haftaya kadıköy kahraman shopa geliyor kinect almak isteyenlere duyurulur 300 tl olucak fiyat sanırım.

Alıntıları Göster
    4gb+kinect pakedini al 250gb hdd al hem o mat çizilmezde benimkini micro fiber bezle siliyorum yinede çizik çizik
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

4gb+kinect pakedini al 250gb hdd al hem o mat çizilmezde benimkini micro fiber bezle siliyorum yinede çizik çizik

Alıntıları Göster
    ben xbox aldım ve biz kinect i duyduğmuzda kesinlikle xbox ı almayı düşündüm move de iyi ama bence kinect bana göre daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno 360

ben xbox aldım ve biz kinect i duyduğmuzda kesinlikle xbox ı almayı düşündüm move de iyi ama bence kinect bana göre daha iyi

Alıntıları Göster
    tabikide kinect daha iyi kinect'i move ile karşılaştırmak kinect'e hakaret olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.